Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MBA באוניבריסטת תל אביב

babayaga
שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הי פורום,

מי שלומד/למד MBA בתל אביב-

הבידינג קרב ואני מחפש מידע על קורסי בחירה קלים/סבירים יחסית בפקולטה (מכל התמחות שהיא).

אנא שתפו מה לקחת וממה להתרחק :twisted:

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקחת -

חשיבה יצירתית בשיווק - קורס מקסים עם מרצה מקסימה (די קל)

בכללי קורסים של לירז לסרי (התמחות בשיווק) - היא מאוד מסודרת (אם נופלים על הצד הטוב שלה בתחילת הקורס, הציון בסופו יהיה טוב יותר כי היא נותנת בונוסים ממשיים על השתתפות)

שיווק חברתי - קורס נחמד, נושאים מעניינים - אין מבחן (עבודה אישית + עבודה קבוצתית)

להתרחק - מתחים ולחצים בארגונים (אמנם קורס נחמד אבל אם אתה בא לחוץ מראש אתה תגיע למצב של רצון להתאבד אחרי השיעור השני)

סוגיות בניהול ארגונים חברתיים - בית זונות של שיעור ואתה לאו דווקא תעשה עבודה עם מי שרצית (חילקו אותנו לקבוצות על פי נושאים של העבודה הראשונה ונתקעתי עם קבוצה של חארות שלא רוצים לעבוד ועכשיו אני אאלץ לכתוב את כל העבודה הזו)

באיזה שלב של התואר אתה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקחת -

חשיבה יצירתית בשיווק - קורס מקסים עם מרצה מקסימה (די קל)

בכללי קורסים של לירז לסרי (התמחות בשיווק) - היא מאוד מסודרת (קצת אנאלית, אבל אם נופלים על הצד הטוב שלה בתחילת הקורס, הציון בסופו יהיה טוב יותר)

שיווק חברתי - קורס נחמד, נושאים מעניינים - אין מבחן (עבודה אישית + עבודה קבוצתית)

להתרחק - מתחים ולחצים בארגונים (אמנם קורס נחמד אבל אם אתה בא לחוץ מראש אתה תגיע למצב של רצון להתאבד אחרי השיעור השני)

סוגיות בניהול ארגונים חברתיים - בית זונות של שיעור ואתה לאו דווקא תעשה עבודה עם מי שרצית (חילקו אותנו לקבוצות על פי נושאים של העבודה הראשונה ונתקעתי עם קבוצה של חארות שלא רוצים לעבוד ועכשיו אני אאלץ לכתוב את כל העבודה הזו)

באיזה שלב של התואר אתה?

תודה על המידע!

אני בסמסטר שני, מתחיל את ההתמחות במימון..

אני רוצה להוסיף עוד קריטריון לשאלה- קורסים שאין הרבה עבודות במהלך הסמסטר :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...