Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה נהגים של 9 באב'...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב לאחר העבודה חזרתי בכביש 5 לכיוון אריאל.

למי שמכיר את הכביש ולמי שלא, קצת אחרי הפניה לברקן הכביש מתפצל [ב20 מטרים האחרונים שלו בקטע הזה] ל2 נתיבים - נתיב אחד לפניה שמאלה שמוביל לכביש הישן שעובר בבידיא וכל אלו ונתיב אחד לנסיעה ישר שממשיך לכיוון אריאל.

אני נוסע שם על 95 בערך ולפני פיאט אונו עם נהג אדיוט...

הוא רצה לפנות שמאלה.. אבל האדיוט קודם כל נוסע בקושי 40 קמ"ש [אחרי שבכל הדרך הוא היה על איזה 130..], הוא לא עבר לנתיב שלו לפניה והוא לא אותת...

אז אני באתי על 95 בערך ופתאום אני קולט אותו בנתיב שלי על מהירות נמוכה.. אני כמובן התחלתי ללחוץ על הברקס כי לעקוף אותו לא יכולתי.. אני לא אעלה על נתיב פנה שמאלה בשביל לעקוף...

בכל מקרה.. האדיוט רואה שאני מתקרב אליו אבל הוא עדיחין לא יעלה על הנתיב שלו... להיפך! הוא ישאר על 10 קמ"ש בנתיב שלי..

ואח"כ שהוא נזכר לעלות על הנתיב שלו המשכתי בנסיעה ופתאום קלטתי את הראש שלו חצי על ההגה.. כמעט ישן לגמרי..

צריך להרוג כאלה נהגים !

פורסם

למה להרוג אחי?

הבן אדם נרדם, קורה, אין מה לעשות, כולנו אנשים, אז לדעתי במקום לשבת באוטו ולתכנן באיזה דרך אתה הולך לרצוח את הבן אדם :twisted: עדיף היית צופר לו ומעיר אותו, כי לך תידע מה קרה אחרי זה, הוא יכל לגרום לתאונה רצינית.......

פורסם

קורה?????

מה, אין לו בבית מיטה להרדם עליה?

צפרתי לו המון !

כמעט נכנסתי בו בגלל שהוא אדיוט!!!

שישן בבית.. ואם הוא עייף שלא ינהג

פורסם
קורה?????

מה, אין לו בבית מיטה להרדם עליה?

צפרתי לו המון !

כמעט נכנסתי בו בגלל שהוא אדיוט!!!

שישן בבית.. ואם הוא עייף שלא ינהג

כנראה עוד לא התרגלת לנהיגים בארץ ...

תאמין לי שיש הרבה כאלה

ובקשר לזה שהוא נרדם אני מסכים איך אם הוא רוצה לישון שישן בבית או שיעצור בצד ולא ימשיך לנסוע

כי הוא מסכן אחרים .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

בלילה (סביבות 6) חזרתי מהמשחק של חיפה מת"א לערד, עצרתי 4 פעמים כדי לשטוף פנים וקצת להתרענן, כדי לא להגיע למצב שצויין ע"י טריפל H.

באמת מצב מסוכן ביותר לנהג ולמכוניות שאיתו על הכביש!

פורסם

אין מילים

פשוט צריך להוריד אותם מהכביש ולא לתת להם לעלות יותר

לא איכפת לי שיקרה להם משהו .... פשוט הם פוגעים (או כמעט במקרה הזה) בעוד אנשים שלא אשמים

פורסם

אוקיי אז הבנאדם אידיוט. נקווה שהוא גירד את האוטו אחרי זה על איזה גדר הפרדה שילמד מהארנק למה אסור לנהוג עייפים.

אישית כשאני מגיע למצבי עייפות אני נותן לעצמי איזו סטירה מצלצלת (ברצינות) ואם זה לא עוזר אני עוצר, שותה קצת, שוטף את הפנים וממשיך. וזה הזמן להזכיר לכולם לשים איזה בקבוק מים באוטו, שיהיה. אם לא יעזור בטח לא יזיק.

סעו בזהירות !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני ממש לא מוצא פואנטה לסיפור הזה... תהרגו אותי, לנעול... ?

סתם עוד סיפור על חיי הכביש בישראל. לא נמאס כבר לספר את אותם הסיפור שוב ושוב ???.....

• תוכן חדש...