Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור הזה גרם לי לחשוב פעמיים על הבחירה בקורולה. זה מעצבן כשאתה לא מבין ברכב ואתה מקבל עצות סותרות.

בכל מקרה, לגבי הבדיקה והירידה במחיר - העצה להציע שתי הצעות, אחת שמותנית בתיקונים לאחר בדיקה ואחת לא מותנית, נשמעת לי הגיונית למדי; הבעיה היא שאין לי מושג איך לתמחר אותן.

בינתיים זנחתי עוד קורולה אחת, שנראתה די נחמד, אבל לפני שהגעתי עם הבחור לבדיקה גיליתי שהם כבר עשו בדיקה עם קונה; שהיו בה reject'ים שהסתירו ממני, שהם ניסו (?) לתקנם אצל מכונאי שעובד ללא קבלות, ושהם לא יכולים/לא רוצים להמציא לי את תוצאות הבדיקה הקודמת. החלטתי לוותר.

dvirbk: אני לא יכול לענות לך בפרטי, אין לי מספיק "ותק הודעות". כתוב לי אם זה רלבנטי...

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הקונה הטיפוסי של קורולה (לא בהכרח פותח השירשור) רחוק מלהתעניין בזריזות של הרכב.

מעניין אותו שזה טויוטה, שזה לא מתקלקל ושזה שומר על הערך. אה, שכחתי, יש גם בגאז'.

...אחרת, אין שום סיבה הגיונית לשלם כמעט (פאקינג) 30 אלף ש"ח על רכב בן 11-12 כאשר רכבים חדשים בהרבה, טובים בהרבה ונעימים בהרבה, נמצאים בשוק ללא כל ביקוש.

הקטע ההזוי בכל הסיפור הוא שישנן בעלי קורולה מבציר 2001-2002 שאשכרה דורשים על הרכב 32-33 אלף שח !!!

באותו התקציב ניתן להשיג פוקוס 2006 יוצאת ליסינג או פרטית !!! (טווח המחירים ביד-2 נע בין 28K ל 38K שח לפני מיקוח) וזה מבלי לדבר על ההבדלים העצומים באיכות תא הנוסעים, הנוחות והבטיחות !!!

אבל זה בסדר, תמיד ימצאו הפראיירים שישלמו 30K על רכב בן 11-12 שלא בולט בשום דבר מעבר למוניטין אמינות טובה.

איציק

שלא נדבר על זה שאפשר כבר לקנות בכסף הזה רכב בן 3 - את היתרה משלמים במימון חודשי נמוך יחסית, בטח לעומת עלויות של הוצאות במוסך על רכב בן 13.

פורסם

רק כדי ליצור הקשר למי שמתייחס להודעה - ניתן למצוא פירוט על הרקע שלי בפתיל מס' 456004 (אני לא יכול להוסיף קישור בגלל הותק).

פורסם
הקונה הטיפוסי של קורולה (לא בהכרח פותח השירשור) רחוק מלהתעניין בזריזות של הרכב.

מעניין אותו שזה טויוטה, שזה לא מתקלקל ושזה שומר על הערך. אה, שכחתי, יש גם בגאז'.

...אחרת, אין שום סיבה הגיונית לשלם כמעט (פאקינג) 30 אלף ש"ח על רכב בן 11-12 כאשר רכבים חדשים בהרבה, טובים בהרבה ונעימים בהרבה, נמצאים בשוק ללא כל ביקוש.

הקטע ההזוי בכל הסיפור הוא שישנן בעלי קורולה מבציר 2001-2002 שאשכרה דורשים על הרכב 32-33 אלף שח !!!

באותו התקציב ניתן להשיג פוקוס 2006 יוצאת ליסינג או פרטית !!! (טווח המחירים ביד-2 נע בין 28K ל 38K שח לפני מיקוח) וזה מבלי לדבר על ההבדלים העצומים באיכות תא הנוסעים, הנוחות והבטיחות !!!

אבל זה בסדר, תמיד ימצאו הפראיירים שישלמו 30K על רכב בן 11-12 שלא בולט בשום דבר מעבר למוניטין אמינות טובה.

איציק

לספר לך בכמה מכרתי לפני חצי שנה יאריס בת 7 עם 9K קילומטר על השעון?

(ישישה שויתרה על הרישיון בגלל הגיל, רכב מטופל כל שנה על השעון במורשה וכו')

יש אנשים שרואים סמל של טויוטה לא מעניין אותם שום דבר אחר.

כל אחד והגישה שלו..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
שלא נדבר על זה שאפשר כבר לקנות בכסף הזה רכב בן 3 - את היתרה משלמים במימון חודשי נמוך יחסית, בטח לעומת עלויות של הוצאות במוסך על רכב בן 13.

איך הגעת לרכב בן 13? דיברו על קורולה 2002/2001??

אני מבין שכבר שלחת אותו לקחת משכנתא על רכב חדש? עשית חשבון כלכלי? של ירידת ערך שנתי למשל?

ומי אמר שקורולה בת 10 יקרה לאחזקה מקוריאנית בת 3-4 (שייתכן ובילתה בליסינג-צבא/משטרה/חברת שמירה)?

ושוב אני חוזר ואומר בטח יש רכבים טובים ממנה אבל הקורולה חסכונית, זריזה וזולה לאחזקה ממרבית מתחרותיה, במיוחד אם מוצאים רכב עם נסועה סבירה ועם ספר טיפולים מסודר.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אנחנו בשנת 2012, על סף 2013. קורולה שנת 2001 זה רכב בן 12. זה רכב ישן, בכל קנה מידה.

קצת פספסתי את הקטע שלך - מי אמר לך שכל רכבי הליסינג בילו בצבא? יש סטוקים של רכבים שמורים במצב מצוין. סטוקים.

ראיתי רכבי השכרה וליסינג שרכשו חברים שעברו בדיקה במכונים המחמירים ביותר ויצאו משם עם ריג'קטים של וישרים יבשים ורצועת אלטרנטור סדוקה על רכבים של 75 אלף ק"מ...

עם כל הצפת השוק ברכבים מהסוג הזה, מוכרים פרטיים לא מצליחים להיפטר מרכבים שיש דומים להם בחברות הליסינג והמחירים בקאנטים. אז מה לעשות, עדיף לקנות קיה ריו 2008 ב-30K מאשר קורולה 2001 ב-25K.

פורסם

ראיתי רכבי השכרה וליסינג שרכשו חברים שעברו בדיקה במכונים המחמירים ביותר ויצאו משם עם ריג'קטים של וישרים יבשים ורצועת אלטרנטור סדוקה על רכבים של 75 אלף ק"מ...

עם כל הצפת השוק ברכבים מהסוג הזה, מוכרים פרטיים לא מצליחים להיפטר מרכבים שיש דומים להם בחברות הליסינג והמחירים בקאנטים. אז מה לעשות, עדיף לקנות קיה ריו 2008 ב-30K מאשר קורולה 2001 ב-25K.

קורולה 2001 ניתן להשיג בפחות מ-25 אלף ש"ח, והיא זולה לאחזקה וחסכונית מקיה ריו. והיא גם זריזה ונעימה יותר לנסיעה.

לעניין ההיסטוריה של הרכב - לא טענתי שכולן עם היסטוריה בעייתית, אבל אתה אף פעם לא ממש תוכל לדעת היכן בילתה הריו שלך!! שהרי יש אלפי רכבים כאלו ברשות הצבא, המשטרה, קיבוצים ועוד....וכולן בליסינג. מי רוכש אותן??

כל אחד יעשה את החשבון שלו.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...