Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות בשם אשתי - כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאשתי (הטריה) רכב על שמה.

מה נדרש ממני בכדי שאוכל לבצע העברת בעלות לרכב?

חיטטתי ומצאתי את הטופס הנל - http://media.mot.gov.il/PDF/RISHUI/YipuyKoahPrati.pdf

האם די בכך ובת.זהות?

ואם לא, מה עלי למצוא עוד?

מרבית ההודעות בפורום שעוסקות בנושא ישנות בשנתיים לפחות, לכן אני שואל מחדש במידה ודברים השתנו.

פורסם

כמו שאמרו לפני הטופס + ת.ז של בעל הרכב + ת.ז שלך.

אז למה בכל זאת אני מגיב?

קרה לי פעם אחת בסניף דואר שדרש את הטופס מקורי, לא צילום ולא פקס וכו'.

אז ע"מ שלא תהיה לך פדיחה, תשים לב שאתה מביא איתך את המקור ורשום עליו בעט כחול ולא שחור.

כמובן שהמקרה הזה קיצוני כי גם נתקלתי בסניף דואר (אחר) שלבקשת הקונה העביר את הרכב על שם "חבר שלו" בלי טופס, בלי ת.ז, בלי החבר ובלי שאלות... (היה לו דרכון של ה"חבר")

פורסם

העברתי בעלו ברכב בבעלות משותפת - אני הופעתי בעצמי עם ת"ז, את אשתי ייצגתי עם ת"ז שלה ויםפוי כוח שהיא שרבטה על דף מחברת. לא היתה שום בעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...