Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אתם טועים. אם הבנתי נכון את הצומת זה סוג של T, כשהצלם ממשיך ישר. הנהג בג'יפ לא היה צריך לעצור באמצע הנתיב. או שאתה יוצא ומסיים את הפניה או שאתה ממתין.

אם הוא לא היה עוצר, שניהם היו עוברים את הצומת בלי שיקרה כלום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זהו שהוא כן יכל לראות אותי הרבה לפני שהוא התחיל לפנות, והמהירות שלי הייתה בסה"כ 80 קמ"ש(60 קמ"ש שהתקרבתי לצומת) לא צריך להביא סיטואציות קיצוניות ומוגזמות.

אתה יכול לראות בצורה מצוינת בסרטון שלא משנה איזה רכב היה נכנס לצומת, בעזרת בלימה מתונה הייתי נמנע מתאונה.

אתה יכול לראות בתמונה את השדה ראיה מהצד שלו, אפילו שיש רכבים שחונים בתחנת אוטובוס ותנועה יחסית צפופה של רכבים(מה שלא היה בזמן שהוא פנה), אפשר לראות טוב מאוד רכבים שמגיעים מהכיוון הנגדי.

כל מה שהנהג צריך לעשות זה לעצור בנקודה שבה יש לו שדה ראיה, להסתכל שניה שלא בא רכב ולפנות זה הכל, בכלל לא מסובך.

[ATTACH=CONFIG]433360[/ATTACH]

תראה מתי הוא כבר ראה אותי:

[ATTACH=CONFIG]433361[/ATTACH]

אבל במקום לעצור שנייה ולחכות שאני יעבור, הוא החליט להתחיל לפנות ואז לעצור באמצע הכביש, כי הוא חשב שאני רוצה להיכנס לג'ש.

אתה יכול לנסות להצדיק אותו, אבל אין מה להצדיק.

אתה מנסה לתאר סיטואציה של נהג שעצר לפני שהוא פנה, הסתכל טוב טוב וראה שהדרך פנויה, ופתאום מתחיל להתקרב אליו רכב שנוסע במהירות של 200 קמ"ש ולא משאיר לו זמן להגיב.

עכשיו בסרטון רואים טוב מאוד שהוא לא עצר ובטח שלא הסתכל.

שבןע שעבר נסעתי בכבישים שם.. חבל שלא צילמתי את כל בני המיעוטים שם שחותכים אותך בפראיות, לא נותנים זכות קדימה וכו' וכו'

פורסם (נערך)
אתה נהגת מהר מידי.

84 קמ"ש זה יותר מ 90 על הספידומטר וזה מוגזם בקטע הזה.

הנהג שהגיע מולך ראה אותך אבל לא העריך נכונה את המהירות שהגעת מולו.

ברגע שהוא הבין שאתה טס והוא לא יודע לאיזה כיוון, הוא פשוט עצר.

בו נזרום איתך, זכותי המלאה "לטוס" שם, איזו זכות יש לו להתחיל לפנות ולעצור באמצע הכביש?

כמה דקות אחרי זה הגעתי לצומת אלקוש, והייתה שם תאונה בין רכב שרצה לפנות שמאלה ורכב שהמשיך ישר.

בלי להיות בוחן תנועה או עד לתאונה אני אספר לך מה קרה שם:

נהג הפוקוס "טס" בזמן שנהג הרכב הכחול רצה לפנות שמאלה, נהג הרכב הכחול לא העריך נכון את המהירות של נהג הפוקוס ש"טס" על הכביש.

נהג הרכב הכחול התחיל לפנות ואז קלט שנהג הפוקוס הולך להתנגש בו אז הוא בלם באמצע הכביש, ונהג הפוקוס לא הספיק לבלום ונכנס בו במהירות נמוכה.

111.jpg

אם אתה לא יודע להעריך מהירות של רכבים אל תנהג, כמעט כל התאונות שנגרמות בצמתים כאלו מתרחשות בגלל אנשים שלא יודעים "להעריך" את המהירות של הרכבים שמגיעים ממול.

עריכה אחרונה על ידי Car141
פורסם (נערך)

זכותך המלאה. ברור.

תמשיך לטוס.

משטרת ישראל מחפשת בוחני תנועה.

