Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי

אני רוצה לקנות את המגבר הבא:

http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=VIBE421

אני דיי סגור שאני אלך עליו...

רשום שהוא 4 ערוצים

וכו וכו

השאלה שלי...האם אינ יכול לחבר אליו זוג קומפוננטס וסאב אחד?

תודה זה חשוב

HU - Pioneer DEH-1650

Components - Morel Pulse 6

Amplifier - Lanzar HTG 424

SubWoofer - Pioneer TS-W33C 150W RMS

:vamp:

פורסם

יופי...

שאלה שניה..

אם אני אחבר את שני הערוצים בגישור אל הסאב שהוא 150 וואט אראמאס

יהיה לי 200 וואט אראמאס ...לפי מה שהבננתי יש זיוף של 10 עד 15 אחוז בנתונים של המגבר...אז נניח ויהיה לי 180 וואט אראמאס...עדיין זה יותר ממה שהסאב מקבל...

הוא ישרף לי? אני צריך לכוון משהו?

HU - Pioneer DEH-1650

פורסם

הבנת לא נכון,

המגברמזייף בהצהרות בצורה בוטה

אם זה היה 10 אחוז זה היה מצב הגיוני.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז בכמה זה מזייף מההצהרות?

אני רוצה לקנות את הקומפוננטס

CERWIN VEGA IT 6.02

והסאב של פיוניר

שכחתי את הדגם רשום עליו 450W IMPP

הוא 150 וואטRMS

HU - Pioneer DEH-1650

פורסם

אין לי מעבדה בבית או מכשיר בדיקה, אין לי שמץ של מושג בכמה הוא מזייף

לפי הניסיון שלי עם המגבר 431 וייב, הוא מזייף בהרבה

ולפי טענה של מישהו בפורום בעבר, הוא דיווח על בדיקת מעבדה שהראתה לפחות 30-40 אחוז פחות מההצהרות

אם זה נכון ואם זה מדוייק אני לא יודע. עדיף להימנע למרות המחיר הזול, מסתבר שהתמורה יותר זולה.

הסאב המדובר חדש?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אל תסתמך על כל אחד פה שאומר לך שהמגבר מזייף...אני אישית לא מכיר ממש את המגברים שלהם..

לחבר שלי יש את הקלאס די 1200 ועוד אחד יש את ה- 431 אני חושב אם יש כזה...

אל תסתמך שהם מזייפים כי אם פתאום תחשוב שהמגבר מזייף תביא מגבר יותר חזק של לאנזר כדי שהוא יפתח לך את הסאב או הרמקולים ואז בום הרמקולים נשרפו והסאב הלך...חבל...תביא מה שמתאים תוריד קצת ג'יין...וגם אם אתה רוצה תיקח בחשבון שאולי הם יזייפו ב- 10 אחוז ולא ב- 30 -40 ושתחשוב להביא מגבר יותר חזק...

אני מקווה שהבנת מה אני לא רוצה שתעשה...שכאילו בגלל שהם מזייפים להביא מגבר יותר חזק מהרמקולים והסאב ואז פתאום ילך הכל....בהצלחה

פורסם

כן הסאב שלי חדש...הוא דיי נחמד אני מרוצה...

ואני רואה שהדעות דיי חלוקות בנוגע למגבר..חלק אומרים שהוא טוב חלק אומרים שלא...

כנראה שאני אתן דעה עליו עוד מעט (:

HU - Pioneer DEH-1650

פורסם

אני לא מתכוון לקנות ברשת...אני מתכוון ללכת פיזית לחנות שמצאתי באינטרנט

איזה מגבר של מגנט (דגם) יש שמוציא בסביבות ה 100 וואט לערוץ..4 ערוצים?

HU - Pioneer DEH-1650

פורסם
אל תסתמך על כל אחד פה שאומר לך שהמגבר מזייף...אני אישית לא מכיר ממש את המגברים שלהם..

לחבר שלי יש את הקלאס די 1200 ועוד אחד יש את ה- 431 אני חושב אם יש כזה...

אל תסתמך שהם מזייפים כי אם פתאום תחשוב שהמגבר מזייף תביא מגבר יותר חזק של לאנזר כדי שהוא יפתח לך את הסאב או הרמקולים ואז בום הרמקולים נשרפו והסאב הלך...חבל...תביא מה שמתאים תוריד קצת ג'יין...וגם אם אתה רוצה תיקח בחשבון שאולי הם יזייפו ב- 10 אחוז ולא ב- 30 -40 ושתחשוב להביא מגבר יותר חזק...

