Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I20 או מאזדה 323?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מלא מידע ברשת ובפורום על יונדאי i20. מה בדיוק אתה רוצה לדעת?

משווק בארץ מאז 2009 ועד היום עם מתיחת פנים קלילה שבוצעה מוקדם יותר השנה. מנועים 1.4 ו-1.6 ליטר לפני מתיחת הפנים, 1.4 ו-1.2 ליטר אחרי מתיחת הפנים. רמת בטיחות טובה, צריכת דלק סבירה, מרווח פנים טוב ורמת אמינות טובה.

מה הקשר למאזדה 323 ולאן אותה רוצה להביא אותה?

ה-323 היא בכלל מכונית בקטגוריה אחרת, בטווח מחירים אחר ובשנתון אחר לגמרי. אי אפשר להשוות בין שתי המכוניות, זה כמו להשוות בין מדונה למורן מזוז.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יש מלא מידע ברשת ובפורום על יונדאי i20. מה בדיוק אתה רוצה לדעת?

משווק בארץ מאז 2009 ועד היום עם מתיחת פנים קלילה שבוצעה מוקדם יותר השנה. מנועים 1.4 ו-1.6 ליטר לפני מתיחת הפנים, 1.4 ו-1.2 ליטר אחרי מתיחת הפנים. רמת בטיחות טובה, צריכת דלק סבירה, מרווח פנים טוב ורמת אמינות טובה.

מה הקשר למאזדה 323 ולאן אותה רוצה להביא אותה?

ה-323 היא בכלל מכונית בקטגוריה אחרת, בטווח מחירים אחר ובשנתון אחר לגמרי. אי אפשר להשוות בין שתי המכוניות, זה כמו להשוות בין מדונה למורן מזוז.

חחחחח צודק אבל זה האופציות שיש לי לבחור ,אגב הייתי הולך אם מורן חחחח

פורסם

I20.

כנראה חדשה יותר.

כנראה עם נסועה נמוכה יותר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...