Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שכתוב בכותרת:

נגנב פאנל של P99RS באיזור רגבים ליד קיסריה, המוח הושאר ברכב.

למי שיש מידע כל שהוא או רואה אחד למכירה בבקשה צרו איתי קשר!!!

יבגני.

פורסם

אני לא מבין את התופעה הזו של גניבת פאנלים בלי המערכת עצמה - זה הזוי.

עוזי רדיו זה היבואן - הייתי פונה אליהם לבירור עלות פאנל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא שקניתי יותר מידי מיד 2 , אבל כשאני שואל מאיפה / מתי או מי התקין ( כמה עלתה ההתקנה) כאלה שאלות , שרק מי שבאמת התעסק עם המערכת ידע לענות עליהם , בד״כ אני גם שואל אם יש עוד ציוד ( אם יש לבנאדם 3 סאבים במחסן זה אומר דרשני ), אם משהו מהתשובות גורם לי לחשוב שאולי מדובר בציוד גנוב , אני יורד מזה , בלי לראות את הציוד.

פרצו לי לאוטו כמה פעמים , ואת תעשיית הגניבות אני לא רוצה לתדלק.

SCANSPEAK

פורסם

שלא תבין אותי לא נכון, אני מצודד בך ב1000 אחוזים.

הבעיה היא שעל כל השאלות שהעלית ניתן לענות בשליפה ללא כל מחשבה וזה לא אפקטיבי למדי.

כמו להילחם בשריפה עם שקית שוקו.

בנושא של השרשור למדי זה יהיה יותר בקלות מפני שזה גם מכשיר דיי נדיר וגם רק הפאנל.

מעניין אם הפורץ ידע מה הוא לקח..

פורסם

לך יהיה קל לענות על השאלות האלו כי התעסקת עם זה , לרוב לגנבים אין מושג קלוש וכשתתחיל לשאול שאלות יתחילו הגימגומים.

קשה לי להאמין שהגנב ידע מה הוא לוקח.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...