Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעלק:

לדוגמה: אם פעם קניתי משקפיים ב100 שקלים מחנות מסויימת, ושמרתי את התווית, ואז אני ניגש לחנות המשקפיים, ומדביק את התווית על זוג משקפיים שעולה 2000 שקלים. עפ"י חוק אני זכאי לקנות את המשקפיים במחיר שמודבק? (כל עוד לא הוכיחו שאני זה שהדביק את התווית).

כנ"ל לגבי מכולת, אם אני מוריד מדבקת מחיר מחבילת מסטיקים שעולה 4 שקלים, ואז הולך ומדביק אותה על בקבוק שמן. אני קונה אותו ב5 שקלים, במקום ב20?

או שלא הבנתי את החוק נכון, או שהחוק הזה מטומטם, מישהו יודע להסביר לי?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברור. איך אתה חושב שאני נוסע ב E63 AMG?

החלפתי את המדבקה עם זו של ה A החדשה (גםAMG, אם זה משנה...)

הם מאוד נחמדים שם בסוכנות, אצלם הלקוח תמיד צודק...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קודם כל זו גניבה, אבל לצורך העניין, כל עוד המחיר שמופיע על המוצר הוא המחיר שהודבק ע"י החנות,

והם לא יכולים להוכיח אחרת, הם מחוייבים למכור אותו במחיר שעל המוצר.

אני זוכר שפעם אחת בסופר היתה טעות על מוצר מסויים, שככל הנראה מי שסימן את המחירים לא שם

לב שמדובר בדגם שונה, שעולה כפול. אני חשבתי שזה מבצע, ולקחתי 3 יחידות. שהגעתי לקופה ראיתי

שהמחיר כפול, וישר אמרתי את זה לקופאית. שהגיע האחראי, הוא אמר לה אין ברירה, תזכי אותו לפי המחיר

שמופיע על המוצר, וזאת למרות שאמרתי לו, שאם זו בעיה, אני מוותר, ולא קונה את המוצר.

הוא אמר לי שלפי החוק הם מחוייבים למכור במחיר שהוטבע על ידם, וישר קרא למישהי שתוריד את

המחיר השגוי מכל מה שיש על המדף, ותשים מחיר חדש.

פורסם

בד"כ הלקוחות האלה יחזרו אחרי מספר חודשים, ידרשו להחזיר את המוצר (אם הוא לא היה בשימוש, בד"כ אין לי בעיה עם זה) ולדרוש זיכוי על סך המחיר החדש שמצויין על המוצרים הזהים שיש על המדף (כמובן במידה והייתה עליית מחיר).

אחד הלקוחות האלה הפליא בחוצפתו ואמר לי "אתה לא מתבייש לדפוק עליי קופה? מה פתאום שתחזיר לי 100 ש"ח ותמכור ב 120?"

ברור שבאותו רגע זכות ההחזרה נשללה ממנו (שוב, רק במקרים שאופציית ההחזרה תלויה ברצוני הטוב ולא עפ"י חוק).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שי ואושרי, תגובותיכם סותרות זו את זו. ברור לי שזו גניבה, ובאופן כללי להיות זבל של בנאדם. אבל כמו שראינו במקרה הזה (שזה יחסית מקרה קטן, לא מרצדס, אלא משקפי שמש) יכול לבוא לקוח ולעשות קומבינה שכזו, האם באמת החוק יגן עליו?

בגירה, כאשר מגיעים לקוחות, תשחרר איזה בואה בוגרת מהכלוב שלה, הם גם ככה לא יודעים שהיא לא ארסית (למרות שיש ביס כואב מאוד).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עסקים שנותנים שירות, יודעים שאם ניתן לקנות שקט בכמה שקלים, אז זה עדיף מבהמה משתוללת לעיני כל.

יש מי שמנצל את זה, במקצועיות...

כמובן שיש גבול לכל תעלול.

פורסם
עסקים שנותנים שירות, יודעים שאם ניתן לקנות שקט בכמה שקלים, אז זה עדיף מבהמה משתוללת לעיני כל.

יש מי שמנצל את זה, במקצועיות...

כמובן שיש גבול לכל תעלול.

אחת ממנהלות המשמרת אצלנו לא ראתה בעיניים מול לקוחות רמאים ואהבה להעמיד אותם במקומם.

את השעשוע שבלראות אותה מתעמתת עם לקוחות אי אפשר להשיג בקניית כרטיסים למופע בידור זה או אחר

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אחת ממנהלות המשמרת אצלנו לא ראתה בעיניים מול לקוחות רמאים ואהבה להעמיד אותם במקומם.

