Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיעה מרכב בחנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, היום החנתי את רכבי בחנייה מותרת כאשר החניות מימיני ומשמאלי היו פנויות. כאשר חזרתי לאחר מס' שעות ראיתי פתק ובו מישהי ברוב חוצפתה שמה לי פתק על האוטו וכתבה שפגעתי לה ברכב ויש לה שיפשוף מהרכב שלי -מה שלא יכול להיות כי כאשר אני החניתי לא היו מכוניות צמודות! התקשרתי והיא טענה שהיא בטוחה שזה אני בגלל שיש לה לה צבע על הרכב מהרכב שלי. כאשר הסתכלתי על האוטו שלי הבנתי שככל הנראה היא זו ששיפשפה את הרכב שלי (כי היא באה לחניייה אחריי) ואני זה שצריך להתלונן. מאחר והייתי עם הילדים ומיהרתי לא היה לי פנאי להתווכח איתה טלפונית מי החנה את רכבו קודם. היא אמרה רק שהיא צילמה את הרכב שלי ורשמה את המספר והיא מתכוונת ללכת למשטרה. אני בטוח בצדקתי במיליון אחוז כי החנתי ראשון והאוטו היה בודד. אבל אין לי כוח וזמן להתעסק בזוטות אלו (ממילא אני מתכוון להחליף את האוטו בחודש הקרוב). האם אני צריך לעשות משהו בנידון? להתקשר אליה ולהקליט שיחה? האם המשטרה בכלל תתייחס לטענה שלה כאשר אין לה עדים אלא רק תמונות של שני רכבים שעומדים אחד ליד השני? ממש אין לי זמן וחשק להתעסק עם זה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היא יכולה לפנות למשטרה אבל המקסימום שהמשטרה תעשה זה לתת לה פרטים שלך וגם זה מיותר כיוון שכבר יצרת קשר איתה ויש לה איך ליצור קשר איתך.

בכל אופן אתה מצידך תודיע לביטוח שלך על הארוע וקבל הצעת מחיר לתיקון במידה והיא תתבע אותך אז תבע אותה בתביעה שכנגד

כנראה שהשופט יפסוק שכל אחד ישלם על נזקיו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדאי לבדוק האם בסביבת החניה יש עסקים פעילים,

יכל להיות שיש להן מצלמות אבטחה, שתיעדו מי הגיע למקום ראשון,

ומי פגע ברכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...