Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקודות שחורות קטנות על הפח והחלונות

amitme2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן. יש לי נקודות שחורות קטנות על כל האוטו, הן ממש ממש קטנות ולא מבחינים בהן עד שלא ממש מתמקדים בפח, אבל זה מעצבן ומכוער.. אני מניח שאתם מבינים על מה אני מדבר? (אם לא אני אעלה תמונה).

ניסיתי להוריד אותן עם סבון וסקוטש אבל זה לא הולך.. גם לגרד אותן עם הציפורן זה ממש קשה ולא הגיוני כי יש המון המון מפוזרות על כל הרכב.

מישהו יודע ממה זה נובע ואיך אפשר להוריד את זה?

02' Renault Megane Coupe

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע כמו גיצים של דיסק.

לא נראה לי הגיוני, לא זכור לי שהרכב היה קרוב לעבודה עם דיסק.

יש מצב שהנקודות האלה נובעות כתוצאה מחניה מתחת לעץ או משהו דומה?

02' Renault Megane Coupe

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאבא שלי היה אותו הדבר, אני הנחתי שמקורן באבק מתכתי כזה שנוחת על האוטו ונדבק עם הלחות שבבוקר, אבל זה כי הוא עובד ליד מפעל כזה.

אחרי הרבה מאמצים ירד עם פלסטלינה ואכן כנראה שאלו היו חלקיקי אבק מתכתי כי הפלסטלינה היתה מקבל צבע חלודה כזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...