את השעשוע שבלראות אותה מתעמתת עם לקוחות אי אפשר להשיג בקניית כרטיסים למופע בידור זה או אחר

מעניין אם זה מתענוג אישי שלה.

כי הקרבה כזו בשביל בעל העסק זה די נדיר. וזה אגב בדיוק מה שמנצלים ה"מקצוענים". הם התנסו בכך שלמנהל המשמרת ניתנה סמכות ל"קניית שקט" לצורך לקוח "מרוצה".

פורסם
מה לא ברור, מדובר אם לא בנוכלת אז באדם מאוד לא ישר!

היה ברור לה לחלוטין שזה לא מחיר המכירה, גם במחשב וגם על מוצרים זהים המחיר היה 150.

ברגע שהיא משקרת במצחו נחושה, היא איבדה כל רצון להבנה או לגמישות מצידי, אני לא הייתי מחזיר לה מזומן (כי החזר מזומן זה רק על תשלום במזומן), את הכרטיס אי אפשר לזכות, כך שבעצם עפ"י חוק, אני לא יכול לקבל ממנה את המוצר חזרה.

שתלך לשבור את הראש מול חברת האשראי שלה.

שלא תחשבו שאני חו"ח איזה SOUP NAZI, אישתי אפילו טוענת שאני פראייר ונח מידי ללקוחות אבל כשהלקוח עומד מולי ומשקר במצח נחושה בכדי לעשוק ממני (אין לי מילים אחרות) את ה 20 שקלים המחורבנים האלה, זה השלב שהוא מאבד אותי לחלוטין.

אין ספק שהיא לא ישרה ולא הוגנת אבל זו עדיין זכותה.

גם אם אדם נופל אצלך במדרגות ולא יכול לקום אתה זכאי לא לעזור לו ואפילו לפנות אותו משם כי החוק מאפשר לך את זה למרות שתצא חרא של בן אדם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בד"כ הלקוחות האלה יחזרו אחרי מספר חודשים, ידרשו להחזיר את המוצר (אם הוא לא היה בשימוש, בד"כ אין לי בעיה עם זה) ולדרוש זיכוי על סך המחיר החדש שמצויין על המוצרים הזהים שיש על המדף (כמובן במידה והייתה עליית מחיר).

אחד הלקוחות האלה הפליא בחוצפתו ואמר לי "אתה לא מתבייש לדפוק עליי קופה? מה פתאום שתחזיר לי 100 ש"ח ותמכור ב 120?"

ברור שבאותו רגע זכות ההחזרה נשללה ממנו (שוב, רק במקרים שאופציית ההחזרה תלויה ברצוני הטוב ולא עפ"י חוק).

אפשר לדעת במה כבודו עוסק?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

מילה לא במקום ונשלח אליך איזה קוברה הביתה :wink:

http://www.reptilez.co.il/category.asp?catcode=7&AdCat=7

רק שבחנות עצמה מתעסקים גם במוצרים יותר בנאלים כמו מזון וציוד לחיות בית משעממות כמו כלבים, חתולים, מכרסמים, ציפורים וכו'.

כפי שכבר אמרתי, יש לי תודעת שרות גבוהה מאוד, אולי אפילו גבוהה מידי אבל כשמגיע אלי לקוח חוראני, הוא מוציא ממני את החוראני החבוי :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תקן אותי, אבל למיטב ידיעתי כרטיס דיירקט הוא עדיף לבעל העסק, לא?

מאיזו בחינה?

עקרונית אין הבדל... בעל העסק מקבל את סכום העסקה באופן מיידי או במועד קבוע בחודש, בכל הכרטיסים.

אני זוכר שפעם אחת בסופר היתה טעות על מוצר מסויים, שככל הנראה מי שסימן את המחירים לא שם

לב שמדובר בדגם שונה, שעולה כפול. אני חשבתי שזה מבצע, ולקחתי 3 יחידות. שהגעתי לקופה ראיתי

שהמחיר כפול, וישר אמרתי את זה לקופאית. שהגיע האחראי, הוא אמר לה אין ברירה, תזכי אותו לפי המחיר

שמופיע על המוצר, וזאת למרות שאמרתי לו, שאם זו בעיה, אני מוותר, ולא קונה את המוצר.

הוא אמר לי שלפי החוק הם מחוייבים למכור במחיר שהוטבע על ידם, וישר קרא למישהי שתוריד את

המחיר השגוי מכל מה שיש על המדף, ותשים מחיר חדש.

קרה גם לי פעם אחת עם משהו דומה.

האם באמת החוק יגן עליו?

חסר חוקים דפוקים במדינה הזו? התשובה (לשאלה שלך, לא לשאלה שלי) היא כן...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רבותי, לא נטען ולא הוכח בשום מקום שהלקוחה רימתה את החנות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...