Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברנו קליאו שלי, שנת 2002, מנוע 1.2 ידנית, ישנו פילטר שמן רב פעמי, כאשר רק את קרב הסינון הפנימי מחליפים.

מה הדרך הנכונה לפתוח את המסנן בשביל להחליף את הקרב? אני מפחד להרוס את ההברגה או את הדפנות של הפילטר.

שאלה נוספת, היכן קונים שמן גיר של חברת ELF 75W80?

כן, אני יודע שיש אשכול שלם על כך.

התקשרתי לאותו יעקב ברוך, שהפנה אותי ליבואן הרשמי, שהפנה אותי למישהי בשם גזית שלא נמצאת, אז הפנו אותי לאיזה סוכן שטח, שאמר שלדעתו אין במלאי והוא יחזור אלי - אך לא שמעתי ממנו מזה כשבוע, ואני לא הולך לרדוף אחרי יבואן שלא מעוניין למכור.

חיפשתי במספר חנויות חלפים, ובאחת מהן מצאתי מישהו בראשון שאמר שאולי הוא יוכל להזמין לי, וגם הוא הבטיח לחזור אלי, ולא חזר.

מישהו יודע היכן באיזור ראשון/רחובות ניתן לקנות את השמן? גם איזור פ"ת יהיה טוב.

תודה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
שלום,

ברנו קליאו שלי, שנת 2002, מנוע 1.2 ידנית, ישנו פילטר שמן רב פעמי, כאשר רק את קרב הסינון הפנימי מחליפים.

מה הדרך הנכונה לפתוח את המסנן בשביל להחליף את הקרב? אני מפחד להרוס את ההברגה או את הדפנות של הפילטר.

הדרך הטובה ביותר היא לרכוש מפתח פילטר ייעודי שמתיישב על בית הפילטר ופותח אותו ללא נזק. אני משוכנע שבאי-ביי תמצא כאלה בגרושים או בחנויות האספקה הטכנית באיזור יצחק שדה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה בכוונה סט של 2? כדי לתפוס משני הצדדים, העליון והתחתון? התקשרתי למוסכים מורשים של לובינסקי הקרובים אלי, 140 שקל ל2 ליטר, אולי הבחור טעה.. והשמן של חברת טוטל ולא של אלף

עד מתי ספטמבר 08.:(

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
היכן קונים שמן גיר של חברת ELF 75W80?

כן, אני יודע שיש אשכול שלם על כך.

התקשרתי לאותו יעקב ברוך, שהפנה אותי ליבואן הרשמי, שהפנה אותי למישהי בשם גזית שלא נמצאת, אז הפנו אותי לאיזה סוכן שטח, שאמר שלדעתו אין במלאי והוא יחזור אלי - אך לא שמעתי ממנו מזה כשבוע, ואני לא הולך לרדוף אחרי יבואן שלא מעוניין למכור.

שלום

חיפשתי את אותו השמן בשביל המגאן שלי וחוויתי בדיוק אותו פינג-פונג מיבואן למשווק ומשם לאיזה סוכן שלא מחזיר טלפון. כשהתקשרתי ליבואן אמרו לי שהם מוכרים רק בקרטונים של 12 בקבוקים, כל בקבוק בגודל ליטר אחד.

אני אישית צריך כמות של 3.4 ליטר, כלומר ארבעה בקבוקים.

חשבתי אולי נוכל להתארגן לקניה קבוצתית של קרטון.

אני נמצא באזור המרכז.

פורסם

אני קניתי בלובנסקי את השמן הזה הוא בא ב2ליטר והא עלה לי 200 ומשהו אחרי מע"מ בכול מקום שחיפשתי לא מצאתי רק אצלהם

פורסם

מתי זה היה? אני ביררתי אצל הסוכן עצמו כאן בצפון ולי נאמר שככל הידוע להם אין את השמן הזה יותר. לעומת זאת, ישנו שמן אחר שנקרא NFP והוא מגיע באריזה של חצי ליטר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...