Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני הולך לנסוע לתקופה ארוכה של משהו כמו חצי שנה,

האם כיסוי הרכב לאותה התקופה מלבד תזוזות קצרות מידי פעם רק כדי לשמור על המנוע יגרום לחלודה ?

יש לציין שהרכב חונה בחניה מקורה אך פתוחה (זאת אומרת מקורה אבל קרובה לפתח היציאה),

ושהתקופה שעליה אני מדבר היא החורף שלנו מן הסתם. שנת הייצור היא 2011 והצבע כרגע במצב מצויין.

(הסיבה העיקרית שבגללה אני רוצה לכסות היא חתולים שלפעמים מטפסים על הרכבים...)

תודה רבה!

פורסם
שלום, אני הולך לנסוע לתקופה ארוכה של משהו כמו חצי שנה,

האם כיסוי הרכב לאותה התקופה מלבד תזוזות קצרות מידי פעם רק כדי לשמור על המנוע יגרום לחלודה ?

יש לציין שהרכב חונה בחניה מקורה אך פתוחה (זאת אומרת מקורה אבל קרובה לפתח היציאה),

ושהתקופה שעליה אני מדבר היא החורף שלנו מן הסתם. שנת הייצור היא 2011 והצבע כרגע במצב מצויין.

(הסיבה העיקרית שבגללה אני רוצה לכסות היא חתולים שלפעמים מטפסים על הרכבים...)

תודה רבה!

בחניה מקורה לא יקרה כלום לרכב מודל 2011 גם בלי כיסוי בכלל.

אם אתה בכל זאת חושש ( ואין לך ממה ) - תעשה לרכב וקס לפני שאתה מכסה אותו.

פורסם

הבעייה המרכזית היא אוורור. כשיש כיסוי אם אפילו כמות קטנה של מיים חודרת קשה לה להתאדות. היא "שוהה " ברכב זמן

והתוצאה חלודה. אם הכיסויי לא צמוד לרכב ויש מרחב לתנועת אוויר זה סביר.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

חתולים בד"כ מחפשים מכסה מנוע חם לאחר נסיעה.

כך שלך לא אמורה להיות בעיה. מכסימום ימצאו מסתור מתחת לרכב.

רענן

פורסם

היו כאן המלצות לפיזור כל מיני תבלינים נגד החתולים, תריץ חיפוש.

לגבי הכיסוי, אני מכסה קבוע, וגם עכשיו, לפני החורף, אחרי לילות עם לחות גבוהה, יש מים על האוטו,

למרות שמדובר בכיסוי 4 עונות עם פתחי איוורור. לא מומלץ שהרכב יהיה רטוב תקופה ארוכה, מצד שני החתולים גם צרה צרורה.

נסה לנסות להבריח אותם עם תבלינים.

פורסם
היו כאן המלצות לפיזור כל מיני תבלינים נגד החתולים, תריץ חיפוש.

מצד שני החתולים גם צרה צרורה.

נסה לנסות להבריח אותם עם תבלינים.

הנה בחור שלקח את העניין ברצינות והחליט לחנך את חתולי השכונה ....

רענן

• תוכן חדש...