Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם רנו סניק\גרנד סניק אופציה מעולה.

עכשיו הרכבים האלה מגיעים עם הגיר והמנוע זהה לקשקאי.

3 מושבים נפרדים ומרווחים + בגאז' ענק\2 מושבי בונוס בגרנד סניק.

אני חושב שעכשיו התחילו (או יתחילו) לשווק את גרסת הטורבו דיזל החסכונית מאוד +גיר רובוטי דו מצמדי (כמו בפלואנס).

:mm_yeah: :mm_yeah:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ממליץ גם על הסניק! לאחותי יש 2 סניקים מדורות שונים והיא מאוד מרוצה, ולמרות כל הסיפורים על אמינות נחותה היא דווקא סבירה מאוד.

שקלת את המיניוואן של הונדה עם ה6 מקומות? (FRV אם אני לא טועה)

קקטוסולר ידנית

פורסם
שלום חברים.

התלבטנו רבות בין רכב משפחתי רחב רגיל לג'יפון (קרוסאובר). (אשמח לשמוע המלצות גם למשפחתית רחבה, זה בכל אופן זול משמעותית).

כרגע החלטנו על ללכת על אחד מן הגיפונים (בשביל הפינוק).

איזה ג'יפון מספיק גדול להכניס את הילדים מאחור...

חנן

לדעתי שום ג'יפון לא יכניס 2 מושבי בטיחות + סלקל. הייטי לא יכניס אותם - הכנסתי את שני המושבים בעצמי לרכב בסוכנות ולא היה מקום לחצי סל-קל.

אמנם אין לי שום ניסיון עם הרכבים הנ"ל אבל מבדיקה כללית בחניית הגנים אצלינו בכל בוקר, אני יכול להגיד לך מי בוודאות משמש להסעת 3 ילדים קטנים:

DODGE ג'רני, פוזה של ג'יפ עם נוחות של מיניוואן (אין לי מושג איך הרכב)

טויוטה קאמרי - בוודאות מכניסה מאחורה 2 מושבי בטיחות + סלקל

2 משפחות עם אאוטלנדר שאומרות שהוא מצויין

בבדיקה פיזית לסניק 2012 שעשיתי לא מזמן - מכניס 2 מושבי בטיחות (אוונפלו ) + סלקל. הוצע לי בסוכנות רנו שנת 2011 עם 0 ק"מ ב 130 אלף ש"ח + מימון . נראית לי עסקה לא רעה בכלל. בנסיעת מבחן הרכב מאוד נחמד עם מנוע-גיר ניסאן.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

היטי ממש לא רכב קטן. מרחב הפנים בסדר גמור. אם כי, לפותח השרשור אני ממליץ ללכת לכיוון המיני ואן.

היטי(בגרסה המאובזרת) מגיע עם שלל פיצ'רים מאוד מאוד נוחים וזה רכב שנותן תמורה מעולה לכסף.

מבחינת המנוע והגיר - רכב שלא נופל משום רכב אחר(גם מהחזקים יותר) מבחינת נסיעה יום יומית. כמובן אפשר להוסיף צ'יפ שישפר את הביצועים ויגרום לרכב להתעלות על ביצועי רוב הג'יפונים בסגמנט.

• תוכן חדש...