Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 דגם XT שנת 2001, אימובילייזר? אזעקה?

simiy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברה,

קניתי אתמול פיג'ו 206 1.4 XT ידני שנת 2001,

עכשיו השאלה שלי, האם לרכב יש אזעקה? יש אימובילייזר?

אני לא יודע אם יש לי סיבה להתקין... אין לי קודנית ברכב... ובמקום עבודה שלי יש הרבה פריצות וגניבות מכוניות...

אני ממש לא מבין בתחום, אבל מה שכן ראיתי שיש נורה אדומה מצד שמאל להגה ליד "גלגל" של עוצמת אורות לוח מחוונים..

האם יש אימוביליייזר מובנה בדגם זה? אין לי אפשרות להרוס את השלט של הרכב..

כמו כן לגבי אזעקה, עושה רושם שיש רמקולים של האזעקה בגג הרכב.. אבל ניסיתי לדחוף את הרכב הרבה פעמים.. ואין אזעקה..

תודה רבה לעונים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אימובילייזר מובנה בתוך המפתח.

ה"רמקולים" הקטנים שאתה רואה בקורות הצד הם חיישני נפח, אז לא יעזור לדחוף את הרכב... אם אתה רוצה לנסות את האזעקה- פתח את הדלת באמצעות המפתחות וכנס לרכב מבלי לנטרל את האזעקה.

אצלי יש גם קודנית, אם תשאל אותי- חוץ מטרחה נוספת היא לא מוסיפה כלום. מבחינת ביטוח היא לא נדרשת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אימובילייזר מובנה בתוך המפתח.

ה"רמקולים" הקטנים שאתה רואה בקורות הצד הם חיישני נפח, אז לא יעזור לדחוף את הרכב... אם אתה רוצה לנסות את האזעקה- פתח את הדלת באמצעות המפתחות וכנס לרכב מבלי לנטרל את האזעקה.

ניסיתי להיכנס עם המפתחות ולהניע, וזה הניע והכל היה בסדר.. אבל שום אזעקה...

לא מצאתי תיבת אזעקה במתחת למכסה מנוע, יכול להיות שיש פיוז של אזעקה והוא שרוף?

כשאני נועל עם המפתח שומעים רק את הנעילה המרכזית.. לא שומעים שום צליל, האם זה אומר שאולי אין אזעקה? או אולי לאזעקה יש בטרייה משלה והיא נגמרה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך שלט של אזעקה או רק של נעילה מרכזית? איך אתה נועל את הרכב? יכול להיות שאין לך אזעקה בכלל, או שהיתה והוציאו אותה (היא לא מקורית בכל מקרה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך שלט של אזעקה או רק של נעילה מרכזית? איך אתה נועל את הרכב? יכול להיות שאין לך אזעקה בכלל, או שהיתה והוציאו אותה (היא לא מקורית בכל מקרה).

יש לי שלט של נעילה מרכזית נראה לי.... יש רק כפתור אחד שלט מקורי של פיג'ו...

אבל קיבלתי עם הרכב עוד שלט עם שני כפתורים שלא נראה מקורי בכלל נראה שלט פושטי כזה ואיתו מפתח בלי כפתור,

עדכון: ניסיתי לפתוח את האוטו עם השלט שהיה בצרור של המפתח הרזרבי, והאזעקה פעלה והייתה נעילה מרכזית כשפתחתי עם המפתח האזעקה פעל,

עכשיו זה נראה כאילו האזעקה הותקנה בנפרד כנראה, השאלה האם יש דרך לעשות מפתח לרכב מקורי של פיג'ו כולל אזעקה לא מקורית?

חוץ מזה השלט של האזעקה הרוס לגמרי. האם יש אפשרות לקנות פנל חדש לשלט? אם כן איפה אם ידוע לכם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השלט המקורי שולט רק על נעילה מרכזית. השלט "הפושטי" הוא של האזעקה (שעושה גם נעילה מרכזית).

אין אפשרות לקודד את המפתח המקורי לאזעקה... לפי מה שאתה אומר, השלט של האזעקה אולי נראה הרוס אבל עדיין עובד. גש לכל משכפל מפתחות (הדוכנים בתוך סניפי "אייס" עושים את זה גם) ושכפל לך שלט או 2 שלטים חדשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השלט המקורי שולט רק על נעילה מרכזית. השלט "הפושטי" הוא של האזעקה (שעושה גם נעילה מרכזית).

אין אפשרות לקודד את המפתח המקורי לאזעקה... לפי מה שאתה אומר, השלט של האזעקה אולי נראה הרוס אבל עדיין עובד. גש לכל משכפל מפתחות (הדוכנים בתוך סניפי "אייס" עושים את זה גם) ושכפל לך שלט או 2 שלטים חדשים.

