Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום עברתי טסט שנתי עם הרכב.

מצרף דף פלט שקיבלתי בסוף הטסט עם כל הנתונים שנמדדו במהלך הבדיקה .

אשמח לקבל את דעתכם , מה טוב ומה פחות טוב (למרות שעברתי) וניתן לשפר.

תודה ויום חמים

טסט.jpg

פורסם

כי המשקל שם מזייף, אלא אם הוא נוסע על קייטרהם, המשקל רכב לא פחות מחצי טון. ומעבר לזה גם עם סלייקס לא ניתן להגיע ל-196% כוח בלימה, לא בלי כוח הצמדה.

הדבר היחידי שלא הכי בסדר זה ההפרש בלימה מקדימה.

ואיפה שמופיע טמפ' זה אמור להיות טמפ' מנוע? אני מאוד מקווה שלא.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
איך יכול להיות יעילות בלם יותר מ100 אחוז?

וזה שמשקל הרכב הוא פחות מ-500 ק"ג לא מפריע לך?

ושמתוך זה על אחד הסרנים יש רק 150 ק"ג?

ושטמפ' המנוע 138 מעלות?

ומה זה הסל"ד סרק הזה - 344.9999?

יכול להיות יעילות בלם יותר מ-100%, אבל לא כמעט 200%.

מה שנקרא "יעילות הבלם" בבדיקה הזו, זה היחס בין כח הבלימה למשקל, אז תיאורטית הוא יכול להגיע לגודל של מקדם החיכוך בין הצמיגים לגלילים של הדינמומטר, אבל מקדם חיכוך 2 אני חושב שזה קצת מוגזם, אפילו לצמיגי מירוץ.

פורסם
כי המשקל שם מזייף, אלא אם הוא נוסע על קייטרהם, המשקל רכב לא פחות מחצי טון. ומעבר לזה גם עם סלייקס לא ניתן להגיע ל-196% כוח בלימה, לא בלי כוח הצמדה.

אני חושב שלא רק המשקל.

כל המכשירים שלהם לא מכויילים. זה פשוט לא יאמן איך שמתנהלות המדידות בטסטים.

אם משהו במדידות האלה מדויק, זה בבחינת אותו שעון מקולקל שמראה את השעה הנכונה פעמיים ביממה.

פורסם

לאור התגובות של החבר'ה - הוחלט שעליך לעשות טסט חוזר...:wink:

אבל אם כבר שאלת, ואמרו כאן מה שאמרו (וזה בהחלט מעניין) - אולי תרשום בבקשה את סוג הרכב ושנת הייצור (זה כן יכול להיות רלוונטי).

alfa 156 2.5.

פורסם

לבחור ששאל בקשר לסוג הרכב שעבר את הטסט , מדובר בסוזוקי בלנו שנת 96 אוט הרכב עבר 189.000 קמ

אחרי שקראתי את התגובות שלכם ביניהם חום מנוע , משקל על הסרן וכו... אני חושב לעצמי עם כל מהכשירים שם שבודקים משהו מזייפים (ראו דף פלט מהטסט) כיצד ניתן לסמוך על המכון טסטים שהרכב שלי אכן תקין לעלות לכביש ושאני לא מסכן אחרים ?

נזכרתי גם שבטסט לפני שנה בדקו וינקרים + אורות לוחית רישוי אחורית(זוכר שבדקו כי אחת הייתה שרופה והכשילו על זה) + מגבים + משולש אזהרה.

השנה : לא בדקו אורות ברקס (לא ביקשו ) לא בדקו וינקרים לא בדקו וישרים לא בדקו להמצאות משולש אזהרה .

האם אמורים לבדוק להמצאות של אפוד זוהר?

פורסם
כיצד ניתן לסמוך על המכון טסטים שהרכב שלי אכן תקין לעלות לכביש ושאני לא מסכן אחרים ?

הטעות שלך זה שחשבת מלכתחילה שזה מה שהטסט אומר.

משהו כמו 10% מהמכוניות לא תקינות לנסיעה על הכביש והן עדיין עוברות טסט. וקח בחשבון שזה סטנדרטים של משרד התחבורה, שזה אומר שרכב עם צמיגים סיניים בני 6 עם יותר מ-2 ממ חריצים, בלמים שבקושי עוצרים וכיוון גלגלים עקום עדיין נחשב תקין. אם נלך לפי סטנדרטים נורמליים משהו כמו 90% מהרכבים לא כשיר לתנועה וגם זה רק בגלל שה-10% הנותרים הם עוד חדשים יחסית.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

B.D.B = מה שאתה ואמר זה ממש עצוב , כי כל הגורמים שאמרת (משרד התחבורה ,מכוני הטסטים) הם אמורים לעשות את סינון הזה של מה כשיר ומה לא .... מסתבר שגם הם לא !

אני יודע שתמיד יש קומבינות וזה קיים בכל העולם לא רק פה שצמיג פסול עובר טסט שרכב ישן עובר טסט (קונה טסט) אבל אותי היום , אני לא יודע למה היום אבל היום קומם אותי.

עכשיו כשאני יודע שאצלי הכל תקין נשאר להתפלל שלזה שמהצד מקדימה ומאחורה גם הכל תקין .

תודה

• תוכן חדש...