Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש סרט ישן (Les anges gardiens) עם תרגום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש את הסרט Les anges gardiens משנת 1995, מצאתיו רק כמקור (בצרפתית) אך לא מצאתי כל גרסה מתורגמת שלו.

אני כן יודע שהוא הוקרן בארץ לפני כשנה- שנתיים ביס/ כבלים.

איני יודע מה שמו בעברית, וכל עזרה או קצה חוט יעזור בעניין. מדובר בסרט קומדיה צרפתי.

תודה!

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לא הקשת בגוגל למצוא את השם העברי שלו?

אתגרו אותי בלמצוא סרט שנעשה על בסיס ספר, ומצאתי. אז... תן עוד פרטים. אתה מחפש את הסרט או רק את התרגום לעברית?

מציע למצוא את הגירסה המקורית ופשוט תרגום לאנגלית.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בעיקרון גם את הסרט וגם את התרגום, עם עדיפות לתרגום עצמו.

מבחינת שם הסרט- בתרגום חופשי מצרפתית המשמעות היא "מלאכים שומרים". אבל לא מצאתי איזכור לסרט בשם הזה בגוגל (או שאני לא יודע לחפש נכון).

מחיפוש בגוגל שם הסרט באנגלית הוא: Guardian angels. יש סרטים נוספים בשם הזה, אז לשים לב שמדובר בקומדיה מ1995.

פורסם

תוריד ביטורנט, יש בו כתוביות/שמע מובנות באנגלית ועוד שפות שניתן לשנות באמצעות נגן המדיה (ממליץ על VLC).

זה הלינק המגנטי, יש לי כתוביות לעברית שתרגמתי דרך Google Translate, תרגום ברמה נמוכה.

magnet:?xt=urn:btih:3818817dd63ec8aab1a9e9a3531efab3312f666a&dn=Les anges gardiens 1995 DVDRip-A...&tr=udp://tracker.publicbt.com:80&tr=udp://tracker.openbittorrent.com:80&tr=http://retracker.perm.ertelecom.ru/announce

פורסם

תבורך!

אוריד את הסרט ואראה איך מתקדמים משם. שוב תודה!

פורסם
תוריד ביטורנט, יש בו כתוביות/שמע מובנות באנגלית ועוד שפות שניתן לשנות באמצעות נגן המדיה (ממליץ על VLC).

זה הלינק המגנטי, יש לי כתוביות לעברית שתרגמתי דרך Google Translate, תרגום ברמה נמוכה.

magnet:?xt=urn:btih:3818817dd63ec8aab1a9e9a3531efab3312f666a&dn=Les anges gardiens 1995 DVDRip-A...&tr=udp://tracker.publicbt.com:80&tr=udp://tracker.openbittorrent.com:80&tr=http://retracker.perm.ertelecom.ru/announce

אני אשמח לדעת, איך עשית את זה? (הצד הטכני...כשחשובה התוצאה, ולא האיכות, כשאין זמן..)

תודה רבה.

שבוע טוב וחודש טוב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...