Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני ממש לא חושב שאתה בהמה. זה שאנחנו לא מסכימים לא עושה אחד מאיתנו באופן אוטומטי לאדם שלילי.

ההבדל בין לגנוב יוגורט לבין לגנוב אוטו הוא גודל הנזק לצד השני.

לגבי לעזור או לא לעזור, אני מסכים איתך שבגדול אין סיבה שאדם יגיע למצב הזה אבל אנשים עושים טעויות ומגיעים לזה באמת בתום לב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין לדעת איך כל קבצן ונזקק הגיע למצב שלו, זה שאתה חושב שהוא יכל ללכת לעבוד לא מצדיק התעלמות ממנו ואי מתן עזרה כשיכולים לתת.

אי אפשר להשוות את זה לאחד שגונב יוגורט באוניברסיטה כי בד"כ מי שיש לו כסף לשכר לימוד לא צריך לגנוב אוכל כדי להתקיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לכל המתחסדים ומחבקי העצים פה - כשיגנבו לכם את הרכב תזכירו לי לכתוב לכם, שאולי מדובר על אדם חסר בית שימכור את הרכב תמורת חדר לכמה שבועות

או כשיגנבו לכם את הטלפון, אולי מדובר על מישהו רעב שימכור אותו בתמורה לאוכל.

דבר אחד היינו צריכים ללמוד מהערבים - לכרות ידיים לגנבים!

אין הבדל בין יוגורט לטלפון לאופנוע לרכב, מי שלוקח או הורס משהו שאינו שלו בכוונה וביודעין, מגיע לו את כל הרע שבעולם!

חחחחחחח הרגת אותי מצחוק :-P

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
קודם כל אני ממש לא חושב שאתה בהמה. זה שאנחנו לא מסכימים לא עושה אחד מאיתנו באופן אוטומטי לאדם שלילי.

זה משרשור אחר =) חלילה לא טענתי כך!

ברור שההבדל הוא בגודל הנזק, אבל יופלה לסטודנת זה כמו אלטו לרמי לוי (הפך למיליארדר השנה לפי התשקורת) והרי הגנב לא יודע ממי הוא גונב ולכן לדעתי אין זה משנה, גניבה היא גניבה, אין זה משנה מאיזה מניעים היא נובעת!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
נהג לילה, השוויתי גנב לגנב.

מה זה משנה לאיזה סיבה גנב? הוא רעב? שיבקש תרומה, או שילך וירוויח את לחמו אם הוא מסוגל במה הוא שונה מאיתנו?

אגב זה שהוא\היא רעב\ה זה בטוח אחרת למה לקחת אוכל? אגב, מיוגורט כנראה שהגנב לא יחיה הרבה, אבל אם יקח לך את הרכב וימכור אותו יוכל לממן מגורים ומזון לכמה חודשים - אז איפה הבעיה בהשוואה? היופלה של פותח השרשור, אמנם עולה פחות - אבל הוא שייך לו בדיוק כמו שרכבך שייך לך!

זו השוואה שיכול לעשות רק מי שאינו מבין רעב מהו - מדובר על גניבה אימפולסיבית ע"מ לשבוע עכשיו, לשרוד, ולא כדי לדאוג לעתיד טוב יותר.

ההקלה שמקבלים הגונבים מתוך רעב אמיתי נובעת מחסד של מערכת המשפט המשתכנעת שאין מדובר באופי עברייני, אלא צורך קיומי. בתוך כך אפשר להזכיר את החיילים שגנבו מצרכי מזון בלבנון השניה (גובל בדמגוגיה, אבל על אותו עיקרון).

לא חושב שמי גונב מזון ממקרר במקום עבודה עושה זאת מתוך צורך לשרוד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...