Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מבקש המלצות לרכב סופרמיני עבור סטודנטית המתאים לנסיעה משולבת.

מאפייני חובה:

- עלות מקסימלית - עד 60K(רצוי פחות), יירכש בהלוואה חלקית.

- שנתון 08 לפחות.

- גיר אוטומטי.

- חסכוני בדלק ככל הניתן (לפחות 15-17 קמ"ל).

- בטיחותי.

- אמין.

* פחות חשובים הביצועים והמותג הספציפי, בראש עלו שמות כמו: סיאט איביזה, סוזוקי סוויפט, פורד פיאסטה וניסאן מיקרה...

להמלצתכם אודה מאד.

ווון. :-)

פורסם

שלום vovan1933,

ראשית כל, כדאי שלא תתאכזב ורצוי לציין שאף לא אחד מהרכבים שציינת מגיע לצריכת דלק אמיתית של כ-17 קילומטרים לליטר. צריכת דלק שכזאת תוכל לקבל בעיקר ברכבי דיזל או ברכבים היברדיים, שיהיו יקרים מהסכום המרבי שהקצבת לרכישה. מבין הרכבים שציינת, החסכונית ביותר היא ניסאן מיקרה ובמיוחד הדגם החדש, האקו-מיקרה. דגמי האקו-מיקרה נחשבים לחסכוניים יחסית בדלק וצריכת הדלק שלהם עומדת על כ-15 קילומטרים לליטר בממוצע. הרכב הגיע ארצה רק בשנת 2011 ורכבים יוצאי השכרה או ליסינג יקרים במעט מהתקציב המרבי שהגדרת.

מכונית חסכונית אחרת שכדאי שתבדוק היא דייהטסו סיריון. היא נכנסת לטווח התקציב שהגדרת בדגמי 2008, 2009 ואף 2010, נחשבת למכונית מוצלחת וחסכונית יחסית. צריכת הדלק שלה היא בסביבות ה-13 או 14 קילומטרים לליטר.

לשאר הרכבים שציינת יתרונות אחרים, אך בכל הנוגע לצריכת דלק הם מעט פחות חסכוניים בדלק ורחוקים מצריכת הדלק שציינת כדרישת חובה.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

שלום.

אמרת רכב לסטודנטית 08-09-אמרת 2 מילים-דייהטסו סיריון (מנסיון לא משמועות -ראה חתימה)

חסכון בטיפולים-ללא חגורת טיימינג אלא שרשרת-מסנן דלק לכל חיי הרכב.

חסכון בדלק-14 קמ"ל

אמינות-כמו שרק טויוטה באמת יודעים ליצר -כאן אין בעיות חשמל גיר או גלגלי פולי מתפרקים:lol:

נוחות -הן בכניסה והיציאה בגלל גובה רכב 155 -מרגישים כמו במיני ואן.

והן נוחות בישיבה -שוברת את הסטיגמה -ולא את הגב -שמכוניות יפניות אינן נוחות.

מרחב-רכב גדול מאוד מבפנים כמו משפחתית -רק עם תא מטען קטן.

היות ובשנות המודלים האלה המון שנמכרו להשכרה ליסינג או ידיים פרטיות יש לך מבחר בכל מחיר.

תנסה למצוא כאלה שנמכרו ע"י הליסינג עם 0 ק"מ ותפסת את החבל משתי קצותיו.

בקיצור זה הרכב-בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תתחדש,אחלה רכב למחיר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

את יכולה למצוא גם פיג'ו 107 מודל 2011, לדעתי אולי התמורה הטובה ביותר למחיר שלך, חסכונית מאוד וגם נראית טוב.

בהצלחה!

Polo 2012

פורסם
את יכולה למצוא גם פיג'ו 107 מודל 2011, לדעתי אולי התמורה הטובה ביותר למחיר שלך, חסכונית מאוד וגם נראית טוב.

בהצלחה!

ביקשו סופר-מיני.

ונקנתה כבר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...