Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שגרמתי לתאונה באשמתי. אני מבטוח כמובן. לרכב השני נגרם נזק לפח (הנהג לא נפגע). אני יודע שהוא היה מבוטח אבל אין לי מושג אם רק חובה או מקיף. הבעיה היא כזו: חברות הביטוח (שלי, שלו, לא יודע איך זה הולך) ממאנות לשלם לו את תיקון הרכב ורכבו מושבת כעת.

הוא מאיים לתבוע אותי אישית על הנזק לרכב ועל שאר דברים כמו הפסד ימי עבודה וכו'.

האם הוא יכול לעשות את זה? האם שופט יכול לחייב אותי לשלם לו פיצויים באופן אישי בעקבות התאונה?

או שהוא יכול לתבוע רק את חברת הביטוח שלו?

פורסם

לך יש ביטוח ?

אם התשובה חיובית ואתה האשם בתאונה , הפוך להם את השלוחן שישלמו לצד הנפגע!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוקיי חברת הביטוח שלי (אחרי הרבה טלפונים מתישים) אומרת שהיא לא קיבלה ממנו או מטעמו דרישה לתשלום.

האם הוא (או מי מטעמו) זה שאמור לתבוע את חברת הביטוח שלי, או שאני אמור למלא טופס ולבקש מהם להפעיל את הצד ג' שלי כדי שילמו לו?

משהו נוסף: עד כמה שהבנתי, בחוזה עם חברת הביטוח רשום שאם אני באופן אישי אשלם לו - הם לא יחזירו לי את הכסף. כלומר, רק אם הם משלמים לו ישירות. מה עושים במצב שבו הוא תובע אותי אישית? האם יכול להיות ששופט יחחיב אותי לשלם לו מכיסי למרות שיש לי ביטוח צד ג'? (שאין לי בעיה להפעיל, השאלה איך)

תודה

פורסם

הוא יכול לתבוע אותך ואז אתה מביא את התביעה לחברת הביטוח שלך והיא נלחמת בעבורך או משלמת לו . אם היא לא עושה זאת אתה מגיד נגדה הודעה לצד ג' שפירושה תביעה שלך כנגד חברת הביטוח שלך במסגרת אותו תיק תביעה.

אבל אני חושב שאתה עושה מזבוב פיל . תפנה את הנהג הנפגע לחברת הביטוח שלך!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הקטע שהוא מתקשר אלי מליון פעם ואומר שחברת הביטוח שלי לא עוזרת לו (יש מצב שהוא באמת לא תבע אותם, קשה לי גם להבין אותו הוא לא מדבר עברית כל כך טוב :/) ושבינתיים אין לו אוטו וזה גורם לו עוד נזקים (הוא לא תיקן עדין את האוטו כי הוא מחכה לכסף).

אני מקווה שאני עושה מזבוב פיל - מפחיד, אף פעם לא איימו לתבוע אותי (וזה עוד יותר מתסכל כי אני אשם בתאונה, בתור נהג שמאוד מקפיד על חוקי התנועה... shit happens)

פורסם

עם כל הצער של הבחור, אתה מבחינתך לא צריך להיות צד בעניין. תסביר לו שיש מס' פוליסה וחברת ביטוח והם הכתובת.

הוא רוצה לתבוע? בבקשה, שיתבע ואז במידה ותקבל את הכתב תביעה - אז תפנה לחברת ביטוח.

זה שהוא יתקשר אליך כל הזמן לא יעזור ותנסה להסביר לו את העניין, ממשיך להתקשר? תסנן אותו.

כמה שזה מגעיל, ככה הייתי נוהג.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

1. תודיע לחברת הביטוח שלך על פרטי התאונה. ותודיע להם שלדעתך אתה אשם. בקש מהם שיתנו לך מספר טלפון של מי שמטפל בכך כדי להפנות את הנהג השני.

2. תפנה את הנהג השני שידבר עם הביטוח בטלפון שמסרו לך. תסביר לו לאט, הוא כנראה צריך הסבר לאיטיים.

3. בשום אופן אל תחתום לנהג השני על שום מסמך ואל תיתן לו שום סכום. גם אל תודה באשמתך בעל פה. תניח שאתה מוקלט.

אחד מתנאי הביטוח הוא שאסור לך להודות באשמתך בפני הצד השני.

4. אתה יכול לישון בשקט, בשביל זה עשית ביטוח צד ג'.

5. אם הדביל הזה יחליט לתבוע אותך אישית אז אין שום בעיה - אתה מודיע לחברת הביטוח על זה והיא תטפל בכך. ייתכן שתצטרך להגיש לביהמ"ש "הודעת צד ג" שתצרף את חברת הביטוח להליך. אבל בשביל מה לדאוג מדברים שלא סביר שיקרו בכלל?

6. וודא שהכתובת שלך בת"ז מעודכנת ואתה מקבל דואר רשום שמגיע אליך. כך שאם כן יתבעו אותך תדע מזה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תרגיע.. אתה לחוץ ומוסר מידע חלקי, וככה מתקשים פה לסייע לך.

אפשר לתבוע על כל דבר. גם שבגללך הירח חצי מלא. אבל יש תביעות שאף עו"ד לא יקח על עצמו, ויש תביעות שבימ"ש ידחה.

במקרה תאונה ויש ביטוח - כל ההתנהלות היא מול חברת הביטוח, אלא אם היא מסרבת לשלם.

את כל הפרטים ברר עם הסוכן שלך, וגם קבל עדכונים ממנו, הוא אמור להיות מחובר ישירות למחשב חברת הביטוח. יש חברות שהתחילו לשלוח למבוטח אסאמאס על כל שלב בטיפול.

וכדאי שתפסיק לדבר איתו. תן לו טלפון של הסוכן או החברה - וזהו. תפקידם לטפל במקרה ולהנחות אותו. והם יודעים מה להגיד.

"אני יודע שהוא היה מבוטח אבל אין לי מושג אם רק חובה או מקיף" - לא לקחת ממנו פרטי ביטוח? לא בקשת לראות רשיון? אולי אין לו רשיון או יש בעיה אחרת? אחר כך הסתבר שאין לו צד ג, אולי יתבררו עוד דברים שמשפיעים על המקרה.

"חברות הביטוח (שלי, שלו, לא יודע איך זה הולך) ממאנות לשלם לו " ... ואחר כך מסתבר שלא הוגשה תביעה. אז למה שישלמו?

עם קבלת תביעה, החברה חייבת לפי החוק לפנות אליך לקבל פרטים ואת דעתך אם לשלם או לא.

נא חזור לעדכן אותנו בהתפתחויות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...