אני מקווה שהבנת מה אני לא רוצה שתעשה...שכאילו בגלל שהם מזייפים להביא מגבר יותר חזק מהרמקולים והסאב ואז פתאום ילך הכל....בהצלחה

הוא צודק בדבר אחד, אל תסתמך על כל אחד פה שאומר לך שהמגבר מזייף

תסתמך על בן אדם שעשה השוואה מדוייקת לכל הדיעות שיכול להגיד בצורה מוחלטת.

ההצהרות משקרות בצורה דראסטית, מי שיגיד אחרת לא מבין על מה הוא מדבר,לדוגמא אבי.

לא ערך שום השוואה והוא באמת מאמין שלפי מראה הוא יכול להגיד שהמגבר מזייף ב10 אחוז.

ותשים לב בהקשר לבורות בתחום, "יפתח לך את הסאב והרמקולים ואז יישרפו"

אין לי מושג על מה אתה מדבר. אפילו מגבר של 1000 אר אמ אס, לא יוכל לשרוף סאב של 100 אר אמ אס, אם יכוון כמו שצריך, ומספיק מגבר של 50 וואט, בשביל להעיף סאב של 100 וואט, (עם סיגנל חזק)

אני לא המלצתי על מגבר יותר חזק, אני המלצתי על מגבר שעומד בהצהרות שלו,

אז להבא תחשוב פעמיים לפני שאתה עונה על משהו שאין לך מושג בו... לדוגמא , מגברים של לאנזר.

(מצטער על הבוטות, לא סובל הטעיות ועוד בצורה עויינת שכזו)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אני לא מתכוון לקנות ברשת...אני מתכוון ללכת פיזית לחנות שמצאתי באינטרנט

איזה מגבר של מגנט (דגם) יש שמוציא בסביבות ה 100 וואט לערוץ..4 ערוצים?

שתהייה בעינינים, אין מגבר 4 ערוצים שמוציא 100 וואט ב4 אוהם בתקציב שלך, ואפילו בתקציב כפול משלך תתקשה למצוא מפלצת שכזו.

אז לבוא ולהגיד שלאנזר אכן עומדת בדרישות, זאת בורות. וחוסר ניסיון.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מיק מיק גם אם אתה צודק (באמת שזה לא מה שחשוב בהודעה הזו) אתה לא צריך לקטול ככה אנשים פשוט תתן דיעה או המלצה מנסיון אתה קצת מגזים בתגובות שלך למרות שאתה לא אודיו-פיל....תקח לתשומת לבך אנשים באים פה לעזור לא לרדת אחד על השני....תסתכל בכל ההודעות שלך אתה רק קוטל אנשים,אל תשכח שכל המערכות זה עניין של טעם ודיעה וגם אם לאנזר למשל מזייפים אתה יכול רק לציין שהם מזייפים ולא לקטול גם אותם...כי גם אם הם מוציאים 70X4 במחיר הזה עדיין אין להם מתחרים לתמורה!

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

שוב, מראש כבר התנצלתי על הבוטות.

אבל כשהבחור הזה יילך וירכוש לאנזר, ובאמת יאמין שהסאב שלו מקבל 300 אר אמ אס,

ולאחר שבוע יתברר לו אחרת כשהוא ישמע מגבר שאכן נותן לסאב שלו 300 אר אמ אס

אז במחשבה לאחור, אני בטוח שהוא יעדיף שאני יהיה קצת עויין בשביל להמחיש נקודה, ולא יבליג כשמישהו טוען

"10 אחוז מקסימום".

אם היה מדובר בהגברה היקרה שאתה רוכש לרכב שלך, לא היית מעדיף תשובה קצת יותר מדוייקת ?

(אני בכל אופן , היתי מעדיף!)

דבר שני, אני לא אמרתי שהם נותנים 70 אר אמ אס בגישור, ואני לא אמרתי שאין להם מתחרים באיכות או בתמורה

אולי עומדים איתם בתמורה, אך באיכות אני לא ממש יודע.

יש את המגבר של בלאופנקט. GTA 560 אם זיכרוני אינו מטעה אותי לגבי הדגם

יש את ה MAGNAT XCITE, מניסיון שלי, עושה רושם שהינו עומד בצהרותיו.

גם את הMAGNAT SCORPION, שאין לי ניסיון כלל איתו, אך לפי אמינות בדגמים שיש לי ניסיון איתם, היתי לפחות שם את המגבר במשוואה ...

דרך אגב, המגברים האלה אפשר למצוא אותם במחירים יותר נמוכים מהלאנזר, אז אולי אחרי הכל אפשר לעבור אתם במחיר ביחס לתמורה..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...