Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

אני מחפש עבור אשתי רכב מיני קטן 1300-1400 סמק אוטומטי. עם כריות אוויר וabs. רכישה מפרטי ולא ליסינג או השכרה. יש לי תקציב של כ40000 ש״ח. יש למשהו בבקשה רעיונות או המלצות על הרכבים בכותרת או המלצה אחרת? ממש שמח ואודה לעזרתכם.

תודה רבה מראש

דרור

פורסם

כן. אני מציע לך לצאת מהסרט שנקרא "לא ליסינג או השכרה" כי רוב הרכבים שתמצא בתקציב הזה יהיו, בין אם תרצה ובין אם לא, בין אם תדע ובין אם לא, מליסינג או מהשכרה.

אז עדיף ללכת ישר למקור, לקבל את ההנחה שמגיעה לך ולא לקנות "יונדאי גטס מליסינג פרטי" שהייתה בכלל בהשכרה מרובת אנסים.

אבל לשאלתך -

מאזדה 2 לא תיכנס לך בתקציב, גם לא סוויפט מהדור החדש. סיריון וגטס הן האופציות היחידות שנותרו מהרשימה שלך אם כך. הסיריון מעט חסכונית יותר בדלק ואם אין לכם בעיה עם תא המטען הקטנטן שלה היא כנראה האופציה העדיפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם תמתח מעט את התקציב, אולי תוכל למצוא ספלאש מהשנתונים הראשונים שלה.

במידה ותבחר שלא, כמו שצביקה אמר, גטס או סיריון את האפשרויות היותר ריאליות.

פורסם

הייתי מוסיף גם את הגרנדה,חסכונית,גיר רובוטי היתרון בצריכת דלק,החיסרון תפעול פחות חלק בעיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...