Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי זה עוד כמה ימים נשאר לרכב לשרוד.

חבר שלך נסע פרוע זה הוריד לו יומיים.:-D :-D

יום אחד עבר באופן טבעי + אחד שירד מסיבה לא ידועה.

ללכת עד לסוכנות במיוחד כדי לשאול :oops:

כשהוא יכנס לטיפול אני בטוח שהוא כבר ישאל אם לא תבוא מהפורום הישועה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בדוק כל יום אם הוא יורד באחד בהדרגה, אם כן זה מספר הימים לטיפול.

במיצובישי של ההורים שלי שעון טיפולים מראה 24 חודשים עד לטיפול הבא. ממש לא כל שנה אם כך.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

חבר'ה יש תפנית בעלילה:

היום לאחר נסיעה מבאר שבע למרכז ובחזרה המד מראה 419.

מסקנות:

זה לא סופר אחורה בלבד, אז זה לא סופר ימים עד לטיפול הבא.

נסיעה בין עירונית גרמה למספר הזה לעלות מסיבה כלשהי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני עדיין חושב שזה מספר ימים לטיפול.

כנראה שהוא לא סופר "כמו טיפש" אחורה, אלא לוקח בחשבון גם תנאי נסיעה, מהירות וכו'.

אולי זה מיועד לתוכנית שרות במועדעם משתנים (שלא נהוגה בארץ).

הכוונה לכך שרכב שנוסע נסיעות קצרות ו/או בעומס רב ומהירות גבוהה יכנס לטיפולים בתדירות גבוהה יותר מרכב שנוסע נסיעות רגועות ב 90 קמ"ש.

פורסם
חבר'ה יש תפנית בעלילה:

היום לאחר נסיעה מבאר שבע למרכז ובחזרה המד מראה 419.

מסקנות:

זה לא סופר אחורה בלבד, אז זה לא סופר ימים עד לטיפול הבא.

נסיעה בין עירונית גרמה למספר הזה לעלות מסיבה כלשהי.

ציטוט מספר הרכב:

"אזהרת שירות תופיע עם הפעלת ההצתה,אם הגיע מועד שירות בקרוב...." - לפי התמונה שהעלת רואים לפי הטורים שהאוטו מונע וגם מופיע סמל של מפתח ברגים, עכישו תקרא את המשך הציטוט מספר הרכב זה עוד יותר מעניין.

"תצוגת לוח המחוונים תצייג סמל של מפתח ברגים ואת ציון מספר הקמ,ביחד עם סמל שעון עם הימים שנותרו עד לתאריך השירות הבא.הספרות המצוינות הן המספר המרבי של הקמ שנותרו,עד לתאריך מועד השירות הבא..."- עד כאן לפי התמונה שלך כל מילה בסלע מופיע מפתח ברגין,מופיע שעון ומופי איזהשהוא מספר, אבל תראה מה כתוב בהמשך

"החיווי משתנה לאחר מספר שניות. מופיע סמל שעון עם מספר הימים עד למועד השירות שיש לבצע.

כאן נפתרת התעלומה, השאלה העיקרית היא מתי אספת את כל הנתונים : בשניה שהנעת את הרכב או לאחר מספר שניות.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

שוב - לפי דעתי בלבד, לא מכיר את הרכב.

מה שמופיע בציטוט בהודעה של אלון - זה מה שקורה כשמועד הטיפול מתקרב (נניח חודש לפני הטיפול), ואז נתונים אלו מוצגים בתצוגה הראשית, כדי שהנהג יראה שיש צורך להכנס לטיפול בקרוב.

בכל מצב אחר, כשמועד הטיפול עוד רחוק התצוגה הנ"ל מופיעה לאחר 3 לחיצות על כפתור בלוח שעונים, ואז שום דבר לא משתנה בה לאחר מספר שניות.

• תוכן חדש...