Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרשים.

ניתן לעשות את זה ידני? או חייבים מכונה עבור פוליש?

אפשר לעשות ידני עם חומרים המותאמים לידני (כמו מוצרי מגוויארס העממיים). התוצאה כמובן לא תהיה דומה לעבודה עם מכונה.

בטח לא בהורדת הסווירלים והשריטות.

איפה קונים את המנקה לגלגלים של סונקס?

אישית, רכשתי מאוטוסטור (autostore.co.il)

יפה מאוד!

ניתן לבצע פוליש על חלקי פלסטיק? למשל טמבון?

בהחלט.

הטמבון, ספציפית, מצופה בעובי דומה של שכבת צבע ולקה לשאר הרכב.

אפשר אפילו על פנסים. גם הם, מתמלאים בסווירלים, וגם אותם פוליש מוריד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שבוע הייתי באוטודיפו וראיתי שם את הסונקס ב60 שקל אם אני לא טועה. אלון, גם אני הבנתי שאין להם ובמקרה ראיתי כמה בקבוקים שם. כניראה סטוק ישן.

A3

K04 Inside

פורסם

חיפשתי באוטודיפו ולא מצאתי כלום חוץ מטרטל או אמריקן איגל :? .

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

פשוט לא ברור לי למה להפסיק להביא את הסונקס. מי היה היבואן ? אוטודיפו בעצמם ? סה"כ אלו היו מוצרים עם ביקוש. איכות טובה ומחיר בדרגת טרטלים.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אפשר לעשות ידני עם חומרים המותאמים לידני (כמו מוצרי מגוויארס העממיים). התוצאה כמובן לא תהיה דומה לעבודה עם מכונה.

בטח לא בהורדת הסווירלים והשריטות.

.

למשל של סונקס? או מגוויארס SF4000 (הבדלי מחיר גבוהים ביניהם)

תודה

פורסם
למשל של סונקס? או מגוויארס SF4000 (הבדלי מחיר גבוהים ביניהם)

תודה

על איזה סונקס מדובר ?

המנזרנה SF4000 לא מיועד לשימוש ידני באופן מוצהר, אך אנשים רבים ניסו זאת ואכן אפשר להשתמש בו באופן ידני, תלוי בקושי הצבע וסוג הפד.

עם זאת, על מנת לקבל תוצאה סבירה תצטרך לעבוד קשה.

פורסם
על איזה סונקס מדובר ?

המנזרנה SF4000 לא מיועד לשימוש ידני באופן מוצהר, אך אנשים רבים ניסו זאת ואכן אפשר להשתמש בו באופן ידני, תלוי בקושי הצבע וסוג הפד.

עם זאת, על מנת לקבל תוצאה סבירה תצטרך לעבוד קשה.

הפוליש העדין של סוניקס

"קאר פוליש"

יש פוליש אחר מומלץ/אפשרי לעבוד איתו ידני,ושייתן תוצאות טובות?

פורסם
הפוליש העדין של סוניקס

"קאר פוליש"

יש פוליש אחר מומלץ/אפשרי לעבוד איתו ידני,ושייתן תוצאות טובות?

מגוויאס uc, swirlx,

פורסם
אוטודיפו לא אמרו שהם מפסיקים להביא סונקס ? יש להם זיגזגים כמו לביבי.

אוטודיפו הפסיקו לעבוד עם היבואן ( אמביל ) ומה שנמכר בחנויות זה מלאי שנשאר, הבנתי שישנם יחידות בודדות בסניפים השונים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...