Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך הערבה קצרה יותר ב-30 ק"מ וכמעט אין רמזורים בדרך.

דרך כביש 6 אפשר לפתח מהירויות גבוהות יותר (תלוי בעומס) אבל יש הרבה יותר רמזורים בדרך.

עכשיו אתה רק צריך לשאול את עצמך אם אתה מעדיף את הנוף של ים המלח או את הנוף של מצפה רמון.

פורסם

תן לאפליקציית ״וייז״ להחליט ותקבל את התשובה המדוייקת ביותר.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
אז מה היא דעתכם, כביש 90( הערבה ) או דרך כביש 6 וממנו לכביש 40 מצפה רמון ?

השאלה שלך קצת מבלבלת.

קריית שמונה נמצאת גם היא על כביש 90. האם כוונתך לנסוע עליו לאורך כל הדרך?

אתה יוצא מקריית שמונה או מצפת?

אני חושב שהכי כדאי לנסוע מצפת דרומה דרך צומת עמיעד, קדרים, גולני ומחלף המוביל, כביש 70 וממנו לעלות לכביש 6 לכל אורכו, עד כביש 40 ומשם דרך מצפה רמון.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=453390

תתאמו בינכם, אולי יש לך ליווי עד דימונה:roll:

תקרא את השרשור ותבין את ההבדלים בשעות היציאה והחזרה, בה באים לידי ביטוי היתרונות והחסרונות של כל נתיב שתבחר

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
השאלה שלך קצת מבלבלת.

קריית שמונה נמצאת גם היא על כביש 90. האם כוונתך לנסוע עליו לאורך כל הדרך?

אתה יוצא מקריית שמונה או מצפת?

אני חושב שהכי כדאי לנסוע מצפת דרומה דרך צומת עמיעד, קדרים, גולני ומחלף המוביל, כביש 70 וממנו לעלות לכביש 6 לכל אורכו, עד כביש 40 ומשם דרך מצפה רמון.

זהו שזאת הדרך היחידה שאני מכיר ורציתי לבדוק אופציות טובות יותר

פורסם

אתה תשקלל :

כביש 90 צפוי להיות נינוח, נסיעה שלווה, בלי עומסים. הייתי משפר קצת ובכורזים לוקח מזרחה כדי להקיף את הכנרת מצידה המזרחי ולחסוך מעבר בטבריה והאיטיות עד צמח. או שאפשר גם בחצור לכיון בית המכס וירידה לכנרת. מצמח היישר דרומה כל הזמן.

הכביש עם נתיב לכל כיוון, מה שאומר ריכוז גבוה ועקיפות רק במקום שאפשר בבטחה.

אפשרות אחרת דרך צומת גולני כביש 6 (שגם עולה) הנסיעה קלה ומהירה , אם אין בעיה מזדמנת, ובהנחה שבאזור המרכז אתה לא בשעות העומס של הבוקר, נניח עד 10. לפני באר שבע - כמו שכתבו לך - שמאלה בצומת גורל, שעוקפת את באר שבע וחוסכת הרבה זמן, ואז ומאפשרת לבחור את הדרך היפה יותר דרך מצפה רמון, ויש בה גם יותר הנאה מנהיגה ויותר עבודת ידיים בהגה אבל מעט תנועה (היא גם קצרה בכמה קילומטרים בודדים) או דרך דימונה וכביש הערבה יחד עם עם ישראל וציי משאיות ואוטובוסים, אחרי דימונה יש נתיב לכל כיוון.

אם אתה רוצה לחסוך הוצאה בכביש 6 ובוחר בכביש החוף, תכוון לעבור מנתניה דרומה אחרי 10 בבוקר ועד שלוש, אז לא צפויים פקקים והתנועה חלקה בכבישים רבי נתיבים.

גם אם הנהיגה מתונה, כדאי להתעדכן במיקומי מצלמות ומלכודות קבועות.

וביטבתה יש גלידה מצויינת...

נסיעה בטוחה ומהנה לכם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
זהו שזאת הדרך היחידה שאני מכיר ורציתי לבדוק אופציות טובות יותר

אני עושה חלקים מהקו הזה בנפרד מדי פעם. דרך מצויינת למהירויות של 90-100, פשוטה זריזה ונוחה. אבל היא משעממת ומרדימה בחלקה, תדאג לשמור על 100% ריכוז, עצירות למנוחה, להתרעננות, ולאוכל. בסה"כ אני מעדיף את כביש 90, כמוך.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

בהחלט חשוב מאוד.

בנסיעה כל כך ארוכה, חשוב מאוד לבצע עצירות, כדי לנוח.

אפשר לעצור כדי לאכול, לתפוס תנומה לחצי שעה אם צריך, או אפילו להסתכל על הנוף בדרך, ולתת לגוף להירגע, יש כל מיני דברים שאפשר לעשות בזמן ההפסקה, העיקר שהגוף יצבור כוחות. שתהיה נסיעה טובה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יש כל מיני דברים שאפשר לעשות בזמן ההפסקה, העיקר שהגוף יצבור כוחות.

זה אצלך "לצבור כוחות"?

תהיה בריא.

אצלי זה יותר "להוציא אנרגיה".

אצל זוגתי זה באמת יכול להיות "לצבור כוחות".

אולי האנרגיה עוברת ממני אליה... :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...