Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אקסודוס, שאפו על הדינוזאור ! מאוד מרשים..

אגב תשתדל להימנע מחלבון מהחי, אמנם הם אוהבים את זה והם גדלים בטירוף בגלל זה אבל זה גומר להם על הכליות ומקצר להם את החיים, כך מפטמים אותם בחוות גידול למטרות מאכל.

מה?! יש אנשים שאוכלים אותם?!!!

אם כן, זה טעים?...

:lol:

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אקסודוס, שאפו על הדינוזאור ! מאוד מרשים..

אגב תשתדל להימנע מחלבון מהחי, אמנם הם אוהבים את זה והם גדלים בטירוף בגלל זה אבל זה גומר להם על הכליות ומקצר להם את החיים, כך מפטמים אותם בחוות גידול למטרות מאכל.

חלבון מהחי אכן הופך את הכליות והכבד לקשים, אבל אני לא חושב שמחתיכה קטנה פעם בשובעיים יהיה נזק, מקסימום יגיע לגיל 19 ולא 20. :wink:

למרות שכולם דיי דומים (יש דבר כזה גזענות נגד איגואנות?), תעלה תמונות.

מישהו ביקש איגואנה על האש? *תמונות קשות לצפיה*

http://www.youtube.com/watch?v=RN0HucciJaM&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הם דיי עפים על זה באמריקה הדרומית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
חלבון מהחי אכן הופך את הכליות והכבד לקשים, אבל אני לא חושב שמחתיכה קטנה פעם בשובעיים יהיה נזק, מקסימום יגיע לגיל 19 ולא 20. :wink:

למרות שכולם דיי דומים (יש דבר כזה גזענות נגד איגואנות?), תעלה תמונות.

מישהו ביקש איגואנה על האש? *תמונות קשות לצפיה*

הם דיי עפים על זה באמריקה הדרומית.

אכן תמונות קשות.. לא מבין מה הבעיה לאכול פרה על האש כמו אנשים נורמאלים..

בכל מקרה קוראים לבחור שבי (ע"ש השבלול מפרפר נחמד) ואלו תמונות מלפני כמעט שנה, הוא גדל בג'ונגל פרטי שאני והחברה בנינו לו יחד (משהו כמו חצי חדר). היום הוא כבר פי 1.5 מזה אבל עדיין לא דינוזאור כמו שלך:-P

תמונה0146.jpg

DSCF4195.jpg

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אוו, תמונות ילדות.

אני מקווה שאתה חופש אותו גם לשמש ישירה, נורות UV עושות חצי עבודה.

הבחור שלי השתלט בשנה האחרונה על גג בנוי בגודל של כ40 מ"ר ומאוד נהנה שם (למי שתוהה, הוא מסתובב חופשי ולא הולך לשום מקום למרות שתיאורתית יכול), בחורף מחכה לו טרריום חמים בבית.

פורסם

האמת שאני לא חושף אותו לשמש, לצערי לא הרגלנו אותו לטפס עלינו כשהוא היה קטן ולקח הרבה זמן עד הוא התרגל למגע וליטופים.

הוא הגיע על סף רעב ולא אכל, בכל פעם שנגענו בו הוא נכנס לסטרס ולא זז כמה ימים.

חבל דווקא יש שמש מטורפת בדרום והוא חופשי היה יכול להנות משיזוף על שיח היביסקוס.

עד היום (כבר 3 שנים אצלנו) הוא לפעמים נלחץ כשאנחנו נכנסים לכלוב, אני לא ממש יודע כיצד להרגיל אותו בגודל הזה לטפס עלי בלי חשש. אולי יש לך טיפים? (מכיר איזה לוחש לאיגואנות כזה? )

פורסם

זה לא טוב! הוא חייב קצת שמש טבעית.

אבל לפני זה אתה חייב ללמד אותו לא לפחד ממך.

הבחורצ'יק שלי גדל על היידים שלי ולכן אינו מפחד ממגע אדם, לדעתי עדיין לא מאוחר לנסות לשנות קצת את שלך.

דבר ראשון כנס למתחם שלו לבד כל יום בלי לגעת בו ופשוט עמוד לידו מספר דקות, אפשר גם כמה פעמים ביום.

אחרי שבוע נסה לגעת בו קצת בכל פעם ולפתות אותו עם המזון האהוב עליו (שלי מתאבד על שמיר), שמור את המגע למינימום.

אם תראה שהוא זורם גע בו קצת יותר ונסה להאכיל אותו מהיד, ככה יפתח כלפיך קונוטציה חיובית.

פורסם

הוא נותן שילטפו אותו חופשי (אפילו מתפנק על זה) וגם לאכול מהיד אין לו בעיה.

אבל עדיין לא הגעתי לשלב שהוא ממש מטפס עלי, אין לי בעיה לפתות אותו לטפס על היד שלי אבל בגלל שהוא כבר די גדול אני חושש שברגע של לחץ הוא יקרע לי את העור.

פורסם

כסף קטן, גם שלי לא אוהב לטפס עלי, אין לו בעיה שאני ארים אותו אבל לא זוכר לי מתי פעם אחרונה זה בא מיוזמתו.

בכל זאת, כבר כמה שנים שאנחנו בעיקר בקטע של "שלום שלום" ופעם ב... יושבים ביחד.

הם באמת שורטים מאוד (לא בכוונה), בגלל זה ממולץ לקצוץ ציפורניים (אני מתשמש בכזה של בני אדם).

• תוכן חדש...