Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ וחו"ד) a4 1.8t 2003 או אקורד 1.8 es 2002 או פאסט 1.8T 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מקווה שפתחתי את השאלה נכון, אם לא אז סליחה.

יש לי שאלת התייעצות עם רקע קצת מסביב, אני מעוניין לקנות את הרכב האישי הראשון שלי (עד היום נהגתי ברכב המשפחתי) אני מתעתד לקחת הלוואה של 36,000 ש"ח (שיכללו את ביטוח הרכב - אגב כדאי לעשות מקיף?, ועוד קצת דברים נחמדים בתור התחלה כמו דאבל דין ועוד קצת קישוטים) ואני באמת רוצה לקנות רכב אמין שיחזיק מעמד לכמה שנים (נכון שמדובר ברכבים ותיקים) אבל לצערי אני יכול לנהוג ברכב עם תיבה אוטומטית בלבד (וזה לא בקטע של בדיחות כי מדובר בעניין רציני שלא מאחל לאיש, אז לכל המעוניינים לספר בדיחות קרש נא לדלג על הנושא).

אני רוצה רכב מפנק, אמין (נכון שביחד אין הרבה חסכון בדלק, אבל אין ברירה) ואז הגעתי אל הרכבים הללו (בהתחלה חשבתי על מגאן II האצ'בק, אבל אז קראתי כאן בפורום שרשורים רבים, וירדתי מהעניין, למרות שלהרבה חברים שלי יש את הרכב והם מרוצים) בעבר נהגתי בהונדה אקורד EX

אז בדקתי כמה רכבים (אשמח גם לעוד הצעות אם יש) והייתי מעוניין בחוו"ד דעתכם באיזה רכב לבחור מהרשימה, איזה תקלות מוכרות, מה לבדוק ובעצם שאלת השאלות מי יספק את השירות הכי טוב לשנים הבאות עבורי.

הדגמים שראיתי:

audi a4 1.8T 2003 טיפטרוניק

honda accord 1.8es 2002 (בריטית) טיפטרוניק

volkswagen passat 1.8t 2005

אני מאוד מודה לכם על העזרה, ושוב סליחה על האורך של המגילה.

אייל.

פורסם

*הקפצה

סורי פשוט אני רוצה לסגור עם אחד משלושת הרכבים שרשמתי וכולם באזור הדרום, מצריך נסיעה מיוחדת ולקיחת חופש מהעבודה, אנא עצתכם בבקשה.

תודה מראש

פורסם

אז ככה אם אני הייתי בוחר אחד מהרכבים הייתי הולך על האקורד ,לא שהגרמניות לא טובות פשוט שבשנים הנ"ל הגרמניות מפתחות המון בעיות בגיר מחלה נפוצה לעומת ההונדה שהיא דווקא ידועה באמינותה .

שלושת הרכבים מאוד טובים בעיניי אאודי והפאסאט אותו רכב על אותה פלטפורמה אישית מאוד אוהב היות ומדובר ברכבים לא הכי חדשים ויש את נתון של הבלאי והשנים עדיף הונדה .

בהצלחה בקנייה.

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פיזו 306 XT 1.8 כיום ZX 1.4

• תוכן חדש...