Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה באימפרזה 2.0R 2006- הרכב נכבה פעם אחת ולפעמים מרגיש חנוק בתחלית נסיעה

יוסי1234
שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן חברים,

יש לי אימפרזה 2006 מנוע 2.0R אוטומתית, לפני כשבוע התחילה תופעה מוזרה ,אם למשל אני עומד בפקק תנועה בעצירה מוחלטת ואז פתאום אני נותן גז קצת חזק אז אני מרגיש כאילו הרכב מקרטע ל 2 שניות או כזה נחנק ואז הוא כאילו נפתח וממשיך נסיעה ללא תקלות,

ועוד בעיה אתמול גם ממש בתחילת הנסיעה בבוקר 3 מטר אחרי שיצאנו מהבית הרכב נכבה באמצע הכביש.

אז מה יכול להיות הבעייה פה?

אולי צריך לנקות את המצערת או שזה לא קשור?

(לפני 3 חודשים עשיתי טיפול 105K בחברה והחליפו 4 פלאגים, זה קשור?)

ממתין לתשובות, תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן חברים,

יש לי אימפרזה 2006 מנוע 2.0R אוטומתית, לפני כשבוע התחילה תופעה מוזרה ,אם למשל אני עומד בפקק תנועה בעצירה מוחלטת ואז פתאום אני נותן גז קצת חזק אז אני מרגיש כאילו הרכב מקרטע ל 2 שניות או כזה נחנק ואז הוא כאילו נפתח וממשיך נסיעה ללא תקלות,

ועוד בעיה אתמול גם ממש בתחילת הנסיעה בבוקר 3 מטר אחרי שיצאנו מהבית הרכב נכבה באמצע הכביש.

אז מה יכול להיות הבעייה פה?

אולי צריך לנקות את המצערת או שזה לא קשור?

(לפני 3 חודשים עשיתי טיפול 105K בחברה והחליפו 4 פלאגים, זה קשור?)

ממתין לתשובות, תודה רבה.

היי יוסי,

התופעה שתיארת יכולה להצביע על מגוון רחב של אפשרויות. על מנת לדעת לשים את האצבע על הבעיה ולאבחן אותה, אני ממליץ לך להיכנס למרכז שירות מורשה.

http://bit.ly/Smu8U6

אייל מסובארו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל רציתי לדעת כיוון לפני שאני הולך למוסך, כי למדתי אם אני הולך על משהו שאני לא יודע מה מקור הבעיה אז תמיד בכל מקום או בכל מוסך מתחילים לספר לי סיפורים ולנפח לי הצעות מחיר על סתם, אני אוהב ללכת למקום ולהגיד חברים יש לי ככה ככה בעיה מה אתם יכולים לעור לי,

וככה נבין אחד את השני ברור.

אני לא צודק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן הוחלף אחד חדש תחליפי לא מקורי.

חשבתי היום אולי המצערת קצת מלוכלכת?

האם כדאי לפתוח את הצינור שנכנס למצערת ולרסס קצת ספריי ?

יש מצב שזה יפגע באיזה חיישן בדרך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול להתחיל לזרוק השערות רבות מספור על סיבות אפשריות לתופעה שתיארת, אבל הדבר הנכון לעשות הוא להתחבר הן לסורק תקלות והן לאנלייזר גזים, ועל סמך הנתונים שיתקבלו משתי הבדיקות הבסיסיות הללו להתחיל לחשוב כיצד ניתן לפתור את הבעיה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יעני צריך לראות במחשב מה מצב החיישנים בזמן עבודה?

אבל בכללי , מה הדבר הכי נפוץ שגורם לתקלה הזו? ואם לא אז נעבור הלאה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יעני תחזור לכאן אחרי שביצעת את הבדיקות שכתבתי לך מקודם ואז נעבור הלאה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם החלפת לאחרונה מצבר? או שנותק מצבר לאחרונה? במידה וכן נידרש לבצע כיול למצערת לתורים סרק.

ברכב זה לאחר ניתוק מצבר תורים סרק נופלים לאזור ה 500 סל״ד, לכן נדרש לעלות אותם ל 750-850 בערך בסרק.

אצלי אותו רכב וחוויתי בעיות דומות ולא ידעתי שנדרש לעלות תורים סרק לאחר ניתוק מצבר.

ניקיתי מצערת, חיברתי מתאם obd2 ודרך תוכנת fressm העלתי את הטורים ומאז שחכתי מהבעיות הללו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת מצבר החלפתי לפני שנה+, אבל בתקופה האחרונה הרגשתי שהוא קצת חלש, למשל החלונות נסגרים לאט ולא חזק כמו שהיה, וגם המרים שמשות עם סגירת האזעקה הפסיק לעבוד ואני חושב שהמצבר הוא הבעיה,

עדיין לא בדקתי את המצבר ולא היתי במוסך כי היה לי לחץ בעבודה ולא יצא לי להיות פנוי, בעזרת השם השבוע הזה אני אמצא לי יום אחד ואתפנה לרכב.

אני אבדוק את כל הנקודות האלה ואחזור לעדכן, תודה.

(מאיפה אני קונה את המתאם ה OBD2 ? זה ל USB?)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את המתאם אתה קונה מאיי ביי באיזה 7$, את התוכנה אני אשמח לשלוח לך למייל.

תעשה בדיקה פשוטה, כשהאוטו חם תשלב ל P או ל N ותראה מהו סלד הסרק שלך, אם הוא על הקו של ה 500 אז יש לך בעיה של סלד סרק נמוך מדי לאוטו הזה ואתה חייב לעלות אותו. אם הסלד באזור ה 800-900 המחוג קרוב יותר ל 1000 מאשר ל 500 אז יש לך בעיה אחרת ברכב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 9 חודשים מאוחר יותר...

יוסי היקר.

לאחר עיון שלי בכתיבה שלך נתקלתי באותה בעי'ה עם אימפרזה 2.0 שנת06 ובגלל שנדלקה לי נורה אז אמרו לי שזה חיישן למדה.. והלכתי להחליף חיישן למדה וזה לא עוזר לי! מה עזר לך לסיים עם התקלה הנל

אשמח ואודה לך אם תצור איתי קשר

מנחם

0542266999

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן מנחם,

מי קבע שזה חיישן למבדה? הייתה במוסך והתחברו למחשב?

ואצלי זה היה לפני שנה בערך, ומאז התופעה נעלמה ולא חזרה על עצמה יותר, אני מטפל בחברה תמיד ולא מצאו שום דבר חריג או סתימות ועד היום ברוך השם האוטו נוסע פיקס חלק,

מציע לך להכנס או למוסך סובארו מקצועי או למוסך מורשה אבל עם נסיון בסובארו 4X4.

עדכן אותי מה קורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מזכיר לי תקלה שלי הייתה.

יש מצב הפלאגים שלך לא תקינים?

עריכה:

רק רציתי לציין שאני לא נוסע על סובארו אבל עדיין יכול להיות שזו הבעיה שלך...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...