זה יקר לא? כמה זה עולה בערך? אמרו לי שבאזור 800 שקל... הגיוני?

עריכה: העלתי תמונה של המפתח אחרי שפתחתי אותו ותמונה של השל השלט ה"הרוס" מבחינה של עטיפה..

האם החלק שכתוב עליו CP בתוך המפתח זה האימובילייזר?

3.jpg

2.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה עושה סלט- זה השלט של האזעקה, הוא שולט רק על האזעקה, שהיא לא מקורית.

הלוח של האימובילייזר נמצא בתוך המפתח של הרכב, והוא מקודד עם קוד. אם יש לך אימובילייזר, היית אמור לקבל גם כרטיס עם קוד לשימוש במקרה שתרצה לשכפל את המפתח.

לגבי עלות: לא שכפלתי את השלט של הפג'ו, אבל שכפלתי שלטי אזעקה בעבר, ו-800 ש"ח נשמע מוגזם מאוד. מי אמר לך סכום כזה? זה בסה"כ שלט אזעקה אוניברסלי, לא משהו יוצא דופן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה עושה סלט- זה השלט של האזעקה, הוא שולט רק על האזעקה, שהיא לא מקורית.

הלוח של האימובילייזר נמצא בתוך המפתח של הרכב, והוא מקודד עם קוד. אם יש לך אימובילייזר, היית אמור לקבל גם כרטיס עם קוד לשימוש במקרה שתרצה לשכפל את המפתח.

לגבי עלות: לא שכפלתי את השלט של הפג'ו, אבל שכפלתי שלטי אזעקה בעבר, ו-800 ש"ח נשמע מוגזם מאוד. מי אמר לך סכום כזה? זה בסה"כ שלט אזעקה אוניברסלי, לא משהו יוצא דופן.

קיבלתי כרטיס עם קוד.. ואני רואה שזה שלט אזעקה אוניברסלי.. תודה רבה אני מקווה שזה זול.. אגב השלט של האזעקה שולט גם על הנעילה מרכזית הרגילה..

אני אלך לחפש מקום לשכפול שלט אזעקה. ידוע לך על מקום בנתניה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך כרטיס עם קוד אז יש לך אימובילייזר. הקוד הוא למקרה שתצטרך לשכפל מפתח (לא שלט, לא קשור לאזעקה).

וכן, גם אצלי האזעקה היא גם נעילה מרכזית. המקום שאליו הייתי הולכת הוא ל"אייס" לדוכן של השכפול מפתחות, יש בנתניה באיזור התעשיה החדש בביג פולג (ליד איקאה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך כרטיס עם קוד אז יש לך אימובילייזר. הקוד הוא למקרה שתצטרך לשכפל מפתח (לא שלט, לא קשור לאזעקה).

וכן, גם אצלי האזעקה היא גם נעילה מרכזית. המקום שאליו הייתי הולכת הוא ל"אייס" לדוכן של השכפול מפתחות, יש בנתניה באיזור התעשיה החדש בביג פולג (ליד איקאה).

תודה רבה אני אסע לשם מחר. בוודאות יש באייס נתניה?

תודה רבה מיקה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, לדעתי האישית הגנבים מסתבכים עם הפיג'ו של שנות ה2000 ו95' ומעלה.

הייתה לי 406, הבית עבר שתי פריצות, ולא נגעו בה. (בידיוק באותה תקופה החבאתי את המפתחות).

כנראה שהמחשב וההגנות שם מתוחכמות, ולא שווה להם להסתכן יותר מידי. אין לצרפתיות ביקוש כמו שיש לטויוטה וקונצרן VW.

בנוסף לכל, הרכב ישב כמה לילות באיזורי תעשיה, פעם אחת במוסך של בדואים (הם היו טובים ומקצועיים, אבל עברתי מהם כי הם העלו תמחירים, אז כבר עדיף לשלם ליהודי).

יש לך אימובילייזר, וגם נעילה מרכזית על המפתח (נכון יש לחצן על המפתח שאתה מניע איתו?)

(אימובילייזר זה מגנט מיוחד, בפיג'ו וקונצרן VW הוא יושב בתוך המפתח).

להפעיל את האזעקה לא הצלחתי בחיים בכוחות עצמי, מה שכן, ש"הרמקולים הקטנים" (החיישנים שיושבים על הקורות ליד הגג), הרבה פעמים נדרכו בגלל רוחות ובומים על-קוליים.

בקיצור, אל תדאג, אם אתה מפחד, שים מנעול-הגה\מנעול גיר\סנדל גלגל.

(ובלילה תחנה בחניה סגורה, לא שער חשמלי, כי שער חשמלי, בפחות מדקה אני לפחות משחרר אותו).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...