Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גג לא נפתח-206 CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים!

אני חדש פה אז שלום לכולם,

אשמח לקבל אינדיקציה על בעיה מוזרה,רכשתי פיג'ו 206 CC הגג לא נפתח

הבעיה היא בווילון האחורי ברכב יש אפשרות לעקוף את המיקרו סוויטש המעפן הזה של הווילון

אשמח לעזרה....

• ספונסר פורום
פורסם

ניתן להרכיב מיקרוסוויץ חליפי,עלותו די זולה.

איך קבעת שהבעיה במיקרו סוויץ?

אורן

פורסם

היה לי את הרכב הנ״ל והבעיות הנפוצות שתצטרך להתרגל הן:

חדירה של מים מהגג

חיישני גג נדפקים( שים לב שכשאתה סוגר את הקליפס של הגג, סגור אותו בעדינות אחרת החיישן ידפק וזה סיפור יקר)

במידה וסגירת/פתיחת הגג לא תתבצע באופן רצוף (משמע- אתה לוחץ על הכפתור ובאמצע שהגג נפתח אתה עוזב את הכפתור) תשאר עם גג חצי פתוח ללא יכולת להחזירו למקום גם לא ידנית!

הצעה שלי, תעבור ל307cc יש לי אותה! אחלה אוטו.

בהצלחה

• ספונסר פורום
פורסם

כל מה שכתוב למעלה הוא פשוט ניסיונל האישי.

כל התקלות הנ"ל הן נדירות,למעשה כמעט ואין אף פעם חדירות מים מהגג,פעם הייתה תקלה כזו,ואז יצאה הוראה טכנית מסודרת להחלפת גומיות הצד למשוםרות,שכבר הותקנו בכולם וחדירת המים נעלמה לחלוטין.

גם אם הגג נעצר באמצע,אפשר לסגור אותו ידנית.

למעשה,הגג הזה אמין מאוד,וחוץ מתקלה בבוכנה הזו,כל התקלות האחרות הם נזק שהנהגים עושים(שבירת ידית הסגירה,שבירת הווילון וכו..)

אורן

פורסם

אורן,

היו לי 4 מכוניות מהדגם הזה בשנתונים: 2002,2003,2006 בכל הצבעים.

הרכב הזה כמה שלא תהיה עדין איתו תמיד יהיו בעיות.

הגג שם חרא!!!!! יש רעשים של פיצוצים בזמן נסיעה מהגג ותמיד יש דליפות!!!!! גם אחרי החלפת גומיות וכ.

עובדה שב307cc הם למדו לקח ושם כבר אין חדירה של מים.

בכל אופן בהצלחה.

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא מכיר את הדברים האלו שאתה מדבר עליהם,ואני מטפל דרך קבע בכ-15 מכוניות כאלו ב5-6 שנים האחרונות.

אורן

פורסם
אני לא מכיר את הדברים האלו שאתה מדבר עליהם,ואני מטפל דרך קבע בכ-15 מכוניות כאלו ב5-6 שנים האחרונות.

אורן

אתה בטוח שאתה מדבר פה על פיז׳ו 206CC? המחלה שלהם עם הגג כל כך ידועה...

• ספונסר פורום
פורסם

אני מכיר הרבה "בעיות ידועות" שהמקור שלהם הוא רק שמועות,איך הבעיות האלו ידועות? מניסיון אישי? או משמועות,ב99 אחוזים מהתקלות שהגג הזה לא נפתח התקלה היא בבוכנה הזו שנוזלת,ובמקרים אחרים מדובר בחבלה,שבירה של הוילון או של אחד המיקרו סוויצ'ים.

אורן

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קראתי את חלק מהתגובות והבנתי שחייבים מישהו אמין בענין ולא סתם מישהו.

יש לי גם cc 2002 מנוע 2000 ידני וגם לי הלכה בוכנה....

רק מי שהחליף לא טרח להוציא אויר והשאיר את העסק ככה!

עד שהגעתי לבחור בשם אור ממוסך מוטי ברחובות בחור צעיר מלא מרץ מבין ענין.

הבחור ישר זיהה את התקלה בבדיקה מהירה עשה את הפעולה של הוצאת האוויר וכן לא תאמינו הוא לא גבה שקל!!!!! הוא פשוט היה כבר לימין ואמר שהוא לא עשה כלום ובתור הכרת הטוב הייתי חייב לפרסם כדי שמי שהאמת מחפש שרות טוב ומקצועי יגש אליו ממליץ בחום!

• ספונסר פורום
פורסם

ספר לנו מי החליף? ואיך ״הוציאו אוויר״?

ולאיסו בוכנה החליפו? משומשת? אם כן היא תנזל גם כן.

אצלנו אפשר לקבל בוכנה משופצת עם אחריות לשנתיים במחיר אטרקטיבי מאוד.

אורן

• תוכן חדש...