Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו ממגרש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מונדאו 2005

עברה 140K

יד שנייה

מחירון 32 נמכרת ב 24

אחריות לחצי שנה על מנוע

התחייבות לקנייה בחזרה במחיר מחירון

שווה לקנות??

פורסם

לכאורה יש לך אפשרות להרוויח כמה אלפי שקלים אם תקנה ממנו ומייד תמכור לו במחיר מחירון (אם זאת אכן ההתחייבות).

לגבי הרכב תבקש לדבר עם הבעלים הקודמים...

לצערי בעברי שחיפשתי רכב הגעת למגרש בחדרה עם רכב במצב ומחיר מעולים עד שהצצתי ברישיון רכב ושלחתי לאמא שלי SMS

עם השם של הבעלים הקודמים בכדי שתאתר אותה לפני הקניה.

הסתבר שהרכב עבר תאונה קשה והיה "אבוד להלכה" וניצלתי מקניה.

היום זה יותר פשוט למצוא את הרכבים ההרוסים האלה וגם לראות בעלים קודמים אבל עדין בדוק טוב טוב.

לגבי שאר פרטי העסקה ,

ק"מ נמוך שלא אופייני כל כך לרכב מסוג זה (זה לא רכב זקנים נפוץ).

אחריות למנוע מצריך פרוט מה בדיוק במנוע , או יותר נכון מה לא באחריות.

סה"כ זה רכב אמין ולא מוערך

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
לכאורה יש לך אפשרות להרוויח כמה אלפי שקלים אם תקנה ממנו ומייד תמכור לו במחיר מחירון (אם זאת אכן ההתחייבות).

לצערי בעברי שחיפשתי רכב הגעת למגרש בחדרה עם רכב במצב ומחיר מעולים עד שהצצתי ברישיון רכב ושלחתי לאמא שלי SMS

היום זה יותר פשוט למצוא את הרכבים ההרוסים האלה וגם לראות בעלים קודמים אבל עדין בדוק טוב טוב.

לגבי שאר פרטי העסקה ,

העניין של האחריות היא לכל הרכבים שנמכרים שם

לגבי הקילומטרז' מצאתי גם יותר נמוכים...וחוץ מזה יש לו בערך 8 מונדאו במגרש..אז אם לזייף היה מזייף בכולם לא?

לגבי העצה של הבעלים הקודם אני אקח אותה ואנסה ליישם מחר...

פורסם

גם אם היית קונה מאדם פרטי המחיר של הרכב היה נמוך בהרבה מהמחירון! לרכב הזה אין ביכלל שוק יד שניייה ולכן לא הייתי ממליץ לרכוש מהסוחר אלא לחפש לבד מאדם פרטי.

פורסם

כמו שנאמר לפני, רכב אמין יחסית, לא רכב ספורט אבל יחסית מהנה לנהיגה (הלואי שבפוקוס החדשה היה לי הגה כמו שהיה לי במונדאו) אבל רכב בלי שוק בכלל, ממישהו פרטי תוכל לקבל מחיר נמוך יותר לפי דעתי

מכרתי את המונדאו שלי ליפני מעל שנה, הרכב היה שנת 2002 ובמצב מצויין, אני הייתי היד שניה, הרכב לא היה מליסינג, 170 אלף קילומטר, ללא תאונות ועם כל זה הרכב נמכר בקושי וב6 מתחת למחירון, אחרי שדיברתי עם שני אנשים שאני מכיר עם מונדאו הם אמרו שהיה לי הרבה מאוד מזל

חוץ מהשוק של הרכב הזה החיסרון העיקרי שלו זה צריכת דלק

פורסם

אם הרכב במצב טוב והמגרש נראה לך תיקח את הרכב לבדיקה ותתחדש,

מאדם פרטי בטוח לא תקבל אחריות ושירות עתידי במידה ותצטרך לדעתי היום עדיף לקנות ממגרש,תעשה על המגרש גוגל ואם אין לו ביקורת לא טובה או תביעות אז הכל בסדר, בסך הכל קונים רכב ובפורום כל הזמן מפחידים ממגרשים ולדעתי הכי טוב לקנות ממגרש במקרה הכי גרוע שיש בעייה ורימו אותך תמיד תוכל לתבוע זה בית עסק לכל דבר.

פורסם

לגבי שאר פרטי העסקה ,

למונדאו אין שוק.

חבר טוב רכש מונדאו 2006 מהחברה.

בשנה שעברה רכש פורסטר, וניסה למכור את המונדאו.

ללא הצלחה.

הרכב יד 1 130,000 ק"מ, מטופל במורשה.

לבסוף התייאש ונתן אותו מתנה לגיסתו ["מתנה זמנית עד שיבוא קונה"]

הוא החליט שלא שווה למכור כזה רכב במחיר שהשוק מציע, והעדיף להשאיר במשפחה.

אם אתה מוכן לשלם 30, אני מאמין שהוא "יסכים" למכור.

בהצלחה!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...