Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

בשעה טובה התחדשתי בגולף 2008 1.6 ידנית. עברה 63K ועברה טיפול אחרון של 60K במורשה. בבדיקה במכון יצא עם תפוקה של 97 כ"ס מתוך 102 שהיצרן מצהיר עליהם, מלבד הערה שנרשמה בסעיף מנוע/קירור/ מערכת דלק/ מערכת הצתה והיא כדלקמן:

מנוע--> מזייף רועד לתיקון,לטפל במערכת הזרקת דלק, לתאם מנוע.

הבוחן היה במקרה חבר של קרוב משפחה וטלפונית דרכו הוא מסר לי שהרכב במצב טוב, ובאופן כללי הרכב היה במצב מעולה ושמור לכן נקנה. יש בכל זאת משהוא בהערה הנ"ל שאני צריך לבדוק? יש לציין כי כאשר בניוטרל אני סוחט את המצערת המנוע מגיב טוב מאוד, והטורים עולים באופן מיידי ללא השתהות בכל שלב. אך כאשר הילוך משולב בפנים, במידה ואני לוחץ על דוושת הגז ממצב שהיא לא לחוצה קורה משו מוזר: הרכב אמנם מגיב ישר אבל מחוג הסל"ד כאילו קופץ טיפה אחורה לפני שהוא מטפס מעלה- ישנה השתהות של רבע שניה בעליית הטורים. הדבר כאמור מורגש במיוחד בטורים 3-4, כלומר בשיא הממונט כאשר המנוע רגיש יותר לכל לחיצה על הדוושה. בטורים נמוכים יותר הדבר פחות מורגש.

על המוסך מורשה אני לא סומך אחרי שבפולו הקודמת הם קלקלו לי מתג של חלון ודרשו עליו תיקון ( ורק אחרי מכות כמעט עם בעל המוסך וניידת שהגיעה הם הסכימו להחליף לי מתג מ'חמת הספק') , אבל חלפים אין לי בעיה להזמין מחו"ל. יש למישהוא רעיון ממה הדבר נובע?

• ספונסר פורום
פורסם

בגדול ההפרשים בהספק שתיארת הם זניחים והמנוע כנראה תקין .

הרכב שלך עם הזרקת סעפת רגילה ובדרך כלל אין לו תקלות שקשורות בהזרקה .

לעיניין מה שאתה מתאר כאן ,האמת לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון אבל אם תרצה אתה מוזמן

לבדיקה אצלנו במוסך ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אם הייתי תל אביבי הייתי מגיע עוד טרם פרסום ההודעה.

אני אנסה להסביר יותר טוב.. מדובר בזיוף קל של המנוע כאשר לוחצים על דוושת ההאצה והילוך משולב בפנים, והדבר מורגש בתחומי סל"ד גבוהים יותר. כאשר הרכב ניוטרל המנוע מגיב מצוין ללא זיופים והשתהות. אך כאשר יש הילוך בפנים ולוחצים על הדוושה, ישנה השתהות קטנה בהאצה, וממבט במד הסל"ד אפשר לראות שהוא קופץ 1-2 ס"מ אחורה לפני שהוא מתחיל לטפס מעלה. זה מעין הרגשה כאילו הרכב 'נחנק' לרבע שניה לפני שהוא מאיץ. אבל מבחינת הספק כאמור הוא בסדר ובקרוב תהיה לי מדידת תצרוכת מדויק.

• תוכן חדש...