Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה, בזמן נסיעה נשמע צפצוף התראה לשנייה אחת ונעלם (אותו צליל שנשמע כשמנורת הדלק נדלקת).

הצפצוף מופיעה בצורה רנדומלית ונעלם ללא קשר למהירות הנסיעה או לכל דבר אחר.

אין שום חיווי בלוח המכוונים או בשום מקום אחר. אין התראת מהירות מוגדרת.

ברכב קיימים חיישנים קדמיים ואחוריים שמעלים בי חשד הבעיה היא שהם לא צפצפו מעולם אלא רק צבעו את הצג באדום ואיני יודע איך ניתן להגדיר אותם.

מדובר בסיאט לאון 1.8 tsi שנת 2010, ידנית.

מישהו נתקל בתופעה?

פורסם

מה הייתה הטמפ' בחוץ באותו הרגע? ממש קר? כי אצלי בג'טה היה ציפצוף אחד ברגע שהאוטו הרגיש שיש פחות מ4 מעלות.

פורסם

היי,

לי יש סקודה פאביה, ואותה תופעה מתרחשת אצלי גם.

אני חושד שזה מחיישני לחץ האוויר בצמיגים, אולי עלייה על באמפר, או שינוי רגעי בלחץ האוויר שנובע מתנאי הדרך.

למי יש רעיונות נוספים?

פורסם

הטמפרטורה הייתה גבוה מ 10 מעלות בוודאות... לדעתי 13.5c

לגבי חיישני לחץ אוויר בצמיגים, מוכרת לי התופעה, בזמן של הפרש לחצים ישנו חיווי על לוח השעונים, חיווי שלא מופיע היום בזמן הצפצוף.

עוד רעיונות?

• ספונסר פורום
פורסם
הטמפרטורה הייתה גבוה מ 10 מעלות בוודאות... לדעתי 13.5c

לגבי חיישני לחץ אוויר בצמיגים, מוכרת לי התופעה, בזמן של הפרש לחצים ישנו חיווי על לוח השעונים, חיווי שלא מופיע היום בזמן הצפצוף.

עוד רעיונות?

שווה אולי לבדוק גם גובה נוזל קרור - הצפצוף הנ"ל מופיע גם בזמן ירידה (ולו זמנית, בשיפוע) בגובה הנוזל.

נכון שאמורה ללוות אותו גם נורה אדומה לחיווי טמפ', אבל עדיין שווה בדיקה.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...