Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אספר בידיוק את הפרטים עליו כי אני לא רוצה לפגוע בשמו או בפרנסתו ולא אספר באילו נסיבות אני שואל

אבל נאמרו לי מפיו דברים נורא מוזרים בזמן הקצר שאני הכרתי אותו והיתי רוצה לשמוע מה אתם אומרים על זה

1. כששאלתי אותו בעבר על רצועת טיימינג אם הוא יכול לדעת מתי להחליף הוא ענה לי - לא צריך בכלל להחליף, עזוב אותך שטויות, אפילו אם היא נקראת אפשר עוד לנסוע"

2. בקשר לטיפול, אמרתי לו שאני רוצה גם להחליף את המים ברדיאטור הוא אמר - מה? בשביל מה? מים לא מחליפים..... עניתי לו: " אבל פג להם תוקף לפי הספר הטיפולים" אז הוא ענה - אפשר להחליף אבל אי אפשר להחליף את הכל עדיין יהיו שאריות של המים שנמצאים כרגע.

3. כשאני שוטף את האוטו לא לשטוף עם סבון בחיים אלא פעם בכמה זמן לשים רבע כוס נפט עם מים ולשטוף את האוטו , וזה עושה אותו מבריק...

בקיצר,אני לא מבין מה נסגר ואני לא מכונאי ובטח שאין לי מוסך , אז היתי רוצה התייחסות לדברים כי כן הוא לוקח זול, והרבה כן ממליצים עליו, והוא לא לוקח יקר ובטח כפי ששמתם לב הוא לא מנסה לדחוף חלקים שלא לצורך.

פורסם

1. כששאלתי אותו בעבר על רצועת טיימינג אם הוא יכול לדעת מתי להחליף הוא ענה לי - לא צריך בכלל להחליף, עזוב אותך שטויות, אפילו אם היא נקראת אפשר עוד לנסוע"

והוא לא לוקח יקר ובטח כפי ששמתם לב הוא לא מנסה לדחוף חלקים שלא לצורך.

למה למכור 'רק' טיפול טיימינג כשהוא יכול להמתין קצת עד שתחזור אליו לתיקון ראש מנוע ?

אם ברכבך קיימת שרשרת אז יש אמת במשפט הכחול.

Gn'f'R

פורסם

1. הוא מדבר שטויות. אי אפשר לנסוע בלי רצועת טיימינג כי השסתומים פשוט לא יעבדו. להחליף חייבים כי אם היא נקרעת ברוב הרכבים מדובר בנזק גדול מאוד עד כדי החלפת מנוע.

2. צריך להחליף כי הנוזל הופך לחומצי. נכון שאי אפשר לנקז הכל אבל יש הבדל אם מישהו השתין בכינרת ואתה שותה מהכינרת ךבין שמישהו ישתין לך בכוס.

3 נפט נותן ברק אבל עדיין עדיף סבון. גם אם תשמן את הרכב הוא יבריק אבל עדיין לא יהיה נעים למגע.

יכול להיות שהוא יודע לעשות את עבודתו ויכול להיות שיש לו ידע מכאני והוא יודע לאתר תקלות אבל הוא עדיין קצת הזוי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בקשר לרצועת הטיימינג שאלתי אותו על האוטו הקודם שלי, שאכן היתה בו רצועת טיימינג

ולכן אני בשוק ממנו....אני מנסה לעכל את מה שהוא אמר וקשה לי....

גם עולה לי המחשבה שכנראה רוב המטופליפ שלו שסומכים עליו ומשארים לו את האוטו ,נוסעים עם מים בני מאתיים שנה..

פורסם
..אפילו אם היא נקראת (נקרעת) אפשר עוד לנסוע"

נראה לי שהסיומת הזו אינה פרי דבריו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני מאמין שמדובר בקצר בתקשורת, אתה דיברת על טיימינג והוא על רצועת האביזרים, שאכן בנסיבות מסויימות אפשר לנסוע עוד קצת גם כשהיא קרועה.

פורסם

יש רכבים שאם הרצועת טימינג נקרעת לא קורה כלום כי יש שקע בבוכנה איפה שהשסתום יורד ואז אין מגע בינהם. השסתום לא נדפק בבוכנה.

לגבי המים, המים לא מתקלקלים כל כך מהר ולא צריך להחליף כל שנתיים. אני יודע שזה המלצת יצרן.

לגבי הנפט אין לי מושג, לגבי הסבון באמת לא בריא. לעשות פוליש וקס ואז שוטפים עם מים ומברשת בלי סבון תקופה ארוכה. הכל יורד בנגיעה.

נראה לי שהוא קצת עצלן... בסופו של דבר הוא מתפרנס מזה והיצרנים קבעו מה לעשות ולא הוא. מוזר

פורסם

אולי לרכב אין רצועת טיימינג אלא שרשרת?

אפשר להחליף את המים וכדאי מידי פעם.

לא מכיר,אני שוטף עם סבון פעם בשבוע,שם ווקס פעם בשבועיים ועושה פוליש ווקס פעם בחודש.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...