Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה המחשב ננעל? מישהו התחבר לרכב עם סקנר? אם אין תקשורת יש לבדוק הזנות ורציפויות במערכת החיווט, יכול להיות שהוא לא מזהה את המפתח אבל אז תופיע תקלת אימובילייזר, בכל מקרה אם חיברת סקנר אחרי שבוצעו הבדיקות האמורות ונמצאו תקינות,

ולא הצלחת לקבל נתונים ממחשב הרכב, רק במעבדה תוכל לתקן אותו.

פורסם

זהו אני אמרתי לו שיחזיר את המחשב לרכב מהמעבדה ואני יקח אותו למוסך אחר אפילו סקאנר הוא לא חיבר.

הוא בדק רק חיבווט עם מנורת ביקורת כי אין הצתה. לדעתי זה האימבולייזר.

• ספונסר פורום
פורסם
המוסך שלח את המחשב מהמעבדה אמרו שהמחשב ננעל- הגיוני?

פתיחת מחשב לטענתם עולה 950 ש"ח והמוסך אומר שזה לא בטוח יעזור.

והם אומרים שצריך מחשב חדש תואם שמחירו 1600 ש"ח

אני ינסה להוציא את הרכב משם לא מסתדר לי משהו במוסך הזה:?:

קישקוש

מורחים אותך בסיפורי מעשיות,העבר את הרכב למוסך שמכבד את עצמו ואת לקוחותיו.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם
שלום לכולם יש לי פיג'ו 206 שנת 2001 גיר ידני המחשב של הרכב ננעל אפשר לפתוח אותו ללא מעבדה?

ואם לא כמה עלות התיקון הזה?

האיבחון של מחשב רכב נעול מבלי לחבר מחשב אבחון או לקוני ולא רציני,אני לא אתפלא אם מדובר בתקלה פשוטה.

אורן

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...