Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

לאחרונה אני מקבל המון התראות שווא על מארבי משטרה בכביש 1 ובכביש 4.

מישהו יודע מה הסיבה?

תודה רבה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן. אתה משתמש בוויז...

בעיקרון וויז מראה מה שהמשתמשים כותבים לה. בהחלט ייתכן שהתוכנה מקבלת התראות שווא מהמשטרה בכבודה ובעצמה, אם כי זה לא תסריט הגיוני במיוחד. הם הרי רוצים שתיסע מהר.

תמיד יכול להיות שהיו מארבים שעברו מקום קצת לפני שהגעת לשם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

השוטרים למדו את השיטה (לפחות חלקם) הם עומדים בנקודה מסויימת, לאחר כ20 דקות ועצירתם של כמה רכבים לבדיקה, הם מתקדמים בעוד 2 3 קילומטרים על אותו כביש, וכן הלאה, או פשוט עוברים לנתיב ממול.

כנראה כדי שהנהגים יחשבו שזה דיווח שווא וימשיכו בנסיעתם עד לקילומטר הבא,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

הדעה שלך ממש נכונה! כבר פעמים נסעתי על הקטנוע לכיוון הלוך וראיתי מארב של שוטרים עוצרים מכוניות, כאשר נסעתי בחזרה כעבור 15 דקות בערך כבר אין ניידת שם, וזה חוזר על עצמו כמה פעמים במשך היום.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ככל שכמות משתמשי הוייז תגדל וה"איתוראן" שפועל על המשטרה יתחזק, כך המשטרה תחפש דרכים יצירתיות יותר להלחם בזה, עד ש... הם יהפכו את זה ללא חוקי:-D .

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לפני כמה ימים נסעתי על כביש 65 לכיוון טבריה ממש אחרי הירידה מכביש החוף ראיתי ממרחק של מס' קילומטרים ניידת ושני שוטרים עומדים מחוץ לה.

דיווחתי מהר בוויז, ראיתי שהדיווח נקלט והמשכתי בנסיעה.

כאשק חלפתי על פניהם ראיתי אחד מהשוטרים עומד עם סמארטפון, וכשהסתכלתי בוויז ראיתי שהדיווח שלי נעלם.

כנראה שהם מצאו את השיטה.

דרך אגב- הם היו מ.צ

פורסם

alonyam, לגבי המ"צ-לדעתי מכיוון שהם לא משטרת תנועה אין להם סמכות לעצור אותך על מהירות ולכן הם לא נחשבים כ"משטרה" פרופר.

לכן על פניו נראה לי מוצדק שהדיווח על שוטר בוטל.

חוץ מזה, תמיד אפשר ללחוץ על "בטל דיווח", משתמשים אחרים ידווחו בקילומטרים הבאים.

פורסם

מתן,

מרחוק לא ראיתי אם הם מצ או משטרה רגילה, אבל כן ראיתי ניידת מתחבאת מאחורי תחנת אוטובוס.

התכוונתי שמי שביטל את הדיווח היה אחד מהשוטרים.

פורסם

מאיפה אתה יודע שאחד השוטרים ביטל את הדיווח?

ראית שהוא משתמש בוויז בזמן שחלפת על פניו במהירות של 90 קמ"ש לפחות?

חשבתם אולי שאנשים מדווחים גם על ניידות שנוסעות על הכביש והן לא סטטיות ולכן אתם לא רואים את הניידת כשאתם עוברים שם?

מה לעשות, ככה הוויז עובד. הוא נותן אמון בדיווחים של המשתמשים ולכן כל משתמש שמדווח על ניידת, שאר המשתמשים יראו את הדיווח גם אם הדיווח הוא כוזב (וזה עובד גם ההיפך עם ביטולי דיווחים).

תפסיקו כבר עם תיאוריות הקונספירציות.

