Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

למי שמאיזור מודיעין הצומת הקרוב ליוצאים ממרכז יישפרו סנטר לכיוון מודיעין (צומת יחסית ניראה חדש).

אז ככה מצורפים תצלומים עם נסיון להסביר את הצומת ואת הסיטואציה (האיכות מינימאלית עקב נסיעה).

בגדול, צומת שפרוסה על שטח גדול, שני נתיבים ישר (בהם אני נמצא), נתיבים מנגד ונתיב שמאלה (שיוצר סיבוב מאוד רחב עקב אי תנועה גדול- בסביבות ה10 מ' רוחבו), אין שילוט לגבי איסור ביצוע פרסה בפניה אך זה ניראה מאוד מוזר לבצע שם פרסה עקב הקשת הרחבה סביב אי התנועה. לאחר ביצוע הפרסה יש נתיב השתלבות לפונים מחלק אחר בצומת אשר משתלבים ללא רמזור.

ביצוע הפרסה מפנה את הרכב נגד כיוון נסיעתי- עוד נסיון להסביר....

אז השאלה האם מותר לבצע שם פרסה או לא? מותר בכל פניה שמאלה, בכל צומת (ללא שלט האוסר זאת)?

מקווה שההסבר מובן כי בתור אחד שמכיר את הצומת קצת קשה לבטא את הסיטואציה...

תודה מראש, עומר.

פרסה 2.jpg

פרסה.jpg

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

איני מכיר את המקום, אך מתוך הצילומים אני מבין שמדובר בצומת מרומזר ויש רמזור לפניה שמאלה - אם זה המצב הרי שאם אין תמרור האוסר על ביצוע הפרסה התמרון מותר.

אני עומד מדי שבוע בפני מצב דומה - צומת דולפין בחיפה, מגיע מכיוון שד רוטשילד ורוצה לחזור בהם. במקום אין אי תנועה רחב כפי שאתה מתאר - אלא מסלול המיועד למטרונית (שני נתיבים לכיוונים נגדיים) שבשני צידיו איי תנועה המשמשים כתחנות. מדובר בסה"כ ברוחב של יותר מ-10 מ', ובהחלט מותר לבצע בו פרסה. למעשה אפילו הרמזורים להולכי הרגל אדומים כך שנראה שהמהנדסים הביאו את האפשרות כחלק מתכנון הצומת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם ישנה פנייה שמאלה ותמרור פניית פרסה אסורה אינו מוצב, אז מותר לעשות פרסה, האם אני טועה וישנם מקרים חריגים?

פורסם

החוק מדבר לא רק על עניין תמרור ומוסיף ,שאין לבצע פניית פרסה אם הינך גורם להפרעה/סיכון לתנועה.

לא מכיר את המקום אבל זו הגישה הכללית,שאני נוהג לפיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...