Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך פותחים עסק ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מספר שאלות בסיסיות וחשבתי שפה זה האזור המתאים :)

נגיד ואני רוצה לפתוח אתר למכירת מוצרים כאלה ואחרים , ואני רוצה לנהל את זה מהבית , ז"א בלי חנות פיסית אלה וירטואלית איפה שאני אישית דואג למלאי שלי ודואג לשלוח לאנשים את המוצר אחרי שביצעו הזמנה באתר , האם אני צריך אישורים כלשהם ? האם אני צריך לדווח למישהו משהו ?

אני לא רוצה לעבוד עם יבואנים רישמיים , אני פשוט מעוניין לייבא מוצרים בסטוקים מארצות המזרח ( מאות יחידות בהזמנה אחת ) ואז למכור ביחידות ... זה הרעיון ...

כל עזרה או פנייה לאיפה אני יכול לקרוא על זה קצת תעזור מאוד :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

וודאי שאתה צריך.

אתה צריך לפתוח תיקים במע"מ,מס, הכנסה וביטוח לאומי ולדווח להם באופן שוטף (וכמובן לשלם מע"מ פעם בחודשיים על כל עסקאותיך ומקדמות למס הכנסה וביטוח לאומי כל חודש).

תצטרך תוכנה להוצאת חשבוניות/קבלות על כל עסקה.

ממולץ מאד לפנות לרו"ח לפני התחלת התהליך. אם מחזור העסקאות לא גבוה, הסכום החודשי אותו הוא יגבה ממך יהיה נמוך.

כמו כן תצטרך להוציא אישורי יבוא מסחרי, לכל משלוח בנפרד.

תקרא כאן:

http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/2B0F7E68-073E-4504-8629-5E120731CF5F.htm

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

בהמשך למה שnatco רשם, במידה ואתה מעוניין להיות חוקי ולגיטימי, עם קבלות והכול אז זה מה שצריך לעשות.

אבל לדעתי אפשר גם בקבלות ידניות ולא חייב תוכנה, אני מכיר בנאדם שעובד ככה בעסק קטן, עם קבלות ידניות.

פורסם

הוא חייב להיות "לגיטימי" לחלוטין.

ראשית- גם חוקרי מע"מ יודעים להקליד "ZAP.CO.IL"

שנית- יבוא של כמויות גדולות יתפס מתי שהוא במכס. אם לא במשלוח הראשון, אז בחמישי או בעשירי.

לגבי חשבונית מס-(לדעתי, אני לא רו"ח) לפי החוק החדש (זה שיובל המבולבל פרסם לא מזמן בTV) למוכר טובין (להבדיל מנותן שירות) חובה להוציא ללקוח חשבונית מס+קבלה מיד עם קבלת התשלום. העיכוב הנובע מהזמן בין קבלת התשלום באשראי ,בצורה מקוונת, לרישום החשבונית בפועל (לכשתופיע ההזמנה במערכת של בעל החנות) ולמשלוח החשבונית בדואר עלול להיות עילה לפסילת ספרים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אין קשר בין גודל העסק וצורת הקבלות/חשבוניות (אפשר ממוחשב ואפשר ידני).

בנוגע ליבוא המוצרים כדאי לך התיעץ עם עמיל מכס. יש הבדל בין יבוא אישי של מספר מצומצם של פריטים ליבוא מסחרי.

לדוגמה ביבוא מסחרי המכס מקפיד על עבירות של קניין רוחני. אם אתה מייבא מוצר עם סימן מסחרי רשום כדאי לך להצטייד באישורים שמדובר במוצר מקורי ולא בזיוף (וגם זה לא תמיד עוזר). מוצרים שמגיעים עם מטען חשמלי, המטען צריך לעבור בדיקה במכון תקנים. יש עוד הרבה דוגמאות.

אסף

פורסם

בדקת התכנות עסקית? בדקת האם יש ביקוש למוצר שאתה רוצה ליבא? ניסית לבדוק עלויות יבוא, אחסנה ושילוח? כיצד תממן עלויות אלה? האם יש לך קשר כלשהו עם יצרן או סוכן שיהיה מוכן לעבוד מולך כמפיץ בארץ או כמפיץ בינלאומי באיביי?

פתיחת עסק מצריכה עבודת הכנה יסודית. לפני שאתה מתחיל לעסוק בעניין בדוק אם יש לו בכלל התכנות כלכלית. רק אם תגיע למסקנה שהסבירות שהעסק יהיה רווחי מספקת פנה לטיפול בעניינים הפורמליים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...