Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לקבל ממכם חוות דעת בין אם היא חיובית או שלילית לגבי הבניה של הרמקולים הקידמיים.. יש לי סוג של בעיה בשם פרפקציוניסט, אולי היום אני לא יודע אם הבניה מושלמת או לא, בשל כמות העבודה שהשקעתי בה.....אבל אם בעוד חודש אני אסתכל על זה שוב ואגיד "ואי זה זוועה" אני פשוט אשבור את זה והתחיל מחדש..... אז לפני הציפיות היתי רוצה חוות דעת כ-נ-ה לכל הדיעות.. תודה מראש!

PICT2006.jpg

PICT2007.jpg

PICT2008.jpg

PICT2012.jpg

PICT2013.jpg

PICT2033.jpg

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש כמה הערות וכמה הארות....

בתמונות הבניה ניראה סבבה לגמרי אבל אי אפשר לשפוט לפי התמונות את רמת הגימור.

בכל אופן לפי מה שניראה בכל בנייה אמורים להיות שתי וופרים וטוויטר אחד,אני צודק?

ולאן הבניה אמורה ללכת?בתור קיק-פאנל או מה?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

מיק מיק לא שאני מבין גדול בעבודות מסוג זה אבל הבניה נראית ממש יפה ומושקעת, הגימור נראה סוף הדרך.

אגב איך אתה עובד, לפי שעות או יומית?.....פשוט גם אני מתכנן על איזה קיק פאנל...(-:

(אין לי סמיילים אז אני מאלתר)

ג'ניה

:king:

פורסם
יש כמה הערות וכמה הארות....

בתמונות הבניה ניראה סבבה לגמרי אבל אי אפשר לשפוט לפי התמונות את רמת הגימור.

בכל אופן לפי מה שניראה בכל בנייה אמורים להיות שתי וופרים וטוויטר אחד,אני צודק?

ולאן הבניה אמורה ללכת?בתור קיק-פאנל או מה?

דווקא רמת הגימור עוד יחסית מספקת אותי, החוות דעת העיקרית זה על יצירתיות המבנה והצורה בכללי.

ואכן כן שני וופרים וטויטר.

ולא זה לא אמור להיות קיקפאנל זה אמור להיות סוג של פוד, על הדאש.

silver.d לא הבנתי את השאלה של לפי שעות או יומית, תאכלס אין פה שעות עבודה.. הבעיה פה זה שכל דבר שאתה עושה מצריך ייבוש שגוזל ממך זמן יקר ועבודה ממושכת..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אחי יצא ממש יפה....

רק רואים שלא היה לך כלי חיתוך מתאים, הבנייה + צבע וגימור יצא ממש יפה רק החיתוך לא בשמיים...

פורסם

אחי זה ניראה ממש קטן

מה אתה שם 2 רמקולים 5 ורבע ??

בכל אופן ניראה יפה

קצת חיתוך עקום של החור

אבל לא נורא אם הרמקול ניכנס ולא נישאר רווח

בהצלחה בהרכבה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

זאת אמורה להיות בניה לרמקול סנטר? בדר"כ סנטר ביתי בנוי משני מידים וטוויטר...

אגב, בניה יפה, תעלה תמונה של תוצאה סופית כשזה יהיה מורכב עם האלמנטים על הדש-בורד.

איציק.

פורסם

בתמונות זה נראה טוב, אם היית חותך את העיגולים יותר טוב אז גם התרשמות הייתה טובה יותר. קשה לראות לפי התמונות כמה סימטריות הצורות, בתמונות זה נראה שלא כל כך אבל זה יכול להיות גם בגלל זווית הצילום.

לא ברור לי אבל איך בדיוק תשים את זה על הדשבורד וכמו כן הנפח של זה קטן בשביל וופר אחד אז בטח בשביל שניים.

פורסם
מיק מיק לא שאני מבין גדול בעבודות מסוג זה אבל הבניה נראית ממש יפה ומושקעת, הגימור נראה סוף הדרך.

