Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהתאמת לפטופ לתוכנת סולידוורקס

itaysamurai
שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום

שלום כולם,

אחרי 4 שנים תובעניות, התפגר לי הלפטופ. המנוח, דל 630d, נשא בגאון בעול הסולידוורקס

ללא שום טענות ושום ביקור אצל טכנאי. לטענת המעבדה הלך לו הכרטיס הגראפי ומאחר וזה

און בורד על הלוח אם, הסיכויים למצוא חלפים קלושים, מה גם שנמצאו באגים במערכות אחרות שלו.

שאלותיי ברשותכם:

1. האם ידוע לכם על קשיים במציאת חלקים ע״מ בכ״ז להשמיש את הנבלה?

2. קבלו קישור לדרישות למחשב בסיסי לסוליד: http://www.solidworks.co.il/support_free/free_download/2009/sw-2010req.pdf

עפ״י הנתונים, כמה אמור לעלות לפטופ שיעמוד בהן?

3. המכשול הגדול: זה סוליד 08 שלא אמור להתאים ל-win7, מה שכנראה יותקן על לפטופ חדש,

והטכנאי אומר שהתקנת מע׳ הפעלה ישנה על לפטופ חדש תאט את העבודה ואולי בכלל לא תתאים.

האם הוא צודק? מה האפשרויות שלי?

הדרישה ללפטופ היא רק בגלל שאני לוקח עבודת תכנון הביתה.

התוכנה חוקית (ויקרה) ולכן אין לי גמישות בעניין, חייב להתכוונן אליה ולא להיפך.

אשמח לכל עזרה,

תודה,

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תריץ אותו דרך virtual pc:

http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/

זה מותקן כבר מראש בכל הגרסאות של windows 7.

אתה לא רוצה להתקין שום XP על מחשב עדכני,

עדיף כבר לקנות מחשב משומש שהותקן עליו XP במקור

מאשר לנסות שעטנז כזה.

מבחינת לפטופ - כל i5 עדכני יעבוד חלק וזריז. לא צריך יותר מזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שאתה רץ להשכיב מלא מוזמנים מציע לך לבדוק אופציות של קניית משומש והעברת הדיסק הקשיח למשומש

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?q=d630

בהצלחה!

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה להתקיןXP כש7 תומך אחורה בכל תוכנה כולל יכולת לאלץ את המחשב להשתמש באמולציה של XP דרך properties?

בכל מקרה איתי, אני בחולון בשנה שלישית עכשיו, אין מחשב חדש שמכיל core I5 ו6-8 ג'יגה RAM של לא עובד חלק על סוליד (תלוי במורכבות האסמבלי/פארט)

הייתי שואף לכיוון של תחנת עבודה ניידת כמו כמו הפרסיז'ן של דל, פרובוק של HP או הת'ינקפד של IBM. וכמו תמיד, אין על חו"ל לרכישה כזו, גם במשלוח לארץ ותשלום מע"מ.

יש תקציב?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

תודה כולם :-) מרגיע לשמוע שיש פה חברים שמריצים סוליד 08 על windows חדש. למה באתר של סוליד מופיע אחרת?

לפני שאתה רץ להשכיב מלא מוזמנים מציע לך לבדוק אופציות של קניית משומש והעברת הדיסק הקשיח למשומש

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?q=d630

בהצלחה!

מפתה ותודה על ההכוונה, אבל אם אני רחוק 1.5-2K ממוצר חדש ובתור מבין קטן מאוד בתחום שלא יידע להבחין

בין משומש טוב לגרוע, אני מעדיף להתקדם קצת.

למה להתקיןXP כש7 תומך אחורה בכל תוכנה כולל יכולת לאלץ את המחשב להשתמש באמולציה של XP דרך properties?

בכל מקרה איתי, אני בחולון בשנה שלישית עכשיו, אין מחשב חדש שמכיל core I5 ו6-8 ג'יגה RAM של לא עובד חלק על סוליד (תלוי במורכבות האסמבלי/פארט)

הייתי שואף לכיוון של תחנת עבודה ניידת כמו כמו הפרסיז'ן של דל, פרובוק של HP או הת'ינקפד של IBM. וכמו תמיד, אין על חו"ל לרכישה כזו, גם במשלוח לארץ ותשלום מע"מ.

יש תקציב?

קיבלתי הצעות מהטכנאי בטווח של 3800-4000 ללא מע"מ (זה גם ככה על החברה) ולא ציפיתי להוציא סכום כזה.

נראה לי שהוא מנסה להכניס לי רכיבים יקרים שלא לצורך ("ההבדלים ממש קטנים!"), אבל הבדל קטן+עוד אחד+עוד חצי=

כמה מאות ש"ח, לא? אחרי שטיפה חפרתי, נראה לי הגיוני להוציא עד 2800-3000 ש"ח.

לדרישות של התוכנה זה נשמע סביר? אני מחפש מסך בסביבות 15" וחוץ מנשיאת התוכנה לא מבקש פינוקים. זה כלי עבודה.

אני אצרוב לך 2012 ;)

(דבר עם ארז THE WOLF, יש לו חנות מחשבים, הוא גם בנאדם בסדר!)

:wink:

צודק, אתייעץ איתו.

תודה!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדבר היחיד שיטיס את המחשב קדימה הוא החלפת הכונן הקשיח לכונן SSD.

מכיוון שזה מחשב שמיועד לעבודה ולא לשמירה של קבצי וידאו שהורדו מהאינטרנט,

הייתי ממליץ לקנות מחשב נייד בסיסי עם I5 ו"רק" לשדרג לו את הכונן.

יקר אבל שווה כל אגורה.

לא צריך "סדרות גבוהות" כגון ת'ינקפד וכו'. סתם תוספת של כסף על מארזים יפים ועמידים יותר בתיאוריה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל מצב אחר הייתי מסכים האנס. אבל תחנות עבודה דוגמת הת'ינקפד מגיע עם כרטיסי קוואדרו שעיקר עבודת היא עיבוד קאד לסוגיו.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...