Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה ג'אנטים 16 סגסוגת של ENKEI

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מדובר ברביעיית ג'אנטים סגסוגת קלה של חברת ENKEI!

כל ג'אנט בודד שוקל 5.9 קילו בלבד!!

הג'אנט הוא 3 מרווחים:

4X98

4X100

4X108

בעיקרון המרווחים של 4X100 עברו חריטה במכונת CNC ובדופן הפנימית ירד 2 מ"מ כלומר שעל המרווח הזה יכנס גם 4X98 לכל האיטלקיות שסובלות ממחסור בג'אנטים וגם לכל ה 4X100.

ובנוסף עוד מרווח שהוא לצרפתיות, פורדים וכו' 4X108.

אחד הג'אנטים זקוק ליישור קטן בקנט הפנימי, זה מזערי ברמה שאפילו באיזון גלגלים לא עלו על זה והצליחו בקלות להגיע לאיזון מושלם איתו, אבל אני לא הולך להתלכלך על כמה שקלים, הג'אנטים נוסעים חלק, האוטו לא רועד, הכל פיקס, וכולם מושלמים מלבד אותו אחד שזקוק ליישור הזה, בכל אופן האוטו נסע ככה חודשיים שלמים ככה שזה לא משהו שמגביל.

אני עובר לסט 17" בעקבות רצון לחזק את הצד של ההתנהגות של הקופה שלי.

חברים מדובר בסט מאוד איכותי, במרווחים מטורפים ש90% מהמכוניות יכולות להלביש אותם.

אני דורש על הסט 1000 ש"ח סה"כ!!! יש השקעה של כמה שקלים למי שפדנט ומי שלא? שירכיב צמיגים יסע לשלום גם טוב.

הסט כמובן ללא צמיגים - בגלל זה גם המחיר מאוד נמוך, הג'אנטים ברוחב 7" כלומר אפשר להלביש עליהם צמיגים ממידה 195 ועד 225.

0526513248 - דרור

הנה כמה תמונות מעכשיו

19.JPG

IMG_0883.JPG

IMG_0884.JPG

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...