Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי(סיטרואן סקסו 1.4 שנת 99) יש תופעה די מוזרה שמתרחשת רק כאשר מזג האוויר קר.

בקיץ לדוגמא התופעה כמט לא מתרחשת אם בכלל.

כאשר אני מניע את הרכב ונותן גז ככול שהטורים עולים נוצר רעש מוזר שנשמע כאילו משהו משתפשף במשהו.

כשאני מושך את דוושת המצמד לכיווני, (בלי שהיא לחוצה כשהיא משוחררת) , עם החלק העליון של כף הרגל הרעש נפסק.

התופעה מתרחשת בהילוך סרק, אבל גם כאשר משולב הילוך ברכב, הטורים עולים הרעש מתגבר. אם אני מושך את דוושת המצמד אליי אין רעש.

לאחר זמן מה שהרכב נסע התופעה מפסיקה, אני לא חושב שזה קשור לחום המנוע באופן ישיר אלה באופן עקיף שהוא מחמם את כול תא המנוע וגם את מה שגורם לרעש.

אציין שאת הרכב קניתי לפני שנה, אני לא יודע מתי החליפו לו קלאצ', אבל סך הכול ההילוכים עוברים לא רע, הקלאצ' די גבוה ונגמר מהר אבל עדיין מפריד.

עוד תופעה מוזרה שמתרחשת גם בחורף וגם בקיץ: כשאני מניע את הרכב ומתחיל נסיעה ישנה פתאום השהיה של המנוע, כאילו אני לא נותן גז ואז מכה כלשהי שהרכב מקבל גם נראה לי שקשור לגיר כי אם אני לוחץ על המצמד כשהתופעה מתרחשת הרכב לא מקבל מכה.

לאחר המכה הזאת הרכב נוסע והתופעה לא חוזרת שנית עד לפעם הבאה שהרכב מונע לאחר זמן מה שהוא עמד.

מצטער על החפירה, מה דעתכם?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...