Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפתלי תפנים. אתה פגעת בו ולא הוא פגע בך. אתה נסעת אחורנית. מבטך היה מופנה ימינה, ממוקד בניסיון להכניס סקודה סופרב חדשה בין שתי מכוניות, ההגה שלך היה מסובב ימינה כך שהחלק הקידמי שמאלי של רכבך נכנס בסיבוב לתוך הנתיב של המאזדה ופגע בפגוש האחורי שלה, רק אז הבחנת בה. בו נניח לרגע שהמאזדה לא חצתה קו לבן רציף ולא היתה טויוטה מסחרית שאפשרה לך לחנות. המאזדה נסעה ישר, אתה סיבבת את ההגה ימינה כדי להכנס בנסיעה אחורנית לחנייה בין שתי מכוניות. עדיין הפינה הקידמית שמאלית שלך הייתה פוגעת במאזדה. לדעתי, גם חברת הביטוח שלך תגיע למסקנה הזאת. לגבי עבירת התנועה שהמאזדה עברה, זה כבר עניין משטרתי, לא ביטוחי.

ארז רונן

פורסם

ארז, קודם כל תודה על התגובה, לעניננו, לשון החוק לגבי נסיעה ברוורס תקנות תעבורה התשכ"א 1961 סעיף 45:

נסיעה אחורנית [תיקון התש"ל (מס' 3)]

45. נוהג רכב לאיסיעו אחורנית אלא אם יש צורך בכך, ובמידת הצורך, ולאחר שנקט באמצעים הדרושיםבנסיבות הקיימות כדי למנוע -

(1) סיכון או פגיעה;

(2) הטרדה או הפרעה.

ברור לכל ספק שיש צורך וברור לכל ספק שנקתתי את כל האמצעים הדרושים כדי למנוע סיכון או פגיעה. ברור שגם רכב שנכנס לחניה א"א לקרוא לו מטריד או מפריע.

לגבי עקיפה פס לבן אם נחוץ לך אני יכול להביא את החוק אבל חבל על הזמן: החוק מתיר רק כשיש שדה ראיה נרחב, גם לא היה לו וכמובן בתוספת בפס לבן.

עדים לארוע יש מספיק. הוא עצמו גם כן לא מכחיש את העקיפה המסוכנת (שאגב הגיעה במהירות, הוא לא עצר לרגע להסתכל לפני שיצא לעקיפה, יש עדים).

העד המרכזי זה הרכב שעצר ונתן לי להכנס לחניה.

אתה מביא תאוריה שהרכב טויוטה לא עצר והמזדה לא חצה פס לבן. אם זה היה זה סיפור אחר לגמרי, כשאני ביצעתי את החניה הדרך היתה פנויה היות והטויוטה עצר ונתן לי לחנות , לא היה לי שום סיכוי לראות אותו במראה חוצה פס לבן וכמובן שלו לא היה סיכוי לראות אותי.

אני אינני עו"ד אבל אני כן סטודנט למשפטים, חשבתי שיהיה פה איזה חוות דעת של עו"ד וזה לא קיבלתי עדין.

הסוכן ביטוח שלי טוען שאין שום בעיה להוכיח את האשמה שלו, לבוא ולטעון אשמה תורמת ולחייב אותי, זה ממש רק אם השופט קם באותו יום על רגל שמאל.

כולנו בני אדם ולא יכולים לחשוב מה יעבור לשופט בראש אבל עם כל הסיפור, העדים והתיעוד שיש לנו, קשה מאוד להוכיח את האשמה שלי אפילו שנכנסתי לחניה.

מצפה לחוות דעת של עו"ד.

תודה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
בו נניח לרגע שהמאזדה לא חצתה קו לבן רציף ולא היתה טויוטה מסחרית שאפשרה לך לחנות. המאזדה נסעה ישר, אתה סיבבת את ההגה ימינה כדי להכנס בנסיעה אחורנית לחנייה בין שתי מכוניות. עדיין הפינה הקידמית שמאלית שלך הייתה פוגעת במאזדה.

וואו, איזה רצף משפטים מטופש. אם זו תפיסת העולם המעוותת שלך אתה זקוק לטיפול.

אי אפשר פשוט להניח שדברים שקרו - לא קרו.

אם לא היה מאחוריו רכב, ואם לא היה פס לבן, היית צודק. אבל איך אתה פשוט יכול להתעלם מהעובדות?

בוא נניח שאם יונתן לא היה נולד, ביבי בכלל היה עכשיו אוליגרך בבלארוס וראש הממשלה היה ליברמן שאיכשהו בכלל היה עולה חדש מאתיופיה בגלל שינוי ההיסטוריה.

פותח הת'רד עשה כל שביכולתו כדי לוודא שהסביבה נקייה, נקודה. הוא לא יכל לחזות את העתיד, ואין לו מצלמת רוורס x ray שתראה לו שמגיחה מכונית שעומדת לחצות פס לבן במקום בו אין לה שדה ראייה.

.Your average Notepad

פורסם
וואו, איזה רצף משפטים מטופש. אם זו תפיסת העולם המעוותת שלך אתה זקוק לטיפול.

אי אפשר פשוט להניח שדברים שקרו - לא קרו.

אם לא היה מאחוריו רכב, ואם לא היה פס לבן, היית צודק. אבל איך אתה פשוט יכול להתעלם מהעובדות?

בוא נניח שאם יונתן לא היה נולד, ביבי בכלל היה עכשיו אוליגרך בבלארוס וראש הממשלה היה ליברמן שאיכשהו בכלל היה עולה חדש מאתיופיה בגלל שינוי ההיסטוריה.

פותח הת'רד עשה כל שביכולתו כדי לוודא שהסביבה נקייה, נקודה. הוא לא יכל לחזות את העתיד, ואין לו מצלמת רוורס x ray שתראה לו שמגיחה מכונית שעומדת לחצות פס לבן במקום בו אין לה שדה ראייה.

זו תרומתך החשובה לשרשור הזה?

אם אין לך מה לתרום, עדיף שתשתוק. אחרת אתה מנציח את רדידותך.

תנסה לקרוא שוב את מה שכתבתי והפעם תשתדל גם להבין.

ארז רונן

פורסם

אוקיי חברים סוף טוב, (ככה מסתמן) הביטוח שלו לוקח אחריות. זה מה שנאמר היום, נקווה שלא יחזרו בהם

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

ברור שהביטוח שלו לוקח אחריות. כך צריך. אחרת היתה לך סיבה להגיש נגדו תלונה במשטרה על עקיפה על פס לבן ואי מתן זכות קדימה. זה שתי עבירות שמתבררות בבית משפט והיה מקבל שם צינור רציני. תאמין לי שהוא ביקש מהביטוח שלו שיכיר באשמה והוא יודע למה. טוב שלא ויתרת. אתה היית בסדר.

• תוכן חדש...