Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קח כוס תשתה ממנה שלוק של סולר/בנזין ותדע, זה פחות או יותר מה שיקרה למנוע שלך

כשלא יודעים, אפשר גם לא להגיב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק נהג לא עירני לא יבדיל בין בנזין לסולר גם אם הרישום מוטעה , אני אישית תמיד שופך טיפה לוודא שהמיכלית מכילה בנזין.

עדיף לקחת גפרור ולהדליקו אם יש בום אז זה דלק אם אין כנראה שעבדו עליך ואתה מתדלק סולר.

פורסם

נהגים שיצאו מתחנת דלק סמוך למחלף נתניה בכביש החוף נתקעו אחרי זמן קצר על הכביש ויצרו במקום עומס כבד מאוד. המשטרה פינתה אותם מהכביש. ב"סונול" מודים: מים חדרו למכל הדלק בתחנה.

קרדיט לMAKO: http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-4fcfb425dc00c31004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153

פורסם

זה גם קרה לא מזמן בסונול של הסינמה סיטי אם אינני טועה, זו פעם שנייה שלהם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איך מטפלים בכזה דבר? שואבים את מיכל הדלק זה ברור, אבל מה לגבי המים שכבר נכנסו למנוע?

זה לא גורם למנוע נזק רציני? עם המים בארץ עוד אפשר לסתום את המזרקים באבנית.

לאון 1.8 TSI DSG - כבר לא בדרך, היא כבר כאן!

- אין מישהו שעקפו אותו מימין וזה לא הגיע לו.

פורסם

רק כדרך אגב, למי שתוהה מה עושים במצב ששני דלקים מתערבבים במיכל אחד.

בזמן השירות הצבאי שלי היה מצב שמלאו סולר במיכלית שהכילה כמה אלפי ליטרים של בנזין. הם שאבו את הדלק המעורבב אחרי זה ושלחו אותו לזיקוק מחדש או הפרדה של הדלקים בבתי הזיקוק. מתאר לעצמי שזה אותו הנוהל במקרה של מהילה במים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מעניין איך המיכל דלק של התחנה הכיל 97 אחוז מים...

http://energy.gov.il/Subjects/Fuel/Documents/TD_407_2009.pdf

יכל להיות שבמשך תקופה ארוכה חדרו מים אל מיכלי הדלק הנמצאים מתחת לאדמה.

ולכן המים הגיעו בסופו של דבר לכמות כז במיכל ומהלו את הדלק באחוז גבוה מאוד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שזה אומר שאנשים תדלקו דלק מהול במים במשך תקופה ארוכה, מבלי שמנהלי התחנה יעלו על זה ורק כשזה הגיע לרמה של כמעט מים טהורים, אשר גרמו למנועים לשבוק חיים, מישהו טרח לעשות משהו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

97% מים די ברור שזה לא מהילה מכוונת אלא תקלה רצינית. יותר מטריד אותי זה התחנה שמוכרת 92.7 אוקטן במקום 95.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לכל מיכל דלק צריך להיות מיכל אשר בודק את המצב בו בכל זמן נתון.

(לפחות בפז היה בתקופה בה ניהלתי תחנות דלק).

ממש לא ברור איך המיכלים הגיעו למצב כזה בו הם מוצפים במים בלי שאף אחד לא שם לב לזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...