Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יולי 2007 אכן נחשב למודל 2008, זאת לא בעיה במחשב. ככה זה עבד אי שם בשנת 2008 "הרחוקה". רק החל מה-2009 שנת המודל החלה להיות זהה לשנת העלייה לכביש.

אם כל מה שכתבו עד עכשיו על המגאן לא הפחיד אותך, לך על זה. לפני שאתה יוצא לבדיקה בקש מהנציג בסניף שיוציא לך פלט של היסטוריית טיפולים ובדוק שאין כניסות חריגות למוסך שלא לצורך טיפולים שגרתיים.

המוכר אמר במפורש שהרכב מיולי 2008 ועל סמך זה נתתי מקדמה והביאו א הרכב מסניף אחר ולקחתי אותו לבדיקה.

כמובן שיחזירו את המקדמה, אבל איתם אני כמובן גמרתי

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום קיבלתי את הרכב. לסיכום:

מגאן 2 דגם Business 1600.

עליה על הכביש דצמבר 2009.

52,000 ק"מ.

אחריות לשנה ל- 10 מכלולים עיקריים.

בדיקה נקיה (הבדיקה מטעמי).

החליפו שני צמיגים שיצאו יבשים בבדיקה, עשו כיוון פרונט וסידרו עוד כמה דברים קטנטנים.

חיישני רוורס מתנה.

מחיר - 44,000 ש"ח.

ימים יגידו אם זו הייתה עסקה טובה...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן, אני מחפש רכבי יד שניה וקראתי את כל השירשור.

יש לך מה להוסיף אחרי שאתה כבר תקופה עם הרכב? המלצות לטוב ולרע?

פורסם
היום קיבלתי את הרכב. לסיכום:

מגאן 2 דגם Business 1600.

עליה על הכביש דצמבר 2009.

52,000 ק"מ.

אחריות לשנה ל- 10 מכלולים עיקריים.

בדיקה נקיה (הבדיקה מטעמי).

החליפו שני צמיגים שיצאו יבשים בבדיקה, עשו כיוון פרונט וסידרו עוד כמה דברים קטנטנים.

חיישני רוורס מתנה.

מחיר - 44,000 ש"ח.

ימים יגידו אם זו הייתה עסקה טובה...

מזל טוב - תתחדש.

תקפיד לטפל ברכב בזמן ובמוסכים מורשים ואני בטוח שאתה גם תזכה להנות מהרכב הזה.

תזכור לוקח איזה חודש עד שאתה ממש מתרגל ותופס איך לעבוד עם הגיר -> סה"כ אם תיסע ברכב הזה נכון אתה תגלה שהוא יכול לנסוע חלק כמו חמאה והרנו הזו גם ממש לא כזו עגלה כמו שעושים אותה, נתון המיאוץ של מגאן 2 1.6 ליטר הוא טיפה מתחת ל11 שניות וזה מכובד ביחס לקטגוריה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תבדוק את הצלחות מאחורה-אולי עדיין אפשר לדרוש מהחברה להחליף-הן יקרות כי יש בהן חיישני ABS ןאם הן לא במצב טוב אז חבל

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אהלן, אני מחפש רכבי יד שניה וקראתי את כל השירשור.

יש לך מה להוסיף אחרי שאתה כבר תקופה עם הרכב? המלצות לטוב ולרע?

בינתיים אני מרוצה מאוד.

אני רגיל לנהוג במגאן - הייתה לי אחת בליסינג עד לפני שנתיים.

הדאגה היחידה שלי היא בנושא אמינות ובעניין הזה אדע אם עשיתי עסקה טובה או לא, רק בטווח הארוך.

ביום שישי עשיתי טיפול שנתי (לפי שנים ולא קילומטראז', כי הוא מאוד נמוך). הלכתי למוסך היבואן וקיבלתי טיפול טוב במחיר הוגן (לדעתי).

אני חושב שלקנות רכב משפחתי בטיחותי בן 3 עם 52 אלף ק"מ ב- 44 אלף ש"ח זו עסקה מאוד מעניינת. על כל רכב אחר (מאזדה 3, פורד פוקוס וכו') הייתי משלם עוד 18-20 אלף ש"ח לפחות.

פורסם

הדאגה היחידה שלי היא בנושא אמינות ובעניין הזה אדע אם עשיתי עסקה טובה או לא, רק בטווח הארוך.

תתחדש ושיהיה לנו בהצלחה!

אני מרשה לעצמי "לתפוס עליך..." ולהגיד שלאחר נסיעה של כמעט חודש - אם לא יהיו בעיות ב-3 שנים הקרובות, זאת העסקה הכי טובה שניתן לעשות ברכב משפחתי בתקציב הנ"ל.

בנתיים אני יכול להגיד לך שהרכב מפתיע לטובה מבחינת ישיבה על הכביש ונוחות נסיעה (טוב זאת לא חוכמה לאחר שאתה נוהג בקורולה רובוטית מהעבודה).

שאלה - האם יש לך מראות צד מתכווננות וחלונות חשמל אחוריים? האם צבע הטמבון שלך בצבע הרכב?

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם
בינתיים אני מרוצה מאוד.

אני רגיל לנהוג במגאן - הייתה לי אחת בליסינג עד לפני שנתיים.

ביום שישי עשיתי טיפול שנתי (לפי שנים ולא קילומטראז', כי הוא מאוד נמוך). הלכתי למוסך היבואן וקיבלתי טיפול טוב במחיר הוגן (לדעתי).

אני חושב שלקנות רכב משפחתי בטיחותי בן 3 עם 52 אלף ק"מ ב- 44 אלף ש"ח זו עסקה מאוד מעניינת. על כל רכב אחר (מאזדה 3, פורד פוקוס וכו') הייתי משלם עוד 18-20 אלף ש"ח לפחות.

בתקופה שהרכב הזה היה אצלכם בליסינג - היו לך תקלות כלשהן שנובעות מחוסר אמינות ולא מבלאי?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שאלה - האם יש לך מראות צד מתכווננות וחלונות חשמל אחוריים? האם צבע הטמבון שלך בצבע הרכב?

מראות צד - ידנית.

חלונות אחוריים - ידני.

פגושים - בצבע הרכב.

פורסם
בתקופה שהרכב הזה היה אצלכם בליסינג - היו לך תקלות כלשהן שנובעות מחוסר אמינות ולא מבלאי?

קודם כל כמובן שהיה לי רכב אחר - מגאן בדיוק אותו דגם, אבל מכונית אחרת.

עשיתי בה 120 אלף ק"מ ב- 3 שנים והתקלה היחידה שהייתה לה בהתחלה זה התרעת שווא של איזה חיישן שסודרה ע"י הליסינג ומאז שום בעיה, חוץ ממצבר שהלך לו אי שם בשנה השלישית.

פורסם

מצבר שהולך בשנה השלישית זו לא תקלה - זה בלאי צפוי, ברור ומובן.

נהדר - כיף לשמוע.

עד עכשיו 95% מהאנשים שהתלוננו על בעיות אמינות קשות ברכב הזה הם אנשים שמעולם לא היו בעלים של אחד :shock:

אם היה לי אקדח, אחד הכדורים שהייתי מבזבז היה על רב סרן שמועתי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אם היה לי אקדח, אחד הכדורים שהייתי מבזבז היה על רב סרן שמועתי.

תחשוב לטווח ארוך - הוא עושה עבודה נפלאה.

ככה נוכל לשדרג בקלות לפלואנס עתידית מבלי לקרע את הכיס.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...