Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, השאלה הבאה מכוונת רק לבעלי DSG 7 ולאנשים שנסעו עם רכב שיש לו DSG 7 ומכיר את התיבה.

בג'טה שלי אני חווה מדי פעם צלילי "קרקושים" כאלה שמגיעים מהתיבה. ממש שומעים אותה עובדת, 'קנאק', 'קראאק'. בד"כ זה קורה בסל"ד נמוך, כשאני מתחיל להאיץ.

התחלתי לשים לב לרעשים האלה עוד שהרכב היה עם 500 ק"מ אז לא דאגתי כי שיערתי שככה זה אמור להישמע, אבל לאחרונה נסעתי על רכב עם DSG 6 והתיבה הייתה חרישית לחלוטין.

האם מוכרת לכם התופעה? האם יש סיבה לדאגה?

פורסם

לא זה תקין, קיים גם אצלי IBIZA TSI.

הDSG 6 היא רטובה, ובגלל השמן אתה לא שומע.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

ככה"נ אתנ לפני החלפת מצמדים דבר שכיח בכל סדרת רכבי TSI מקונצרן VAG .

כמו כן האם יש לך גם החלקות בהאצה ודפיקות קטנות בהעברת הילוכים? אם אלו הסימפטומים בשלב ראשון בטח יערכו לך עדכון תוכנה לגיר ובשלב השני יחליפו מצמדים.

הרכב דרך אגב הוא 1.4 TSI ?

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

איזה שנה הרכב? מתי עלה על הכביש?

עד תחילת 2012 הותקנו גירים עם מצמדים "דור קודם", לפני שעלו על בעיית המצמדים. חלק מרכביא אלו עברו גם עדכון תוכנה, שפתרה את הבעיה של הקרקושים.

היה לי את זה בגולף.

בעקרון, פעילות הגיר מלווה ברחש כל שהוא, אבל לא משהו שאמור להישמע יותר מידי.

במידה ואתה סבור שהרעש מוגזם, פנה למוסך לאיבחון.

פורסם

כמו כן האם יש לך גם החלקות בהאצה ודפיקות קטנות בהעברת הילוכים? אם אלו הסימפטומים בשלב ראשון בטח יערכו לך עדכון תוכנה לגיר ובשלב השני יחליפו מצמדים.

הרכב דרך אגב הוא 1.4 TSI ?

אכן 1.4 TSI. לעיתים יש דפיקה קלה בין הילוך ראשון לשני בעליה, אבל בד"כ אני מצליח לשחק עם דוושת התאוצה כדי למנוע את הרעש (הטריק זה ללחוץ על הדוושה קצת יותר ממה שנחוץ ע"מ לגרום לו למשוך את ההילוך, ואז בעדינות להוריד את הרגל מהגז ולתת לו להעביר הילוך).

כמו כן לעיתים יש השתהות קלה וחבטה קלה שקורות אם נניח עזבתי את הרגל מהגז בנסיעה, ואז נתתי הרבה גז במכה. ההשתהות/חבטה מתחזקות אם הדבר קורה בעליה. צריך פשוט ללמוד להיות עדין עם הדוושה ו"לשחק איתה".

והרכב עלה לכביש באוגוסט 2012.

בקיצור, אני לא חושב שיש משהו לא תקין.

פורסם
אכן 1.4 TSI. לעיתים יש דפיקה קלה בין הילוך ראשון לשני בעליה, אבל בד"כ אני מצליח לשחק עם דוושת התאוצה כדי למנוע את הרעש (הטריק זה ללחוץ על הדוושה קצת יותר ממה שנחוץ ע"מ לגרום לו למשוך את ההילוך, ואז בעדינות להוריד את הרגל מהגז ולתת לו להעביר הילוך).

כמו כן לעיתים יש השתהות קלה וחבטה קלה שקורות אם נניח עזבתי את הרגל מהגז בנסיעה, ואז נתתי הרבה גז במכה. ההשתהות/חבטה מתחזקות אם הדבר קורה בעליה. צריך פשוט ללמוד להיות עדין עם הדוושה ו"לשחק איתה".

והרכב עלה לכביש באוגוסט 2012.

בקיצור, אני לא חושב שיש משהו לא תקין.

גש בהקדם למרכזי שיבדקו ,לדעתי אתה צריך להחליף מצמדים מה ש 90 אחוז מבעלי רכבי הקונצרן עושים בשנתיים האחרונות ,לאחר ההחלפה ועדכון התוכנה הרכה יסע פשוט נפלא. כמובן שכל זה ללא עלות ובמסגרת האחריות העולמית.

לי אישית זה נורא הפריע בנוחות הנסיעה עכשיו אין זכר לזה.

בהצלחה

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

אוי ואבוי אם רכב שעלה לא מעט ועלה לכביש לפני מספר חודשים יגיע עם הוראות שימוש.

רכב צריך לשים גז וליסוע לא אמורים ליהיות צלילים או רעשים חריגים.

גש למוסך ויפה שעה אחת קודם.

כל טוב

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

נצל"ש - יש לנו במשפחה טרנספורטר עם הגיר הנ"ל. הגיר מחליק לפעמים בהאצה והחלפה מראשון לשני. הרכב עבר בערך 4K ק"מ (רכב עבודה של אחי). מה עושים עם זה?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...