רוץ להתקבל.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

כל הכבוד על זה שעצרת לטובת סיוע מצולם לרכב הנפגע. מסרטונים בפורום זה לא מובן מאליו, ומקווה שהדביל הפוגע חטף דו"ח על השטויות שעשה.

ואם אפשר לדעת את דגם המצלמה אני אשמח, אני צריך לרכוש עוד אחת לרכב החדש שיגיע עוד מעט. המצלמה הזו מורכבת על היונדאי?

תודה :)

פורסם

נסעתי עם האישה והילד אז מדובר בקורולה אבל אותה מצלמה מותקנת גם ביונדאי. מדובר במוביוס שכמובן החלפתי את הסוללה בקבל על כדי שהיא לא תתנפח ותחזיק מעמד בשמש הישראלית.

לא נשארתי יותר מדי במקום אלא רק וידאתי שאין נפגעים ונתתי את מספר הטלפון שלי לנהג הפיג'ו כדי שאעביר לו את הסרטון.

בערב כשהנהג התקשר הוא סיפר לי שכמובן נהג הביואיק (שהיה בחור מבוגר) מנסה להתחמק מאחריות ושהוא מקווה שהסרטון יעזור לו לקבל את מה שמגיע לו.

הוא גם סיפר לי שיש לו נזק ביותר משלושים אלף ש"ח למרות שמלכתחילה זה ממש לא היה נראה כך (יש לו נזק בכנף ימנית, פגוש קדמי, מכסה מנוע, פנס קדמי ורדיאטור שהתעקם).

ובעקבות העזרה שלי הוא השתכנע לרכוש לעצמו גם מצלמה לרכב. תמיד אמרתי לאשתי ששאלה אותי למה אנחנו צריכים מצלמות לרכבים שמדובר בסוג של ביטוח למקרה שנזדקק להוכחות. הפעם המצלמה עזרה למישהו אחר, בפעם הבאה יכול להיות שהיא תעזור לי.

פורסם

אייל, כשוטר - מה עם דו"ח נגד נהג הביואיק? הרווח כפול - גם להבהיר לנהג הביואיק שהעובדה שיש לו יותר גדול לא מקנה לו זכויות יתר (ואולי אפילו ירחיק ילמד אותו לקח על די הרחקה ממןושב הנהג לכמה חודשים), וגם יסייע לנהג הפיג'ו לקבל את הפיצוי המגיע לו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דו"ח? העדות שלי והסרטון יספיקו כדי להשיג את הכסף לבחור.

לצערי במשטרת ישראל ההנחיה היא כאשר יש תאונה עם נפגעים, לא לדווח כנגד הנהג גם אם השוטר ראה את העבירה.

מכיוון שאינני יודע האם בסופו של דבר התאונה תסווג כתאונה עם נפגעים (יכול להיות שמישהו פנה או יפנה לטיפול רפואי), כרגע אני לא אפעל לרישום דו"ח לביואיק.

במידה והתאונה כן תסווג כתאונה עם נפגעים, התביעות כבר יגישו נגדו כתב אישום על גרימת התאונה בעקבות העבירה שעשה.

פורסם

היה אפשר למנוע את התאונה במידה והפג'ו היה מסובב את הראש.

עבירה מאוד נפוצה, בדיוק כמו הנהגים שלא שומרים על הנתיב שלהם בזמן פניה או במעגל תנועה דו נתיבי.

פורסם

ברגע שראה שהוא נדחף, והוא ראה, היה צריך לשמור מרחק בהתאם.

תאונה מיותרת. רואים שהפיזו' מאיץ יחסית בחוזקה כאילו התכוון להתנגש בביואיק.

אין פה אשמה חד משמעית. נראה לי שלביואק יש סיכוי טוב בבית משפט..

פורסם

לחלוטין לא.

נהג הפיג'ו מאיץ כשנראה שהביואיק מתכוונת להשלים את הפנייה (מנתיב ישר בלבד, אגב) ולהכנס לנתיב הימני. החיתוך שמאלה לפניית הפרסה מגיע בהפתעה. ניתן להבחין באורות הבלם של הפיג'ו בערך בנקודה שבה דלת הנהג של הביואיק חולפת על פני חזית הרכב, משמע הוא בלם מעט אחרי שהבחין בפרסה. לא רואה איך בעל הפיג'ו אשם.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...