Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאחי הסטודנט - 30K+-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה קשור מחט לתחת, כאילו שחסכוני חזק ונח זה רק רכבים חדשים?

סופרמיני אירופאית זה 206 או פונטו, אם 3 דלתות לא בעיה אז 206 XS יכול להיות מעניינת, רק למצוא אחת לא מערס.

והפונטו גם מאוד חסכונית וגם זריזה, במיוחד בידני - שיחפש את שתיהן, מה שימצא במצב יותר טוב ביחס לתקציב שיקח.

פאביה גם אופציה טובה בתנאי שימצא אחת במצב טוב בתקציב.

את התגובה הזו צריך למסגר ולשמור. אין לי שום דבר נגד גטס, אימפרזה או אקסנט, לכולן היתרונות שלהן, אבל שימו לב מה הבחור רוצה. חסכונית, יחסית זריזה ונוחה ב30K, זה כאילו שיפתח שרשור ויקרא לו המלצות לפונטו ו206 (אני בספק אם ימצא פאביה שמורה במחיר שכזה).

כמו ששלייקס אמר, חפש פונטו ו-206, מי מביניהן שתהיה שמורה יותר, לך עליה (כמובן אחרי בדיקה).

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

משפחתית דוגמאת אימפרזה או אקסנט לא מתאימה כל כך לטעמי.

מי שציין שצריך לקנות כמה שיותר בזול כי הוא יחליף בקרוב, זה נכון חלקית אך ככל הנראה הרכב יעבור לצעיר הבא במשפחה כך שאין בעייתיות בנושא.

המלצתי לאחי (אחי הביולוגי) את האופציות של פונטו ופיגו 206, עד כה הוא הלך לראות 2 רכבים:

1. פגו 206 2002, הכל היה נראה טוב על הנייר עד שהמוכר גילה לו שהרכב עבר תאונה קשה עם שלדה ("אבל תאמין לי אחי, לא מרגישים - האוטו מרגיש פגז כמו חדש".

2. פונטו 2006, הרכב היה נראה כמו גרוטאה, מכל הצדדים מעיכות, המכסה מנוע בצבע שונה מהרכב עצמו, שריטות גדולות... כל התמונות ביד 2 צולמו כך שלא ייראו את כל אלה.

החיפושים ממשיכים, מקווים לטוב.

פורסם
+1 מסכים ב100%

כנ"ל מסכים.

שיקנה פיג'ו 205 ,זה רכב טוב כרכב ראשון,אחלה בסיס ללמוד עליו מכונאות רכב,זול מאוד,חסכוני מאוד ונוח.היה לי אחד כזה עד לשבוע האחרון. נהנתי ממנו מאוד.

מודל 92 קרבורטור אוכל 1 \15 סוחב יפה -ירושלים על 90\100 קמ"ש. באמת אוטו טוב.

• תוכן חדש...