Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוי, אלעד - אתה כזה בוגר. אין כמוך...

יוני, אתה נקניק. אבל עזוב, עוד נדבר על זה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מה בדיוק מעניין בגולף ואיביזה מן המניין? :roll:

מוזר שזה בא ממישהו עם סקודה יטי..

בכל אופן, פיאט קופה, לנצ'יה GT, אלפא גולייטה, אלפא מיטו, אופל opc ו 2 GTI חמש ושלוש דלתות.

הן נציגות יפה לכל מפגש, עובדה שגם הגולף והאיביזה לא התקשו לשמור על קצב מה שמעיד על איכות הנהגים הגבוהה.

מחכים לפעם הבאה!

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

בהתחלה חשבתי ראינו את היטי הלבנה של אוראל, בסוף זו הייתה ברלינגו!

האיביזה, הלנצ'ה והגולף MK4 נסעו מאחורה ביחד, הייתה עוד קבוצה באמצע, וקבוצה אחרונה מקדימה.

טיול הבא יש כבר R1000 וחבריו שהולכים להצטרף :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נראה שנהנתם וזה מה שחשוב.

דווקא מקבץ מאוד יפה של רכבים מעניינים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ויקומו המלפפונים ויכו את הגנן.

דור, ולמה נדמה לך שבגלל העובדה שיש לי יטי - משמע אני איטי?

כפי שעידן אמר, "רמת" הרכבים לא מעידה על רמת הנהיגה או הקצב. את יוני אני מכיר, הוא מהיר בהחלט - בזה אין ספק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
דור, ולמה נדמה לך שבגלל העובדה שיש לי יטי - משמע אני איטי?

כפי שעידן אמר, "רמת" הרכבים לא מעידה על רמת הנהיגה או הקצב. את יוני אני מכיר, הוא מהיר בהחלט - בזה אין ספק.

אוראל, אני אמרתי שרמת הנהג ולא רמת הרכב מעידה על הקצב ולא עידן.

לכן ההודעה כוונה אליו.

לא אמרתי שאתה איטי, הפריע לי הזלזול שלך באיביזה ובגולף האטמוספרית שהן לא מעניינות,

בזמן שהמון אנשים יגידו על הרכב שלך שהוא לא מעניין.

ויוני מזמן לא מהיר הוא שם לפני שבוע טורבו קטן K02 :lol:.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

פורסם

כפי שעידן אמר, "רמת" הרכבים לא מעידה על רמת הנהיגה או הקצב..

למען הסר ספק, לא כתבתי את זה בכוונה של עקיצה פשוט כאשר יש "שיירה" של רכבים שחלקם חלשים מאוד (גולף 1.6 למשל) וחלקם חזקים וכולם נוסעים כדבוקה זה מעיד או על מיומנות מאוד גבוהה של הנהגים ברכבים החלשים\חוסר מיומנות של הנהגים ברכבים החזקים\רצון לנסוע כקבוצה ובהתאם לכך קצב נמוך כדי שהחלשים יוכלו לעמוד בקצב.

אני נוטה לשער שבדרך כלל בקבוצה "חברית" (קרי- שנוסעים בשביל הפאן ולא בשביל זמנים) יסעו בקצב שאומנם יהיה מהיר מדי לרכבים החלשים אבל במידה שהם עדיין יוכלו לקזז את הפער מהר יחסית.

כשאני נוסע עם החברים שלי לרוב יש גוש מרכזי שבו נוסעים כולם בקצב זריז (כ-170-220 בכביש המהיר וכ-70-90 בקטעים טכניים מהירים) ויש M3 אחת ועוד איזה שני 335 שנעלמות לנו בקצב מסחרר (סביב 250-270 במהיר) ופוגשות אותנו בנקודת המפגש השנייה.

מעבר לזה,

נראה לי מיותר כל הירידה לרמה האישית, זה שרשור חיובי, תשאירו אותו ככה, כל אחד יכול לומר את מה שהוא רוצה, בסופו של דבר כל אחד יודע במה הוא נוהג וטוב לו עם זה.

בכל אופן דור, נהג מיומן ככל שיהיה בגולף 1.6 לא יריח אפילו את האגזוז של ה-GTI שתיהיה נהוגה על ידי נהג סביר בכביש המדובר, בטח לא יעמוד בקצב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אנחנו לא מכירים מהיום פה, הכל ברוח טובה.

סה"כ כמו שיוני אמר התחלקנו ל 3 קבוצות עם 3 נקודות מפגש קבועות.

היה מאוד מהנה סה"כ עם עצירה בבר בהר לארוחת בוקר וישיבה מאוד טובה של שעה וחצי.

אנשים נפלאים מכוניות יפות בכבישים מדהימים.

רק חסר כמה בחורות ואנחנו בגן עדן :).

שבוע טוב!

• תוכן חדש...