Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע בעיצומן של חיפושים אחר רכב וראיתי כבר כמה רכבים שאהבתי ואני מעונין לקחת לבדיקה

עכשיו אין לי מושג לאיזה מוסך לקחת את הרכבים??

מישהו מכיר או שמע על מוסך / מכון לבדיקה שנותנים לי גם חתימה ואחריות על זה שלא ילך לי שבוע אחרי הקניה המנוע או הגיר?

תודה לעוזרים

• ספונסר פורום
פורסם

מונדיאל טסט הוא מכון בדיקה מאוד מומלץ.

לאחר מכן אתה מוזמן להכנס למוסך מרכז רכב דרום כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון הליקויים שימצאו בבדיקה.

פורסם

מבלי להיכנס ספציפית לאחריות של מכון כזה או אחר- אם מדובר בגיר אוטומטי,לרוב לא תנתן אחריות על הגיר.

לגבי המנוע כנ"ל- אין אחריות ברוב מכוני הבדיקה על אטם ראש מנוע,על חלקים פנימיים,שמכון הבדיקה אינו יכול לבדוק אותם בעזרת המכשור שיש לו במכון הבדיקה.תלוי גם מאיזו שנה הרכב שאתה מעוניין בו וכמה ק"מ עשה.

ככל שהרכב מיושן יותר- רמת הכסת"חים גבוהה יותר ולא באמת תקבל תמונה אמיתית לגבי מצבו של הרכב.

אל תצפה,שעל רכב ששוה למשל 15,000 אם תלך למכון בדיקה ויתחילו ב\עיות במנוע/גיר אחרי שבוע,יממנו לך מנוע וגיר ששווויים כמחיר הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש לך גם את "אוטוטופ", מכון בדיקה מצויין.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...