Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307, 2007, 30,000 ק"מ- כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז הרכב בכותרת שייך לאשתו של דוד שלי, הם טסים לחו"ל לשנה הקרובה ומחפשים למי למכור. הוא הציע לי לקנות ממנו את הרכב- פיז'ו 307, אדום, 2007, אוטומטי, יד ראשונה, 30,000 ק"מ.

והייתי רוצה לדעת:

1. מישהו יודע מה מחיר הביטוח בערך שאני אצטרך לשלם? (מעל 10 שנים רישיון, שום תאונה/שלילה וכו')

2. קראתי איפשהו שהאוטו לא חסכן בדלק? עד כמה המצב "חמור"?

3. דוד שלי אמר שמחיר המחירון הוא 42,000, מה מחיר שכדאי לשלם (אם נתעלם מהעובדה שהוא דוד שלי) ופייר לשני הצדדים?

4. טיפולים/אחזקה יקרים?

5. זה מעל טווח המחירים שייעדתי לעניין, אז אני מתלבטת אם משתלם לי או לא.....אשמח לכל הערה/הארה

:)

פורסם

שנתון 2007 עם 30K?????

ממש מציאה מהבחינה הזאת. מה עוד שאתה מכיר אישית את בעל הרכב.

לגבי שאלתך:

1. לכל חברת ביטוח יש דגמים מסויימים שאצלם עולה פחות לבטח. אני יכול להעריך שיצא לך בסביבות 3400-3600 חובה + מקיף (אגב זה תלוי גם במקום מגורך , אמצעי מיגון לרכב , ומי רשאי לנהוג עליו)

2. תוכל למצוא באתר היצרן אך תוריד 10-20% לרעה כמובן...

3. אני חושב שקרוב למחירון עם הורדה מצד המוכר על הכרותו איתך היא מחיר הוגן. תנסה לראות כמה היא רוצה ומתי החיוך נמחק לה :). אתה גם יכול להסתכל ביד 2 לקבל פרופורציה.

4. מה התקציב שהקצת? ציין אותו מול בעלת הרכב ותראו לאן אתם מגיעים.

סה"כ אם זה הרכב שאתה רוצה ונעול עליו לך על זה גם אם חרגת מעט מהתקציב.

פורסם

אחלה אוטו וקנייה מצוינת.

מה הסיכוי למצוא רכב שאתה מכיר ועוד עם ק"מ כזה ובמחיר של כ - 40K.

רוב האופציות האחרות מבחינתך יהיו "חתול בשק".

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אני קניתי לאישתי לפני כמה חודשים כזה אבל שנת 2006 עם אותו הקילומטראז'.

עושה ממוצע צריכה שרובו המוחלט עירוני 1-9/10 עם מזגן.

רעב נוח, נראה טוב.

שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...