Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בהנחה שאני בים או בכל מישור בסדר גודל כזה,ובהנחה שיש לי ראיה 6X6 ותנאי מזג אוויר אופטימליים.

מה הכי רחוק שאני יכול לראות?

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

השאלה שלך מעורפלת.

אם אתה בים, ואיטליה באופק, לא תראה אותה כי כדור הארץ עגול, ועקמומיות הכדור שבאופק מסתירה את מה שמעבר אליו.

יש עוד פרמטרים.

אתה יכול לראות רחוק. אתה רואה את השמש שבמרחק מליוני שנות אור.

זה תלוי בגודל העצם שאתה מסתכל לכיוונו.

יש מרחק שבו תזהה בן אדם, מרחק שונה שבו תזהה משאית בלילה, מטוס, בנין וכו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתה יכול לראות רחוק. אתה רואה את השמש שבמרחק מליוני שנות אור.

השמש הרבה יותר קרובה - קצת יותר מ- 8 דקות אור (150 מיליון ק"מ). מילינוני שנות אור זה גלקסיות שכנות. קוטרו של שביל החלב, הגלקסיה שבה אנו חיים הוא כ-100,000 שנות אור. ה"קבוצה המקומית" (local group) - קבוצת גלקסיות שאליה משתייך שביל החלב היא בקוטר כ-10 מיליון שנות אור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פותח השרשור גר בדרום הארץ. הוא רחוק יותר. :-D

ואתה צודק. התכוונתי מליוני ק״מ. :oops:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם אתה מתכוון מה הכי רחוק שאתה יעול לראות אל האופק, אז יש נוסחה לחישוב טווח האופק.

שורש של גובה הצופה במטרים (אם אתה עומד בים אז גובה העיניים שלך מגובה פני הים) כפול 2.1 יתן לך את טווח האופק המקסימלי שאתה יכול לראות במיילים (בתנאי ראות מושלמים) עד שעקמומיות כדור הארץ תסתיר לך.

נניח שגובהך הוא 1.8 מ', טווח האופק שלך בעמידה הוא קצת פחות מ28 מייל (45 ק"מ) חישוב לפי 1.75 מ' מגובה פני הים לגובה העיניים, ועיגול התוצאות.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
אם אתה מתכוון מה הכי רחוק שאתה יעול לראות אל האופק, אז יש נוסחה לחישוב טווח האופק.

שורש של גובה הצופה במטרים (אם אתה עומד בים אז גובה העיניים שלך מגובה פני הים) כפול 2.1 יתן לך את טווח האופק המקסימלי שאתה יכול לראות במיילים (בתנאי ראות מושלמים) עד שעקמומיות כדור הארץ תסתיר לך.

נניח שגובהך הוא 1.8 מ', טווח האופק שלך בעמידה הוא קצת פחות מ28 מייל (45 ק"מ) חישוב לפי 1.75 מ' מגובה פני הים לגובה העיניים, ועיגול התוצאות.

תודה,השכלתי :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה רבה:)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

ליתר דיוק,

"תחום ההגדרה" של הראיה שלנו הוא מרחק של 25 ס"מ ועד אינסוף.

לא ניתן להתמקד על עצמים שנמצאים מתחת ל-25 ס"מ מהעין שלנו (אפשר להתווכח על המספר המדויק)

ואפשר לראות גם עצמים שנמצאים באינסוף, כל עוד הם גדולים מספיק.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני זוכר ראיתי שיא גינס כלשהו שבן אדם מסויים ראה נר דולק ממרחק 20 קילומטר.

אין לי כוח לחפש את זה כי תסתכלו על השעה שההודעה נרשמה...

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...