Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיאטור מאזדה 626 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיליתי נזילת מים בצינור פלסטיק שמחבר בין הרדיאטור לצינור שהולך למנוע מצורפת תמונה איך מסדרים מה הסיבה שזה קרה אני משתמש במים ירוקים בלבד. האם יש דבק מיוחד (אפקוסי).

2012-10-08_16-25-51_917.jpg

2012-10-08_16-26-18_757.jpg

פורסם

תכין מעכשיו מנוע בצד שיהיה לך מוכן עוד מעט כשילך המנוע כי חסכחת רדיאטור.

אם זה יתפוצץ או יתלש בנסיעה אתה תוציא הרבה כסף, לפעמים גם סדק כזה מעיד על בעיה במערכת הקירור.

פורסם

בדיוק מה שבאתי להגיד, תחסוך כמה גרושים על רדיאטור ובסוף תוציא סכום גדול פי 7 על מנוע ושלא לדבר על זה שתתקע עם האוטו/העוגמת נפש/הזמן שהרכב יהיה במוסך

בקיצור מי שחוסך על דברים כאלה בסוף משלם ביוקר.

(רשמתי כמה "גרושים" על רדיאטור כי בעלויות של מנוע חדש+עבודה והזמן שתפסיד והכול + החלפת הרדיאטור, אז כן זה "גרושים")

פורסם

אל תנסה להדביק חבל על הסיכון, היציאה הזו עלולה להתפרק תוך כדי נסיעה וכשזה יקרה תוך זמן קצר תצטרך לחפש לך מנוע.

רדיאטור לרכב שלך עולה בין 500 ל 900ש"ח חדש חליפי.

פורסם

הרדיאטור מאבד הרבה מים? בעיקרון תבדוק לעיתים קרובות את מפלס המים ותלמד מתי למלא. לדעתי אפשר לנסוע עם זה ואם כבר היתי משפץ את זה על ידי הלחמה אם אני רואה נכון את התמונה כי יכול להיות יש סדק קטן

פורסם

קובי777 - עצות אחיתופל כאלה עדיף שלא לרשום/לתת לאף אחד.

מערכת קירור עובדת בלחצים מסוימים, מספיק שהסדק הזה יתפוצץ תוך כדי נסיעה, או שיישכח למלא מים, או עוד המון אפשרויות אחרות, והוא פשוט יצטער על זה שהוא לא הוציא 500 שקל על רדיאטור.

לא מבין איך מחפשים לחסוך על רדיאטור שעולה 500-600 ש"ח בזמן שכול נזק שיכול להיגרם כתוצאה מכך עולה פי 10! בערך - ראש מנוע/החלפת מנוע/וכדומה...

פורסם
בחנות חלפים הציעו רדיאטור חליפי תוצרת טיוואן +מים ירוקים ב550 ש"ח לא כולל עבודה.האם הסוג הוא טוב.

או סיני ב 450ש"ח.

פורסם

אני לא יודע לגבי הטייוואני, אבל יכול להיות שההפרש בינו לבין מקורי יהיה קטן, כיוון שחדש כולל עבודה הוחלף לפני כמה שנים ב- 800 ש"ח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני אישית בדקתי אז אצל אביפרטס, נתן לי מחיר מאוד טוב, לתחליפי כמובן, לא מקורי. אישית אני לא חושב שיש בעיה להשים תחליפי, תנסה לברר אצלו אם הוא באוזר מגורייך, אם לא גם הטיוואני יהיה טוב

• תוכן חדש...