אגב איך אתה עובד, לפי שעות או יומית?.....פשוט גם אני מתכנן על איזה קיק פאנל...(-:

(אין לי סמיילים אז אני מאלתר)

ג'ניה

מיק מיק הבניה נראת מושקעת רק חבל שלא ליטשת את החורים למרות שלא רואים אותם

לג'ניה: זה לא השעות קובעות זה העבודה ועבודה טובה יוצאת רק אם עושים אותם מכל הלב

אז תפסיק לחכות ותתחיל לבנות (אני מדבר גם על התיבה) ואם אתה צריך עזרה תתקשר אליי ואני יבוא לעזור לך לבנות מקסימום!!!

פורסם

וואלה ממש יפה יצא לך (איזה אוטו יש לך ??) חבל שלא שמעת על מקדחי כוס באמת היה עוזר לך

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ח'ברה מה שכתבתי קודם על שעות העבודה היה בציניות, לא הבנתם את הכוונה.

לסופר לנסר-אני כבר עובד על הטייבה כנראה עד יום שלישי הבא היא תהיה מוכנה.

ג'ניה

:king:

פורסם

נתחיל מזה, לכל אלה שלא הבינו

העיגול למעלה, זה לטוויטר.. לטוויטר אין מעטפת, אז העיגול שלו מאוד מושקע בגלל שזה הגימור שלו

הטוויטר יוכנס לתוך המבנה. ויודבק כלפיי מעלה.

לגבי העיגולים של הוופרים שכולם קוטלים פה, מן הסתם מדובר בגודל מזערי, ומן הסתם יש לרמקולים מעטפת, ולא יראו שמה שום דבר בסופו של דבר.. אז לבוא ולהגיד שהעיגול עקום או משהו בסיגנון, זה לא רלוונטי מהסיבה שהוא חייב להיות עקום בשביל שהראש של הוופר ייכנס

אני מבין שלא שמתם לב לזה בגלל התמונות, אך מדובר פה בבנייה של וופרים בגודל 3"...

מיסטר אודיו כמובן שאני יודע מהזה מקדח כוס, וכמובן שהוא לא עוזר במצב של וופר בגודל 3", אם היית רואה איך הוופר בנוי אז היית מבין על מה אני מדבר.....

אז תפסיקו לקטול את העיגולים שלי אני מבקש ! השקעתי בהם הרבה זמן בשביל שיהיו מדוייקים בשביל מידות הוופרים.

בכל אופן אייל, אכן כן אתה צודק. אין סימטריה בכלל בין שני הבניות הבניות אמורות לשבת בתנאים שונים

לכן החלטתי שאחת תהייה כמה שיותר "מופנמת" והשניה כמה שיותר "מובלטת"

הרכב המדובר הוא אימפרזה. ומי שמכיר את האימפרזה הדאש מאוד "הררי" ולכן החלטתי שצד אחד יהיה בולט קדימה בשביל שרמקול לא ינגן לכיוון הדאש, וצד שני יילך כמה שיותר אחורה (עד כמה שיכולתי) בשביל שהטוויטר לא יישב בתוך האוזן של הנוסע....

כמובן שאין פה דיוקים אסטרונומיים, בסך הכל עשיתי עבודה חובבנית שאני מקוה שאני לא אצטרך לשבור בזמן הקרוב....

תודה רבה על הפידבקים המצויינים, באמת .. זה עוזר הרבה בשביל המוטיבציה לרדת למטה ולהלחים את הפלאגים של הבניות.

אך הבעיה היא בשל חוסר סלילים וקבלים, הפכתי את כל התל אביב היום בצהריים

היתי אצל 20 חנויות אלקטרוניקה בשדרות הר ציון, ללא מענה, לאף אחד אין סלילים :(

דרך אגב, רק שתדעו מהזה פידבאק של חבר אמיתי.

אתם מבקשים ממנו חוות דעת על עבודה שהשקעתם בה קצת, והוא אומר לכם שזה "נחמד" ואז שולח אותכם לאתרים בחול בשביל להוציא לכם את העיניים....

אני לא אנקוב בשמות אבל......! ! ! ! !

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אם זה בשביל 3" אז באמת הם לא צריכים נפח גדול, קשה לראות יחס. אותו דבר לגבי החוסר סימטריות, אם זה מכוון אז אין מה להוסיף. הגימור נראה טוב וסה"כ בתמונות נוכל לדעת איך זה נראה רק כשזה יהיה ברכב, קדימה לעבודה ובהצלחה :)

• תוכן חדש...