אני לא מכיר שוטר אחד שיבטל דיווח בווייז, ואני בתור אחד שכזה הייתי שמח שידווחו עליי כי המטרה היא לא רק לתפוס אלא גם למנוע. פעם אחת אפילו דיווחתי על עצמי.

וחוץ מזה, כמה מאוכלוסיית הנהגים משתמשת בוייז? אולי 10%. תאמינו לי שיש עוד מספיק נהגים לתפוס מלבד המשתמשים בווייז כדי שהשוטרים באמת יתעסקו בביטולי דיווחים.

פורסם

לא התלוננתי על השוטר. לא התלוננתי על הוויז. האמת היא, שלא התלוננתי על שום דבר.

אינני מבין מדוע זה מה שהשתמע מדבריי.

יכול להיות שהשוטר הוא לא זה שביטל את הדיווח. זאת למרות שהייתה רק אישה מבוגרת ברכב מאחוריי (וזהו). בסך הכל שיתפתי אירוע שקרה לי בנושא רכב כללי, לא לזה הפורום נועד?

פורסם

השרשור קיבל כיוון שממנו מצטייר ששוטרי התנועה מבטלים דיווחים בוייז, דבר שלא יעלה על הדעת.

אתה מסיק שמכיוון שראית את השוטר עומד בצד ומשחק לו בטמבלפון שהוא זה שמבטל דיווחים בוייז.

אפילו כתבת את זה בעצמך: "התכוונתי שמי שביטל את הדיווח היה אחד מהשוטרים."

ברווז כתב: "בהחלט ייתכן שהתוכנה מקבלת התראות שווא מהמשטרה בכבודה ובעצמה, אם כי זה לא תסריט הגיוני במיוחד."

לפחות הוא היה הוגן מספיק לחשוב שזה לא הגיוני.

elians כתב: "השוטרים למדו את השיטה (לפחות חלקם) הם עומדים בנקודה מסויימת, לאחר כ20 דקות ועצירתם של כמה רכבים לבדיקה, הם מתקדמים בעוד 2 3 קילומטרים על אותו כביש, וכן הלאה, או פשוט עוברים לנתיב ממול.

כנראה כדי שהנהגים יחשבו שזה דיווח שווא וימשיכו בנסיעתם עד לקילומטר הבא"

shellcase כתב: "ככל שכמות משתמשי הוייז תגדל וה"איתוראן" שפועל על המשטרה יתחזק, כך המשטרה תחפש דרכים יצירתיות יותר להלחם בזה, עד ש... הם יהפכו את זה ללא חוקי:grin: ."

נו באמת, פראנואידיות לשמה.

בכל מקרה, אם נפגעת מדבריי, אני מתנצל.

פורסם

הסיבה פשוטה. משתמשים טיפשים רוצים להרוויח נקודות סתם ולכן מפברקים דיווחים. הם לא מבינים שזה פשוט דופק את כולם...

We are the Human Race

פורסם

שוב, אייל, יכול להיות שטעיתי. אני לא נוהג להאמין לפרנויות ו/או קונספירציות. אני כן נוהג להאמין למראה עיניי, והסיטואציה שתיארתי גרמה לי להסיק שאחד השוטרים ביטל הדיווח.

יכול להיות שבכלל הייתה תקלה בתוכנה.

אותי גידלו לכבד את אנשי אכיפת החוק, וכך אני נוהג עד היום.

פורסם

אלון, בדיוק אתמול בלילה דפדפתי בספר הפסיכומטרי שלי, וקראתי על הסקת מסקנות.

השאלה אמרה: "דני הולך לישון כל לילה עם אור דולק, ובבוקר כאשר הוא מתעורר, האור כבוי. על כן דני מסיק, ששלגייה ושבעת הגמדים מכבים לו את האור כל לילה." זה קצת דומה להסקה שלך, ששוטר שמחזיק בפלאפון ביד, הוא כנראה מבטל דיווחים בוויז. :lol:

הכל בהומור כן?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...